- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ayarlandı aslında bize daha farklı anlatildi diyelim köy evi var diye geldik ama buraya geldiğimizde harabe yıkık dökük bir evle karşılaştık zaten bu depremin de etkisiyle mümkün değil orada kalmam Tarsus ilcesindeyim şuanAyarlama olmadan direkt mersine mi gittiniz çocuklarla? Şu an nerdesiniz
Silifke öğretmenevinde depremzedeler ücretsiz kalabiliyor.Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda yardımcı olan çıkarAyarlandı aslında bize daha farklı anlatildi diyelim köy evi var diye geldik ama buraya geldiğimizde harabe yıkık dökük bir evle karşılaştık zaten bu depremin de etkisiyle mümkün değil orada kalmam Tarsus ilcesindeyim şuan
bugün duyduğum kadarıyla mersine deprem bölgesinden çok sayıda insan gitmiş. mersinde yer yok bu kadar kişi için denmiş. annem izlemişAyarlandı aslında bize daha farklı anlatildi diyelim köy evi var diye geldik ama buraya geldiğimizde harabe yıkık dökük bir evle karşılaştık zaten bu depremin de etkisiyle mümkün değil orada kalmam Tarsus ilcesindeyim şuan
Yerler dolu dendi yinede bı iletişim numarası verirseniz irtibata geçerimSilifke öğretmenevinde depremzedeler ücretsiz kalabiliyor.
Mersinin hangisi ilçesindesiniz?Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?
Mersin merkezde Suphi Öner Öğretmenevini de bir arayın. En son yer olduğunu söylemişlerdi.Yerler dolu dendi yinede bı iletişim numarası verirseniz irtibata geçerim
Bende şu an iletişim numarası yok malesef. Bizde Hataydan Silifkeye geldik. Oraya bebeklere kıyafet almak için gittik orada söylediler.Yerler dolu dendi yinede bı iletişim numarası verirseniz irtibata geçerim
Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldımBelediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?Allah yatsın
TarsusMersinin hangisi ilçesindesiniz?
Aradık yerler doluymus malesefMersin merkezde Suphi Öner Öğretmenevini de bir arayın. En son yer olduğunu söylemişlerdi.
Tel: 0 324 328 81 11
Ben de bu arada başka uygun yerler var mı diye bakacağım.
Belediyeden dönüş olmadı dediniz. Eğer tercih ederseniz bir de ben iletişime geçeyim.
—
Silifke Lütfi Elvan Öğretmenevi: 0 (324) 741 44 66
Silifke Öğretmenevi: 0 (324) 714 70 16
Bunlardan birine gitmek isterseniz ya da Mersin’de herhangi başka bir yere, konum : nasıl gidebileceğiniz konusunda da yardımcı olabilirim.
Sizin için uygunsa büyükşehir belediyesi ile iletişime geçeyim.Aradık yerler doluymus malesef
Geçin tabikiSizin için uygunsa büyükşehir belediyesi ile iletişime geçeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?