MERSİİİİİİNNNNN,
GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN CANLARIIIMMM,
KIZLAR BİLİYORSUNUZ BAYRAMDA MERSİNDEYDİM, HAVALAR GÜZELDİ FENA DEĞİLDİ AMAAAAAA GECELERİ BAYA SOĞUK OLUYOR MERSİN, BEN İLK KEZ KIŞIN GİTTİM MERSİNE VE RESMEN DONDUM YANİİ, BİZ ALIŞMIŞIZ KALORİFERLİ EVLERE ONUN İÇİN OLSA GEREK DÖTÜM DONDU VALLA, KIZLAR BENDEN SİZE SABAH KAHVESİ CANLARIIIM AFİYET BAL ŞEKER OLSUNNN
tatlicadiarzu KALISIM NEDEN USUDUN KI GIYINEYDIN ELMA DESENLI PACALI DONLARINI BAK BAKALIM USURMUYDUN SANA YEDEK IKI ADET PACALI ALCAM KISA ZMANDA GONDERECEM YEDEKLI GIYINIRSINNN:roflol:
KALISIM ACEP BEN KASIMIN 2 DE MERSINE GIIDIPTE ŞİLA ILE BULUSTUGUMDA AHAA BU HEMSOLAR NERDEYMISKII SINCIK DOKULMUSLER BURAYAAACADIARZU NEYSEE AZ KALDI BEKLEYIN MERSINNN 15 TATILDE KISMETSE ADANAYA GELDIGIMDE MERSINDE YAPACAGIMMM KISA ZMANDA KALISIM TOPLAYAYIM MERSINI DEMI AMAAAA:roflol: ADANALI OPER SIZI GERCI BABA TARAFIM MERSINLIDE AMA BENIM DOGDUGUM YERRR ADANAAAAa.s.
keci kız nasılsın iyi geceler mersin
slm mersinli arkadaşlar nasılsınız mersinde havalar nasıl
Mersinde havalar gündüz günlük güneşlik ama soğuk, geceleri ise kuru soğuk ve bol bol soba isi akşam saatleri isten nefes alınmıyor.Soba yakacağız diye sobaya ellerine ne geçerse içine atıyorlar, böyle giderse akşamları gaz maskesiyle sokağa çıkacağız.Kötü Kazen
ben varım canım :) Şeniz:dance:laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Kalimeracığım tatlım benim seni Mersinde kim üşüttü ,sen kime misafir olduysan bir daha gitme onlara bana gel canım, benim evim güneş görür birde klimayı çalıştırdıkmı ohhhhhhh sıcacık olur tatlım, oturur karşılıklı türk kahvesi içer fal bakarız .:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?