eee bu yaz hanginiz mersinde yada mersin tarafinda bulunacak???:1hug:
Canım benim yazın helede Temmuz ve Ağustos aylarında Mersin de olmak bana çok uzak bir ihtimal, şimdiye kadar hiç olmadım desem yeridir. Ama bu yaz ne olur biter şimdiden bir şey söylemek çok güç, hele bir yaz gelsin bakalım.
selamlar bende nersinliyim ama eşimden dolayı amasyada oturuyorummmmmm.....sizlerle tanışmak isterimmm
bende buraya gezmeye gitmek istiyorum yaaaaaaa
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle beraberim. Hepinizi çok özledim. Tatil iyiydi ama soğuk memleketleri görünce Mersinin kıymetini bir kez daha teyit etmiş oldum. Pozantıyı çık Çorum, Dönüş Ankara ve son Pozantı her yer kar ve çıtır çıtır buz. Yok arkadaşlar ben sevmedim karı kışı kışı soğuğu , isteyen istediği yerde otursun ama benim favorim Mersin.................... Öpüldünüz ve kucaklandınız Mersinliler..................Şeniz
merhabalar mersinli arkadaşlarım nasılsınız?bugün hava bozuk gibi ne dersiniz
Selam herkese bende mersinliyim 2 yıl önce evlendim ve konyada yaşıyorum. Burasıda çok güzel şehir ama işte toprak çekiyor galiba...Çok özledim MERSİN'i ahhh ahhh((((((Sitede mersinin resimlerini görünce çok sevindim.Görüşürüz umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?