Mersin///33

Anacığım özelin mesaj kabul etmiyor doluymuş silmen gerekiyormuş. Silde öle söyleyin dişçiyi sana
söylemesen farketmiycektim sildim
çok geçmiş olsun canım ya limonlu su iç iyi gelir sıcak suya kat azıcık varsa zencefil at yoksa öle iç :Saruboceq:

merhabalar kızlar yalnızlık günlerim bugün itibariyle başladı 20 gün evin tek başına tadını çıkaracağım:)))
hepinizi öpüyorum.

selam arkadaşlar bende mersinliyim evliliğimden dolayı amasyadayımmmmmmmm...............amaaaaaaaaaa bu hafta mersine hem iş için hemde annemler için geleceğimmmmmmmmmmmm çok sevinçliyim mersinime tekrardan gelecem diyeeeeeeeeeeeeeeee..............kaydirigubbakcemile2

kıslar daha yeni temizlik yapmaya baslıcammm sizler napıyosunuz..

bende haftasonu mersindeydim bikaç saatliğine
o ne sıcaktı ölye be:))
özlemişim ama

FOSİLİM CİVANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :1no2:
MERSİN GİBİ SICAK MEMLEKETTE ÜŞÜTTÜNMÜ NAPTIN :sm_confused:
HADİ BİZ ANKARA GİBİ AYAZI MEŞHUR BİR YERDEYİZ, KIŞ GELMEDİ AMA
ŞİMDİDEN SABAHLARI BAYA SOĞUK OLUYOR, SABAH İŞE GELİRKEN İNANKİ DONUYORUM, AMAN DİKKAT ET KENDİNE, ÖPTÜM SENİ KOCAMANN :1hug:a.s.

kalimera canım ne güzel bir şiir bu böyle,dur bekle geliyorum çaya

çok geçmiş olsun canım ya limonlu su iç iyi gelir sıcak suya kat azıcık varsa zencefil at yoksa öle iç :Saruboceq:[/QUOTE]

neler içmedimki. kırgınlığım kalmadı ama hapşu hapsu baş ağrısı geçmedi. Salya sümük geziyom . Ne zaman geçecek bilmiyom. Öpüyorum kocaman

Kalişim fosildaşım yaşlı vucut leblebiden nem kapıyor işte. Ama soğuk olsa giyinirsin. Bu mevsim beni hep hasta eder çok terlediğimden havada serin olduğundan hep bu mevsim hastalanırım. Mevsimsel alerjik rinitim var. Bitti artık hiç iyileşmem gibi bir şey alerji ilaçları başladı. öpüyorum kocaman.

günaydınlar...
hele dur ablacım,neren yaşlıymış,sen birtanesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…