- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
Ailem Kızkalesinde yaşıyor. Oradaki oteller ücretsiz konaklıyor diye biliyorum. Ailemi arayıp sizinle iletişime geçecem . İnşallah boş yer buluruzTarsus
Yok abi her yer dolu malesef kyk yurtlarini da aradik yokMerhaba, yok mu bir gelişme? Bu arada mesai saatlerinde daha çok kişiye ulaşıp daha sağlıklı cevap alınabilir.
Haber verdim şimdi dönüş bekliyorum. Fakat dönüşün yarın sabaha kalabileceğini söylediler. Ben bu arada başka alternatiflere de bakacağım.Geçin tabiki
Tarsus merkezdeyimTarsusun hangi köyündesiniz şu an?
(0324) 614 23 32Tarsus
Kaymakamlığa başvurdunuz mu peki? Tarsus'ta yaşıyorum ben de bı kaç yere daha sorayımTarsus merkezdeyim
Yarın başvuracağızKaymakamlığa başvurdunuz mu peki? Tarsus'ta yaşıyorum ben de bı kaç yere daha sorayım
Dolu(0324) 614 23 32
Tarsus uygulama otelinin numarasi bu. Uygulama otellerini depremzedelere acmislardi. Bir görüşün isterseniz
Hay Allah ya. Acaba oraya gitseniz de bisey yapamazlar mi. Kalacak yerim yok diye diretseniz belki birine ulasmaya calisirlar, cevreleri daha genistir
Acmadilar+903247412022 Taşucu kyk yurdu bı arayın isterseniz
Bu gecelik kalacağım yer var ama yarına yok işteÖğrenci yurtlarını açmışlardı. Lise ortaokul yurtlarını. Yarın sorayım bı. Şu an kalacak yeriniz var mi
Bu şekilde istemiyorum insanların duzenini bozmak yanında sığıntı gibi olmak inanın insana çok ağır geliyor gerekirse ücretli olsun ama kimseye rahatsızlık vermeyeyimEvim Müsait | Deprem Yardımlaşma Uygulaması
burayı en baştan kaydetmiştim.
oradan mersin tarsus olarak arama yapın lütfen bir sürü yanlarına almak isteyen aile var.
lütfen kalacak yer bulduğunuzda günceller misiniz? Aklım sizde kalacak
Kaymakamlik yerlestiriyormus inşallah olumlu bı dönüş yaparlar sizeYarın başvuracağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?