söylemesen farketmiycektim sildimAnacığım özelin mesaj kabul etmiyor doluymuş silmen gerekiyormuş. Silde öle söyleyin dişçiyi sana
çok geçmiş olsun canım ya limonlu su iç iyi gelir sıcak suya kat azıcık varsa zencefil at yoksa öle iç :Saruboceq:Allahın ondurmadığını peygamber sopasıyla kovalarmış misali bu gün sabah misafir gitti ben hastalandım. Grip ve bademcik berbat durumdayım. Akşama kadar yattım. Azcık kalktım oda buraya girdim ama hiç tadım yok.. Birde alerjim çok yükselmiş. İsyan ediyorum artık. Of ya çok hastayım kızlar bana dua edin. Nefes alamıyorum sanki.
Öpüyorum hepinizi.
Allah kavuştursun ebrucum
eficik ne mutlu sana
FOSİLİM CİVANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :1no2:Allahın ondurmadığını peygamber sopasıyla kovalarmış misali bu gün sabah misafir gitti ben hastalandım.
Grip ve bademcik berbat durumdayım. Akşama kadar yattım. Azcık kalktım oda buraya girdim ama hiç tadım yok..
Birde alerjim çok yükselmiş. İsyan ediyorum artık. Of ya çok hastayım kızlar bana dua edin. Nefes alamıyorum sanki.
Öpüyorum hepinizi.
çok geçmiş olsun ablacım,inşallah hemen geçer
KeÇİkız geÇmİŞ olsun
Efİcİk hoş geldin canım.
Cres sağol canım.
FOSİLİM CİVANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN :1no2:
MERSİN GİBİ SICAK MEMLEKETTE ÜŞÜTTÜNMÜ NAPTIN :sm_confused:
HADİ BİZ ANKARA GİBİ AYAZI MEŞHUR BİR YERDEYİZ, KIŞ GELMEDİ AMA
ŞİMDİDEN SABAHLARI BAYA SOĞUK OLUYOR, SABAH İŞE GELİRKEN İNANKİ DONUYORUM, AMAN DİKKAT ET KENDİNE, ÖPTÜM SENİ KOCAMANN :1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?