Mersin///33

neler içmedimki. kırgınlığım kalmadı ama hapşu hapsu baş ağrısı geçmedi. Salya sümük geziyom . Ne zaman geçecek bilmiyom. Öpüyorum kocaman

yazdım bi ilaç sana repini kontrol et ablam çok geçmiş olsun tekrar
herkese hayırlı cumalar

yazdım bi ilaç sana repini kontrol et ablam çok geçmiş olsun tekrar
herkese hayırlı cumalar

Sağol canım o ilaçtan evde var. Dinlenmiyorum heralde ondan geçmiyor. Allaha şükür biraz iyiyim ama ilaç içmekten midem ağrrıyor. Şimdi kendime salep yaptım içtim. Yarım saat önce limonlu çay içtim. Yapıyorum bir şeyler ama geçecek inşallah.ŞenizŞeniz

keci kızzz grip mi oldun gecmiş olsunn hemen ıhlamur kaynat hiç birseyin kalmaz...

kıslar bn mersine geldim geleli cok karardım yahuuuu..arap bacıya döndümkaydirigubbakcemile3
buranın denizi ne kadar güzelmiş öyle..cok temiz..insanın cıkası gelmiyoo

GÜNAYDIIIIN MERSİİİNNNopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

FOSİLİM CİVANIM BULUŞMALAR SAYFASINA BAK, ANKARA BULUŞTU BAŞĞLIĞI ALTINDA BENİ GÖREBİLİRSİN:lepi:

GELDE ANKARAYA BİR CEEEE DE, BEKLİYORUM ŞEKERİM:lepi:kaydirigubbakcemile5

YANLIŞ ANLAMAYIN ARKADAŞLAR HEPİNİZİ BEKLİYORUM CANLARIIM opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 ÖPÜLDÜNÜZ KOCAMANN opuyorumnanaktan

merhabalar...
tubicik nispet mi yapıyon kız,giden var gidemeyen var
kalimera resimlere baktım,çok hoş çıkmışsınız,dostluğunuz daim olsun
ablacım bugün nasılsın,yakın da değilsin ki geleyim yanına

TEŞEKKÜRLER CANIMopuyorumnanaktan

EEE SİZ NEZAMAN BULUŞACAKSINIZDA BENDE SİZİ GÖRECEĞİM :sm_confused::uhm:

BEKLİYORUM MERAKLAopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5a.s.

yok kısım ya niye nispet yapayım..gel misafirim ol birlikte girelimkaydirigubbakcemile2

GÜNAYDIN MERSıııN VEE MERSıNıN EN GÜZEL HATUNLARIIIIIkaydirigubbakcemile5

SABAH ŞERıFLERıNıZ HAYIRLI OLSUN:roflol: ANKARADN KUCAK DOLUSU SEVGıLERopuyorumnanaktan

Kızlar selamlar olsun hepinize tek tek yazamıyacağım hiç halim yok. Hepinizi çok seviyorum.

ANAAAA KEÇııııM KIZ SEN HALA ıYıLEŞMEDıNMı:sm_confused:
KIZ BıZ FOSıLıZYAA YOKSA GÖZÜMÜZ TOPRAĞAMI BAKIYOOOakannehir:roflol::roflol:
YOKSA ENıŞTEM SANA ıYı BAKMADIMIIIII:1shok:

YADA SENıN HASTALIK KEÇı GıBı ıNATÇIYMI:roflol: KIZ YETER ARTIK HAYDı SıLKıN ŞÖYLE BıRhihoyyyt
KENDıNE GEL, BEN HASTAYKEN YATTIKCA YATASIM GELıR, ONUN ıÇıN KALK AYAĞA BEN ıYıYıM DE,
KORKUT HASTALIĞI DEFET BAŞINDAN HADı BAKııııM HADııııııhihoyyythihoyyythihoyyyt

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bakalım.
babamlara yerleştim 10 gündür arada arkadaslarıma kaçıyorum eşim gelene dek böyle göçebe gibi gezeceğim herhalde.sizi özledim hemen internete girer girmez buraya girdim.öpüyorum hepinizi.

ebrucum bugün de uğramasan kayıp ilanı verecektim,iyi olmana sevindim

marbley askeremi gitti eşin

iyyiz canım sen nerelerdesinn antepte durumlar nasıl acıldımı okulun basladın mı işe

hastayım bende herkes gibi
okul başladı sömestr gelse de dinlensekkaydirigubbakcemile3
senin blm neydi

ayol saha yeni basladı okul:)kuaförlük ve güzellik bilgisi ögretmenligi..daha hazırlanıyorum işallah bu sene bu bölüme giricemzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…