Mersin///33

kız sen hala denizemi giriyon, biz o sezonu ağustosta kapadık valla delikafadulden

hayırlısı olsun canım. en azından babanların yanındaymışsın.

ANAAAA KEÇİİİİM KIZ SEN HALA İYİLEŞMEDİNMİ:sm_confused:
KIZ BİZ FOSİLİZYAA YOKSA GÖZÜMÜZ TOPRAĞAMI BAKIYOOOakannehir:roflol::roflol:
YOKSA ENİŞTEM SANA İYİ BAKMADIMIIIII:1shok:

YADA SENİN HASTALIK KEÇİ GİBİ İNATÇIYMI:roflol: KIZ YETER ARTIK HAYDİ SİLKİN ŞÖYLE BİRhihoyyyt
KENDİNE GEL, BEN HASTAYKEN YATTIKCA YATASIM GELİR, ONUN İÇİN KALK AYAĞA BEN İYİYİM DE,
KORKUT HASTALIĞI DEFET BAŞINDAN HADİ BAKİİİİM HADİİİİİİhihoyyythihoyyythihoyyyt
[/QUOTE]

Fosildaşım yattığımı kim söyledi keşke yatabilsem dinlenirdim geçerdi ne gezer. Ben sadece geceleri yatarrım sabah kalktımmı bitti gece yatana kadar oturmam bile. Ne yaparsın dersen klasik ev kadını versiyonu.Kız kardeşim bana kül kedisi der. Çok ayakta kalmaktan bacaklarımda kılcal damar çatlaması oluyor. Aslında çok yoruyorum kendimi dinlenmeyincede grip hastalık yakamı bırakmıyor. Enişten 3 gündür yoktu ama yarın akşam yemeğine geliyor ve misafirle o yüzden Pazartesine kadar yokum.

Kız ağzından yel alsın niye toprağa bakalım bizde çok iş var daha çok günler eskitiriz.

Kızlar Pazartesi görüşmek üzere.Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Şeniz

arkadaşalar sizede hayırlı cumalarrrrrrrrr...................evettttttttttttttttt mersinime kavuşmaya az kaldıııııııııııııııııııı yupppieeeeeeeeeeeeee yeme planım bile hazır önce tantuni sonra iskender akşamada şöyle sahilde biiiiiiiiii balık artık 100 kilo olur geri dönerimmmmmmmmmmmmmm aaaaaaa unuttum annemin yemekleride var bunların hepsini 3 güne sığdıracammmmmmmmmmmmm :))))))))))) kaydirigubbakcemile3

eficik canım benim için de ye onlardan (
ablacım kendini çok yorma
hayhay sağol canım,iyiyim,okul-ev-çocuk arasında dolanıp duruyorum işte

eficik canım benim için de ye onlardan (
ablacım kendini çok yorma
hayhay sağol canım,iyiyim,okul-ev-çocuk arasında dolanıp duruyorum işte

tamam yerim canım zaten o kadar çok yicem ki herkese gider............................canım pek tanışmadık ama olsun sağlığınız yerinde neşeniz bol olsun bende mersinliyim evliliğimdem dolayı amasyada yaşıyorum bir kızım var................eşimle giyim mağazası işletiyoruz mersinede hem iş hem annemler için geleceğim.................vereliniortak
i

kıslar neydiyonusssss mis kokulum paresssss keci kız crescentmoon diger isimlerini hatırlayamadıgım tüm hemsolarım nerdesinizz ne yapıyorsunuz yahuuuuuuu..birgün su topikte hep birlikte toplanalımmm olmuyo böle parca parca

efcik hosgeldin...

hoşbulduk arkadaşım..................neyse mersine gidiş günüm belli oldu yarın akşam gidiyorum çok sevinçliyimmmmmmmmmm

günaydınlar...
tubicik olur canım,zaten hiç aynı anda olmuyoruz burda
eficik hayırlısıyla gidip dönersin inş,sorun olur mu bilmiyorum ama hangi mağaza,bundan sonra ordan alırım,size de katkımız olur,belki tanışırız da
aslı doğum yaptı mı acaba,bugün unutmazsam bir arıyayım

selam kızlar nabersiniz.
eficik yolun açık olsun şeker
bende dişçiden geldim. yüzüm dilim şiş gibi duruyor uyuşturucudan. hiç sevmiyorum dişçiyi

eficik ne terafa geliyosun kıs banada gel canım sıkılıyo
tubacım anca canım ev başka işler başka takip ettiğimşeylerde var nette malum iş ilanları vs :sinifsinif:
ya arkadaşlar hani bana msj atıcaktınız dişçilerinizi ve fiyatlarını valla tanımıyorum kimseyi mersinde dolgum düştü gitmem lazım şöle çok pahalı olmayan amaişini düzgün yapan bi dişçiye ihtiyacım var
öpüyorum hepinizi

pares geçmiş olsun sanada. benim dişçim erdemlide canım. yarımcı olmak isterdim ama mersinin içinde tanıdığım bir dişçi yok.

anladım pares arkadasım...

kıslar öyle harıl harıl düşcü aramayın getirin kerpeteni tüm dişlerinizi cekeyimkaydirigubbakcemile3kökten cözüm:jeyyar:

günaydın kalimera dur bakayım fotolarınıza yemeyip içmeyip hergün bulusuyosunuz galiba:lepi:

Son düzenleme:
hakkattende bu izmir ankara buluşa buluşa bitiremedi ha kaydirigubbakcemile3 ne zaman baksam buluşmuşlar kaydirigubbakcemile3 başım ağrıyo öptüm hepicinizi
tubacım 2 gündüröyle fenaoldukidişim gerçekten gelip sökebilirsin hiç yok demem:sinifsinif:

tamam sen kerpeteni al ben geliyomsositososito:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…