• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Mersin'de gelin başı için kuaför

Joie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
32
1
86
Adana
Arkadaşlar Mersin'de kuaför önerilerinizi bekliyorum yardımcı olursanız çook sevinirim. Kubi Kuaför ile konuştum bir tek daha önce giden varsa görüşlerinizi bekliyorum :34:

ben de mersinli bi gelin olarak bildiklerimi aktarayim :)

oncelikle kubi kuafor diye bi kuaför hiç duymadım gelin basi yapan.:50:

mersinde evlilik sac bas deyince akla gelen kuaforler:
suleyman (sacı cok guzel yapıyomus)
huseyın (makyozu cok ıyıymıs)
kenan
mehmet tatlı
ve kerıme

bunlar profesyonel gelin basında unlu kuaforler. ve makyajda kryolan, mac, turucco vs gibi markalar kullanıyorlar.

ben mehmet tatlıya gıttım kendı dugunumde. ben sade bisey istemistim, cok da memnun kaldım sac ve makyajımdan.

Anladım canım çok teşekkür ederim fikirlerin için. Mersini pek bilmiyorum Adanalıyım :) Hüseyini hep duyuyorum ben de ama en son bir tanıdığımın porselen makyajı çok kötüydü yüzünde beyaz maska var gibiydi :S o nedenle onu eledim dediklerinle görüşim ben not aldım

Anladım canım çok teşekkür ederim fikirlerin için. Mersini pek bilmiyorum Adanalıyım :) Hüseyini hep duyuyorum ben de ama en son bir tanıdığımın porselen makyajı çok kötüydü yüzünde beyaz maska var gibiydi :S o nedenle onu eledim dediklerinle görüşim ben not aldım

merhaba :) düğününde saçını nerde yaptırdın

Back
X