Mersin///33

allah hayırlı etsin.tamamına erdirsin.bugün burasıda çok güzeldi.bende bu yaz büyük kızımı evlendirdim.o trabzonda okuyor.bütün ailem oradfa zaten.bende her yaz gidiyorum.görüşmek üzere.kendine iyi bak.:teytey:a.s.[/QUOTE]

saol canım allah herkezin çocuğuna hayırlı kısmetler nasip etsin inşallah, alah mesut etsin kzını canım:1hug:a.s.[/QUOTE]

sağol canım.hayırlı bayramlar.tüm sevdiklerinle nice bayramlara.sağlıkla,huzurla.kendine iyi bak.selamlar.:teytey:

KIZLAR mersini özledim ya insan doyduğu yere baya alışıyor

adıyaman da hasret bittiğinde evimizi özledik
herkeze selam hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm

MERSİİİİİİNNNNN,
GEÇMİŞ KURBAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN CANLARIIIMMM,
KIZLAR BİLİYORSUNUZ BAYRAMDA MERSİNDEYDİM, HAVALAR GÜZELDİ FENA DEĞİLDİ AMAAAAAA GECELERİ BAYA SOĞUK OLUYOR MERSİN, BEN İLK KEZ KIŞIN GİTTİM MERSİNE VE RESMEN DONDUM YANİİ, BİZ ALIŞMIŞIZ KALORİFERLİ EVLERE ONUN İÇİN OLSA GEREK DÖTÜM DONDU VALLA, KIZLAR BENDEN SİZE SABAH KAHVESİ CANLARIIIM AFİYET BAL ŞEKER OLSUUUNNN:1hug:

slm kızlaaaaaarr bende mersindeyim ha gittik ha gidiyoruz diyoruz memleketımıze ama mersin bizi resmen tuttu bırakmıyor bu gidişlede bırakmayacak hepinize slmlar.

ANACIM GÖNDERECEM DİDİN AMA GÖNDERMEDİNKİ ŞÖÖÖLEE SICACIK SICACIK GİYİNEYİM:roflol::roflol:

CANISI BULUŞMA ZAMANI KİMSELER OLMUYOR ORTALIKTA BENDE ANLAMDIM VALLA, İNŞALLAH YAZIN SENİNLE MERSİNDE BULUŞURUZ BİR TERSLİK OLMAZSA TABİİİa.s KISMET BAKARSIN BULUŞURUZ DEMİİ:1hug:

Kalimeracığım tatlım benim seni Mersinde kim üşüttü ,sen kime misafir olduysan bir daha gitme onlara bana gel canım, benim evim güneş görür birde klimayı çalıştırdıkmı ohhhhhhh sıcacık olur tatlım, oturur karşılıklı türk kahvesi içer fal bakarız .:içelim:

günaydın kızlar nasılsınız, biz bu gece büyük bir sarsıntıyla uyandık, ankarada deprem oldu, hepimize geçmişolsun, neyseki cankaybı yok.....

slm mersinli arkadaşlar nasılsınız mersinde havalar nasıl

Mersinde havalar gündüz günlük güneşlik ama soğuk, geceleri ise kuru soğuk ve bol bol soba isi akşam saatleri isten nefes alınmıyor.Soba yakacağız diye sobaya ellerine ne geçerse içine atıyorlar, böyle giderse akşamları gaz maskesiyle sokağa çıkacağız.Kötü Kazen

Şeniz canım doğru söyledin tarsus da nefes alınmıyor valla:1no2:

evet yaa gündüz güneş vvar ama yinede soğuk akşamsa zaten isten dışarı bile çıkılmıyor valla klimaya geçtik ama sobaın yerinide tutmuyorki.....

saol canım çok düşüncelisin:1hug: gittiğimiz evde klima nayim yoktu, kayınbirderimdeydik, onun evinde elektrik sobası yanıyodu, önümü ısıtıyorum arkam donuyor, arkamı ısıtıyorum önüm donuyor valla neremi ısıtacağımı bilemdimkii:roflol::roflol::roflol:

biz mezitlideydik, sen nersindesin mersinin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…