Mersin'de konaklayacak daire

Pembis Hayaller

Oysa bir umuttu hep 🙏
Pro Üye
15 Ocak 2016
6.893
33.933
548
28
Kızlar Adıyaman'dan Mersin'e geldim iki tane küçük çocuk var. Burada konaklayabileceğim eve ihtiyacım var. Ortada kaldım Belediyeye başvuru yaptık ses yok! Bildiğiniz otel vs varmi lütfen yardımcı olur musunuz?

Yer buldum kızlar Curly abi sayesinde bize bir otel ayarlandı Allah bin kere razı olsun çocuklarım günler sonunda sıcak ev yatak görecekler ne kadar teşekkür etsem azdır Rabbim hâlâ dışarda kalacak yer arayanların yardımcısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Ayarlama olmadan direkt mersine mi gittiniz çocuklarla? Şu an nerdesiniz
Ayarlandı aslında bize daha farklı anlatildi diyelim köy evi var diye geldik ama buraya geldiğimizde harabe yıkık dökük bir evle karşılaştık zaten bu depremin de etkisiyle mümkün değil orada kalmam Tarsus ilcesindeyim şuan

Silifke öğretmenevinde depremzedeler ücretsiz kalabiliyor.

Çok üzüldüm umarım en kısa zamanda yardımcı olan çıkar

bugün duyduğum kadarıyla mersine deprem bölgesinden çok sayıda insan gitmiş. mersinde yer yok bu kadar kişi için denmiş. annem izlemiş

Yerler dolu dendi yinede bı iletişim numarası verirseniz irtibata geçerim
Mersin merkezde Suphi Öner Öğretmenevini de bir arayın. En son yer olduğunu söylemişlerdi.

Tel: 0 324 328 81 11

Ben de bu arada başka uygun yerler var mı diye bakacağım.

Belediyeden dönüş olmadı dediniz. Eğer tercih ederseniz bir de ben iletişime geçeyim.

Silifke Lütfi Elvan Öğretmenevi: 0 (324) 741 44 66
Silifke Öğretmenevi: 0 (324) 714 70 16

Bunlardan birine gitmek isterseniz ya da Mersin’de herhangi başka bir yere, konum : nasıl gidebileceğiniz konusunda da yardımcı olabilirim.

Son düzenleme:
Aradık yerler doluymus malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…