kız sen hala denizemi giriyon, biz o sezonu ağustosta kapadık valla delikafaduldenkeci kızzz grip mi oldun gecmiş olsunn hemen ıhlamur kaynat hiç birseyin kalmaz...
kıslar bn mersine geldim geleli cok karardım yahuuuu..arap bacıya döndümkaydirigubbakcemile3
buranın denizi ne kadar güzelmiş öyle..cok temiz..insanın cıkası gelmiyoo
selam kızlar nasılsınız bakalım.
babamlara yerleştim 10 gündür arada arkadaslarıma kaçıyorum eşim gelene dek böyle göçebe gibi gezeceğim herhalde.sizi özledim hemen internete girer girmez buraya girdim.öpüyorum hepinizi.
eficik canım benim için de ye onlardan(
ablacım kendini çok yorma
hayhay sağol canım,iyiyim,okul-ev-çocuk arasında dolanıp duruyorum işte
kıslar neydiyonusssss mis kokulum paresssss keci kız crescentmoon diger isimlerini hatırlayamadıgım tüm hemsolarım nerdesinizz ne yapıyorsunuz yahuuuuuuu..birgün su topikte hep birlikte toplanalımmm olmuyo böle parca parca
efcik hosgeldin...
pares geçmiş olsun sanada. benim dişçim erdemlide canım. yarımcı olmak isterdim ama mersinin içinde tanıdığım bir dişçi yok.
hakkattende bu izmir ankara buluşa buluşa bitiremedi ha kaydirigubbakcemile3 ne zaman baksam buluşmuşlar kaydirigubbakcemile3 başım ağrıyo öptüm hepicinizi
tubacım 2 gündüröyle fenaoldukidişim gerçekten gelip sökebilirsin hiç yok demem:sinifsinif:
tamam sen kerpeteni al ben geliyomsositososito:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?