Mersin///33

evet bencede..

o maras kısları bildigim kadarıyle fena kar oluyor zor valla

gözün aydın bu arada miskokulum gidiş gelişten kutulmana sevindim
yol insanı mahvediyo bende hergün bi saat yol gidiyodum geçen sene

öylemi baska yerle karıstırdım ozamn..gecen senelerde izlemiştimde bi köyde kardan kapanmıstı yollar marasta diye aklımda kalmıs neyse karıstırdım sanırım:)

iyi ozamn kimseye zorluk olmasında

ay evet bnm kocişimde hergün 1 saat yol cekiyor zor ya

selam mersinin bayanları ben bu günde enerjiden uçuyorum. misafirler dolaşmaya çıkınca deliler gibi temizlik yaptım pazara gittim yemek falan derken biraz takılayım ddim. misafirlerim gelir birazdan. çaydı meyveydi. yemekten sonra yürüyüşe çıktılar. erken kalkınca güne çok şey sığdırdım. Enerjimde morfindenmiş dr. tlf. ettim. bu günüd atlatırsan bitecek dedi. Valla hep morfinmi kullansam ne bir garip mutluluk veriyor. Önce oh n tasa dert uyuşturdu. sonrada uçurdu.

Şaka bir yana kızlar hepinizi svgiyle kucaklıyorum.

selam kızlar nasılsınız?
marbley canım eşinin sık sık şehir dışına gitmesi gerçekten zor ama işsilikten iyidir canım. hayırlısı olsun.
keçi kız dişin için geçmiş olsun.
tubicik doğum günün kutlu olsun. aynı gün doğmuşuz. bende 30 eylül doğumluyum. bende 9 buçukta eve geldiğimde eşim ve kızım yaşpastanın maytaplarını yakmışlar ışıkları kapatmışlar kapıda karşıladılar beni.

ay ablacığım iyi olmuş enerjikleştirmiş seni bak bugündde ben gün boyu uyuştum kaldım.
cress seninde doğum günün kutlu olsun tatlım.geçte olsa kutlatalım değil mi ama.
burçinciğim sen nasılsın kağancığım nasıl?
aslıda doğum yapmıştır bebişiyle hasret gideriyordur şimdi.evlere şenlik bıcırık kızıyla işi zor biraz ama.yinede değer.
tubicik ve hayhay sizler nasılsınız?paress nerdesin sen bakayım.
eşim gidecek diye biraz alışveriş yapalım dedik foruma gittik kalabalıktan başım döndü resmen bizde sahile attık kendimizi çok güzeldi hafif bir esinti vardı ve çok sakindi.tabi ben dondurma mısır ne görürsem istedim ve de çocuklar gibi şendim:)

geçmişossun benim de dolgum düştü onun yanındakininde kaplaması kırılmıştı yarısı yani 6ay oluyo benim doktorum malatyada olduğu için güvenip de gidemedim bi haftadır bi tarafımla çiğniyorum vallaçok zor oluyo
kim senin doktorun bi ad çakıver bekim bana özelden bide nekadara şapıyo

geçmiş olsun ablacığım.azıcık morfinde senin misafirlere versek te sende rahat etsen.
ay ne güldüm ben bu lafa Allahda seni güldürsün kaydirigubbakcemile3
anacım morfin bağımlılığı die bişi var hiç duymadınmı böle çıktı işte ortaya önce ağrı dindiriyo sona böleanlamsız bi neşe ve enerji nesekisenin işine yaramış bende temizlikten bi gün önce dişçiyemigitsem kaydirigubbakcemile3
nice senelere hemşomŞeniz a.s.

burdayım gedim sen yoksun bak sengözlerimebaksanab

tubacım unutmadan sanada cevap yazim işsizim ben işsiz bulamadımiş daha ondan evdeyim hala kaydirigubbakcemile3

merhabalar....
ebrucum iyi vakit geçirmene sevindim canım,kağan da iyi ama şu azı dişler de çıksaydı daha iyi olacak,ağzı şiş ve kırmızı
ablacım iyileşmene sevimdim
tubişim bazı ilçeler ve köyleri dediğin gibi oluyor zaten,yani doğru hatırlıyorsun

ay yerim ben onu nasıl zor olur o azı dişlerin çıkması canım benim.

Allahın ondurmadığını peygamber sopasıyla kovalarmış misali bu gün sabah misafir gitti ben hastalandım. Grip ve bademcik berbat durumdayım. Akşama kadar yattım. Azcık kalktım oda buraya girdim ama hiç tadım yok.. Birde alerjim çok yükselmiş. İsyan ediyorum artık. Of ya çok hastayım kızlar bana dua edin. Nefes alamıyorum sanki.

Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…