Yaramas sen bir harikasın canım ben Sılaya sordum. Sen aydınlatmışsın bizleri Tarsus un hikayesini yazda birde senden okuyalım. Ben hazır lopçuda oturduğum yerden bilgileneyim, senin sayende. Mersin soğuk kızlar ya bir ısınamadık gitti. Baharı bekleyen kumrular gibi bekliyoruz, Mersinin baharını, Hadi Mersinliller kocaman öpüldünüz.Şeniz
sahmerani bende gördüm...yani figürü..ve diyorlarki yilanlar hala sahmeranin öldügünü bilmiyormus
Kızlar hepinize Merhaba nasılsınız. Yaramas bilgilerimizi tazelediğin için sağol canım.Sıla 33 Sayın avukatım sağol maddelerle bilgin için , sanada bu yakışırdı zaten. Sen Mersin demisin Silifke demi ? Silifkenin yoğurdu ah seni kimler doğurdu. Seni doğuran ana bal ilemi yoğurdu. Silifkede çok güzel, Hele kalesine çıkıpta aşağıya doğru bakınca bir harika görünümü var. Kocaman öpüldünüz Mersinliler......................Şeniz
selam kızlar sınavlar yuzunden kk'dan ayrı kaldım ay özlemişim ya sımdı de ders calsmaya calsmakla mesgulum bı kacak gırıs yapym dedm bakaym göz ucuyla gren cıkamıyor malum ay yarın son sınavm ve ne sorcagı bellı degl 4yıılık lısans bılgımzı sınayacak tabı ben son ıkı sene hulyalarda gecrdgmden napcam bılmem dua edın bana ıcım rahat bı seklde döneym arnza özledm ya buraları sızlerı ıyı gecelr herkse...
bende dogma büyüme mersinliyim ....
bende dogma büyüme mersinliyim ....
bu arada sılacm ben yaz kıs burdayım yazın da okul var malesf brda olcam cogunlkla zaten nereye gıdeym kı bekarlk bitti otur otrdgn yere dıyorlarsırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?