Mersin///33

günaydın kıslarrr...kocişimi kahvaltısını hazırlayıp işe yolladım..gece 12 de bni elinde bir sürü cicekle uyandırıp "dogum günün lutlu olsun bebegim"dedi...bazen sadece bu bile yetiyor..bugün bir yası daha geride bıraktım kıslar..kocamın sevgisiyle büyüyorum..benligimdeki sıvri uçlu köseler sevgiyle törpüleniyor ve yeni bir "ben" oluveriyorum..
ne güzel sey huzurlu bir güne merhaba demek..ve bugünde dogmak...

günaydın kıslarrrr gününüz aydın olsun...mutljlugunuz bol ama cok bol olsun...

merhabalar kızlar..off yorucu bir gündü ve birazda uzun geldi bana..
tubicik doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.eşinçok inceymiş gerçekten daim olsun tatlım.

merhabalar kızlar..off yorucu bir gündü ve birazda uzun geldi bana..
tubicik doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara.eşinçok inceymiş gerçekten daim olsun tatlım.

tesekkürler tatlımmmm ...

valla bnm içinde yorucuydu tüm gün boyunca temizlik yaptım

Tubicik doğum günün kutlu olsun. Allah uzun ve sağlıklı ömür versin bir tanem.

Beni sorarsanız hastayım kızlar. Diş yaptırıyorum, bir tane kaplama olacaktı dr. yanındaki kaplamalarında yıpranmış onlarıda açalım hepsini yapalım dedi. Bende olur dedim. 4 diş olacak tabi acı duymayım diye morfini fazla oldu dünden beri sadece uyuyorum halsiz ve sarhoş gibi. keşke ayrı zamanlarda olsaydı vucut morfini kaldırmadı. Bu gün biraz iyiyim ama bıraksalar yatacağım ama eşimin Ankaradan hisafiri var bir yatsalar bende yatacam ama nerde. Biraz nette oyalanım dedim ama klavyeye başım düşecek sanki

Mersin güzel günler diliyorum.

geçmiş olsun ablacığım.azıcık morfinde senin misafirlere versek te sende rahat etsen.

cok gecmiş olsun canım ya..dikkat et kendine

kıslar sizler napıyosunuz

evet ya olamadık bir türlü..valla gündüzleri sıcak..bolkondan bakıyorum hala insanlar denize giriyor..ama aksamları soguk oluyor..antepte durumlar nasıl bu yaz geldim oraya orasıda cok sıcak oluyor

yazın kavuruyo antep ama akşamları daha iyi
insanın denize giresi gelir be görünce:)

evet valla giresim geliyor ama üşürüm diye eriniyorum..syretmek daha güzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…