Mersin///33

eee bu yaz hanginiz mersinde yada mersin tarafinda bulunacak???:1hug:

Canım benim yazın helede Temmuz ve Ağustos aylarında Mersin de olmak bana çok uzak bir ihtimal, şimdiye kadar hiç olmadım desem yeridir. Ama bu yaz ne olur biter şimdiden bir şey söylemek çok güç, hele bir yaz gelsin bakalım.

hmm valla ben oradayim allah ömür verirse

KIZLAAARRR,
EPEYDİR YOKTUM NASILSINIZ BAKİİM İYİMİSİNİZ, ÖPTÜM HEPİNİZİİİİİ:1hug:a.s.

selamlar bende nersinliyim ama eşimden dolayı amasyada oturuyorummmmmm.....sizlerle tanışmak isterimmm

istanbulda yaşıyorum ama sık sık mersine gidip gelen birisi olarak herkese selamlar..bu yaz da orada olacağım ..kısmet olursa da yerleşmeyi düşünüyorum....Akdenize sevgiler benden.....a.s.a.s.a.s.

kızlarr buhafta sonu ordaydımmm çokk güzel büyük gez gez bitmiyor
ayaklarım şişti kızım anne gezelim diyordu ama ben yorğunluktan ayakta duramıyorum
mersinli kızlarr sizlerr gittiniz mi

Canlarım benim uzun bir aradan sonra beraberiz, az bir zaman buldum hemen sizleri aradım. Yazılarınızı muhabbetinizi varlığınızı özledim.Ama ancak bu kadar zaman ayırabiliyorum. Yarın sabah erkenden yolculuk var Çoruma ancak Pazar akşamı döneriz. Ondan sonra bir daha ayrılmamak adına beraberiz hemşerilerilerim. Öpüldünüz güneyin sıcak kanlı sıcak kızları, hepinizi çok seviyorum. Şeniz

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle beraberim. Hepinizi çok özledim. Tatil iyiydi ama soğuk memleketleri görünce Mersinin kıymetini bir kez daha teyit etmiş oldum. Pozantıyı çık Çorum, Dönüş Ankara ve son Pozantı her yer kar ve çıtır çıtır buz. Yok arkadaşlar ben sevmedim karı kışı kışı soğuğu , isteyen istediği yerde otursun ama benim favorim Mersin.................... Öpüldünüz ve kucaklandınız Mersinliler..................Şeniz

canım hoş geldin ben biryere didemedim evet mersin benim favorum de mersin kızz Şenizgörüşürüz a.s.

ne güzel anlattın türkan ben tarsus doğumluyum am şuanda adanada yaşıyorum akrabalarımın bi kısmı hala orda sıkça gidiyorum .hergeçen gün dahada gelişiyor

Selam herkese bende mersinliyim 2 yıl önce evlendim ve konyada yaşıyorum. Burasıda çok güzel şehir ama işte toprak çekiyor galiba...Çok özledim MERSİN'i ahhh ahhh ((((((Sitede mersinin resimlerini görünce çok sevindim.Görüşürüz umarım.

hoşgeldin hakdar mersinli güzeller gelin bakalım

Güneyin sıcak kanlı sıcak Mersinin sıcacacık insancıkları Merhaba. Herkes donuyor biz güneşin tadını çıkarıyoruz. Onun içinde sıcak kanlı insanlarız biz güneyliler öyle değil mi arkladaşlar ? Güneyin en çok sevdiğim yanı kışın güneşin sıcaklığını hissetmek, bana inanılmaz keyif verir. Hepinizi sevgiyle kucaklıyor ve öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…