Mersin///33

kızlar mersınlılırrr yenı yılınız kutlu olsun hayırlı seneler hepınızıı
öpüyorumm

CANLARIM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN, SEVDİKLERİMİZLE BERABER DAHA NİCE YILLARA İNŞALLAH, SİZLERİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM, KOCAMAN ÖPÜYORUM:1hug:a.s.

CANLARIM YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN, SEVDİKLERİMİZLE BERABER DAHA NİCE YILLARA İNŞALLAH, SİZLERİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM, KOCAMAN ÖPÜYORUM:1hug:a.s.

saol.seninde yeni yılın kutlu olsun.sağlıklı nice yıllara sevdiklerinle beraber.a.s.

MERSİİİİİNNNNN,

KARLI VE BUZZ GİBİ BİR ANKARA SABAHINDAN SİZE SICACIK SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM
:1hug:a.s.

Canım benim gerçekten elektrik sobaları öyle insanı donduruyor. Ben elektrik sobamı. katalitiğimi attım, kılima çalıştırıyorum hem kışın , hem yazın rahat sanıldığı gibide fazla elektrik tüketimi yok, hemde üstüne üstlük her yanın ısınıyor. Ben Mersin merkezdeyim canım, beklerim banada gel. Seni kışın ısıtır, yazın serinletirim.a.s.

SAĞOL CANIMCIM:1hug:a.s., YAZIN GELİNCE TANIŞIRIZ İNŞALLAH, MERSİNDEKİ KIZLARLA MUTLAKA BULUŞMAK İSTERİM, AŞKPERİSİDE YAZIN ORDA OLUYOR, SÜPER BİR BULUŞMA OLUR BENCE, BİZ GENELDE YAZLARI LİMONLUDA OLUYORUZa.s

gunaygın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu günde mersinlilerrrr neredeeeeeeee

Mersin güneşli fakat çok soğuk bir gün yaşıyor. Arkadaşlar bir kaç gündür aşırı soğuk var hele geceleri hatırı sayılır soğuk var. Donacağız biz güneyliler bu kadar soğuğa alışık değiliz o yüzden donacağız arkadaşlar.senağlama

Canım benim inşallah buluşuruz, ben yeni olduğumdan hiç buluşmaya katılmadım. Heyecanla bekliyorum buluşma olsun diye .Yazın biz Namrun Çamlıyaylada oluruz. Ama çok geç gideriz çocuklar sıkılıyor diye, Temmuz ,Ağustosta falan ancak gideriz. :içelim:

Arkadaşlar..............................

Ben , Yaramas ve kalimeradan başka Mersinli yokmu aramıza teşrif buyurmuyorlar...........................................................???????????????????????

sobayı yakıp duruyoz kızkeci

canım tanışalım mersin de güzel ben alıştim sen de alışirsin Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…