Mersin///33

kızlar nasılsınız bende adıyamana gitcem kızlar 5 yıldır gitmiyordum inşallah gidiceğim duanızı beklerim
hepizine iyi bayramlar

yaramasım hayırlı yoculuklar canım, güle güle git, güle güle gel inşallah:1hug:
kısmetse bizde mersine geliyoruz canımcım, bayramdan 2 gün önce çıkacağız yola, malum büyüklerimiz bizim yolumuzu gözlüyora.s

hayırlı günlar

cumaya gidiyorum sanada canım iyi bayramlar mersin de seni bekler tmm

şüyle bayramı çiğer bayramı olur kız ne güzel olacak inşallah günlerimiz de güzel geçer

Kalimera Mersin kucak aştı seni bekliyor canım. Hadi bakalım allah kazasız belasız kavuşmak nasp etsin. İyi yolculuklar............a.s.a.s.​

aşkolsun keçi, kalbimi kırdın valla ne varmış kız yaşımızda, sen duymadın zannumca atalarımız ne demiiiş ''HAYAT KIRKINDAN SONRA BAŞLAR'' dememişlermi gülüm? niye öle diyosun? ne varmış yaşımızda?:dance::teytey::sm_cool: genç, dinamik, fıstıkkimin hatunlarız işte:içelim:
mrb.ben mersinli değilim eşim mersinli.şu anda antalyada oturuyoruz.ben karadenizliyim.görüşmek üzere.:teytey:

aramıza hoşgeldin mahşudecim,
bende aslen samsunluyum, ankarada büyüdüm, halen ankarada yaşıyorum ama eş durumundan mersinli oldum şeker, yani ikimizin durumuda aynı:1hug:a.s.

cvp yazdığın için sağol.demek aynı memleketliyiz.ee biraz kanmı?çekti diyelim.tanıştığımıza sevindim.benimde halam ankara oturuyor.msj,laşmamız devam eder inşallah.antalyadan sevgiler.a.s.:teytey:

Kırılma canım, ben kendime dedim, kokona diye. Bakma sen öyle dediğime bizde çok iş var daha gençleri sollarız üzülme hemşerim. Allah uzun ve hayırlı ömür versinde elliyide deviririz biz kafanı yorma sen bacım.:içelim:Güzelleleşelim.Şeniz

Bu gün Mersin harikaydı bildiğiniz gibi , hava çok güzeldi. Biz ev kadınları ne tuhaftır ki , güzel havayı görünce sahile koşmak yerine harıl harıl temizlik yaptık, cam sildik. Ben kendi camımı silerken baktım karşı apartmanlardaki bayanlarda habire cam siliyor. Ama haklıyız galiba uzun süredir yağmur göz açtırmadı. Kalın sağlıcakla hemşerilerim, sevgi denizinden bir kaşık su gönderiyorum hepinize kana kana için diye, afiyet olsun.:smiley-cool:

cvp yazdığın için sağol.demek aynı memleketliyiz.ee biraz kanmı?çekti diyelim.tanıştığımıza sevindim.benimde halam ankara oturuyor.msj,laşmamız devam eder inşallah.antalyadan sevgiler.a.s.
evet haklısın uzakta olsak kan çekiyor işte, ben 2-3 hafta önce antalyadaydım, yiğenime kız istedik serikten, nişan taktık geldik, tabiki mesajlaşırız canım:1hug: bende sana ankaradan sevgilerimi gönderiyorum canıma.s.
Bu gün Mersin harikaydı bildiğiniz gibi , hava çok güzeldi. Biz ev kadınları ne tuhaftır ki , güzel havayı görünce sahile koşmak yerine harıl harıl temizlik yaptık, cam sildik. Ben kendi camımı silerken baktım karşı apartmanlardaki bayanlarda habire cam siliyor. Ama haklıyız galiba uzun süredir yağmur göz açtırmadı. Kalın sağlıcakla hemşerilerim, sevgi denizinden bir kaşık su gönderiyorum hepinize kana kana için diye, afiyet olsun.:smiley-cool:[/QUOTE]
tabiki bizde hala iş var bacım
canım haklısın biz güzel havada gezip dolaşmak yerine hemen işe koyuluruz, sanırım genlerimizde var bu bizim, ama napalım biz yapmasak kim yapacak şekerim? kocalar yapacak değil ya demi ama? bizde salı günü kısmetse mersine doğru yola çıkıyoruz, inşallah havlarda güzel olurda kazasız belasız gelir geri döneriz, öptüm canım kolay gelsin:1hug:a.s.

tabiki bizde hala iş var bacım
canım haklısın biz güzel havada gezip dolaşmak yerine hemen işe koyuluruz, sanırım genlerimizde var bu bizim, ama napalım biz yapmasak kim yapacak şekerim? kocalar yapacak değil ya demi ama? bizde salı günü kısmetse mersine doğru yola çıkıyoruz, inşallah havlarda güzel olurda kazasız belasız gelir geri döneriz, öptüm canım kolay gelsin:1hug:a.s.
[/QUOTE]

allah hayırlı etsin.tamamına erdirsin.bugün burasıda çok güzeldi.bende bu yaz büyük kızımı evlendirdim.o trabzonda okuyor.bütün ailem oradfa zaten.bende her yaz gidiyorum.görüşmek üzere.kendine iyi bak.:teytey:a.s.

[/QUOTE]
allah hayırlı etsin.tamamına erdirsin.bugün burasıda çok güzeldi.bende bu yaz büyük kızımı evlendirdim.o trabzonda okuyor.bütün ailem oradfa zaten.bende her yaz gidiyorum.görüşmek üzere.kendine iyi bak.:teytey:a.s.[/QUOTE]

saol canım allah herkezin çocuğuna hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah, alah mesut etsin kzını canım:1hug:a.s.

Mersinli hemşeriler ve Mersin il sınırı içindeki bütün kk üyeleri kurban bayramınızı kutlar, her gününüzün bayram sevinci içerisinde geçmesini dilerim.Mersinin hep şikayet unsuru olan sıcaklığıyla ben sizi kucaklayıp öpüyorum hemşerilerim.....:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…