Mersin///33

ser-efraz hem kk ya hemde mersinimize hoşgeldin alışırsın sonrada vazgeçemezsin mersinden bunlatıcı sıcağını bile özlersin sonra

püsük hoş geldin kız nasılsın

gunaydin kızlar ben bugün çok neşeliyim ya arkadaşlar hepinizi öpüyorum

mersinimin suyunu içenin 7 yıl içinde yolu mersinime düşermiş.:

.Mersinli arkadaşlar buraaayyyaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!:

mersin asık oldugum sehir hayatımın en güzel yıllarının tanıgı tek özlemim mersinim.hemserim 2 ay oldu mersinime gitmeyeli cok özledim.gurbet ne zormuş allah bütün gurbettekilere sabır versin cok özledim ben ailemi memleketimi:a015:

bu sene çok soğuk ya canım senin kociş yardim etsin ne güzel olur a.s.

arkadaşlar merhaba ben siteye henüz alışamadım eminim güzel dostluklar vardır burada bende mersinde oturuyorum umarım sizlerlede tanışırız herkese iyi akşamlar dilerim

arkadaşlar merhaba ben siteye henüz alışamadım eminim güzel dostluklar vardır burada bende mersinde oturuyorum umarım sizlerlede tanışırız herkese iyi akşamlar dilerim

mrb.ben mersinli değilim eşim oralı.henüz göremedim mersini.ben trabzonluyum.yazışmak istersen yazışalım.antalyadan saygılar.:teytey:a.s.

canım haklısın kız burda olmak güzel :dance:
mrb.ben mersinli değilim eşim oralı.henüz göremedim mersini.ben trabzonluyum.yazışmak istersen yazışalım.antalyadan saygılar.:teytey:a.s.

yazışalım kız mersine beklerim konuşalım canım Şeniz

canım Allah zıhın acıklığı versin
sınav bitsin de güzel bir buluşma yapalım :dance:

Yeni gelenler hoşgeldiniz canlarım Şansınızdan bu kış Mersinde uzun süredir görülmemiş bir soğuk var. Neyse az kaldı Ocak çıkarsa soğukta nisbeten azalır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Yeni gelenler hoşgeldiniz canlarım Şansınızdan bu kış Mersinde uzun süredir görülmemiş bir soğuk var. Neyse az kaldı Ocak çıkarsa soğukta nisbeten azalır. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

ocak şubat ve mersin günleri güzellişir kızznasılsın ya bayadır raslamıyorum Şeniz

evet mersin in havası ısınmak üzere yaşasın kış dan bıktık valla

bende mersinliyim sengözlerimebaksanab
cokta mutluyum bu yaz mersine gidiyorum..:1rolleyes:hatta tam olarak 6 ay ve 21 gün sonra haha artik gün sayiyorumKötü Kazen

askimi özledim yaaaasenağlama

benŞenizaskim

herkeze seam olsun burdan:sm_cool:

a.s. iyi akşamlar canım beklerimŞeniz

Merhaba Mersinli KK üyeleri hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Yaramas ben pek vakit ayıramıyorum, bu aralar çok yoğunum o yüzden rastlayamamışındır. Ama ilk ziyaret ettiğim yer hemşerilerimin olduğu burası size selam vermeden geçmem. Hepinizi seviyor ve sağlıklı günler diliyorum.Şeniz

a.s.kız düğünmü var senin mi canım hayırlı olsun:teytey::teytey:

sagol evet dügün vaaaaaaaaaaaaar:dance:
bide mekan secebilsek cok memnun olucamda secemedi benimkiklava:
armada diyoruz, sultasa diyoruz, hiltonsa diyoruz yok mutlaka birinde birsey cikiyorkafamçokkarıştı
kafayi yemeden evlensem sinek kesecem haaa:roflol:

hayırlısı kız kafayı yeme
tarsusta mersin oteli var oda güzelŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…