iyi dileklerin için teşkr ederim a.s.a.s.bilmyrm alşablmek konsnda şüpheliym dilerim alışmk zornda kalmam ama eğer burda yaşamak varsa kaderde dilerim o günler böyle sıkıcı sürmez
bu arada hoşbuldm sanrm artk kullancı adım degsti ben namıdiger püsük
mersinimin suyunu içenin 7 yıl içinde yolu mersinime düşermiş.:
.Mersinli arkadaşlar buraaayyyaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:
bence de gurbet cok zor sen benm yasdgm sehrın hasretnı cekyrsn ben dogdgm buyudgm yerın:çok üzgünüm: kader cekcıez napalm:1hug:
bu arad yaramas teşkr ederm ıyı dıyeym ıyı olaym bu hfta sınavlarm var calsamıom valla sıkldm artk evlılkle okul yurtmke de zoırms :1rolleyes: sen naslsn neler yapyrsn mersnde nasl vakt gecryrsnz hayat ksturması dsnda önern falan varsa bana dnlerm memnytlea.s.
arkadaşlar merhaba ben siteye henüz alışamadım eminim güzel dostluklar vardır burada bende mersinde oturuyorum umarım sizlerlede tanışırız herkese iyi akşamlar dilerim
canım haklısın kız burda olmak güzel :dance:arkadaşlar merhaba ben siteye henüz alışamadım eminim güzel dostluklar vardır burada bende mersinde oturuyorum umarım sizlerlede tanışırız herkese iyi akşamlar dilerim
mrb.ben mersinli değilim eşim oralı.henüz göremedim mersini.ben trabzonluyum.yazışmak istersen yazışalım.antalyadan saygılar.:teytey:a.s.
selam mersinliler sınavım var ev ısı ymek derken bır de kk bagmlılgımız cıktı ya napcam snvda yarn ben dua edın bana nolr
yaramas naslsn dunden berı ya bazen dıyorm ev hanmı olmk raht oh dıe ama evdede otrcak göz yok bende kafamçokkarıştıe ögrnclk de sıktı benı baya:sm_cool: btse okul krtlsam dua edın bana ya geceym hayrlsyla herkse ıyı aksamlar:1hug:
Yeni gelenler hoşgeldiniz canlarım Şansınızdan bu kış Mersinde uzun süredir görülmemiş bir soğuk var. Neyse az kaldı Ocak çıkarsa soğukta nisbeten azalır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.
bende mersinliyim sengözlerimebaksanab
cokta mutluyum bu yaz mersine gidiyorum..:1rolleyes:hatta tam olarak 6 ay ve 21 gün sonra haha artik gün sayiyorumKötü Kazen
askimi özledim yaaaasenağlama
benŞenizaskim
herkeze seam olsun burdan:sm_cool:
evet mersin in havası ısınmak üzere yaşasın kış dan bıktık valla
a.s. iyi akşamlar canım beklerimŞeniz
insallah dügünede bekleriz:dance:
a.s.kız düğünmü var senin mi canım hayırlı olsun:teytey::teytey:
sagolevet dügün vaaaaaaaaaaaaar:dance:
bide mekan secebilsek cok memnun olucamda secemedi benimkiklava:
armada diyoruz, sultasa diyoruz, hiltonsa diyoruz yok mutlaka birinde birsey cikiyorkafamçokkarıştı
kafayi yemeden evlensem sinek kesecem haaa:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?