Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk mersinde nerden çıtçıt alınır?

cgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2009
15
0
86
Ankara
merhaba kızlarr 1 hafta önce kuaförüm olan kerimenin gazabaına ugradım sacımın sadece uçlarını kestrmeye gıttım makası eline alınca kendinden geçti belimde olan sacların şu an omuzlarımdaa senağlama acilen çıtçıt almak istiyorum mersindeyim nerden alacağım hakkında bana bilgi verirseniz çok sevinirimm bu saçların uzaması lazımmm :1no2:

bende mersindeyım,veee çıt çıt almak istıyoruum kader arkadasıyız...biri bize yardımcı olsun lütfen

mersin'de bu işi essahlı yapan birileri yoktur paranızın karşılıgını almak istiyorsanız trene binilir 40dakıkada Adanaya gelinir (buluşma fotolarından benım saçlara bakın yıllardır eskıtemedım gelırssenız yardımcı olurum)

slm kızlar
ben adanada oturuyorum ve arkadaşlarımın tavsiyesiyle mersinden çıt çıt aldım çok uygun fiyata ve çok uzun sure kullandım çarşıda mersin çarşısının oralardan bır yerlerden aldık saça yapmadıgımız kalmadı kaya gıbı saglam cıktı buralara kadar gelmenıze gerek yok bence !!! zaten iade garantili satıyorlar suanda saçlarımda boncuk kaynak var buda cok guzel duruyor dusunebılırsınız

eyfelde çıtçıtlar var kızlar bende geçenlerde saçlarıma boncuk kaynak yaptrdım.çok memnunum.bence çıtçıttan daha kullanışlı...

arkadaslar ben bi yerle görüstüm mersinde saca göre kalınlıgına gramajına göre degisiyormuş :)) bilginiz olsun

arkadaşlar mersinden postiş alacağınız zaman çok güvenilir bir yerden alın benim bi arkadaşım saçına göre özel yaptırdı ama 2 gun üst üste kullanamıyor gerçek insan saçı dedikleri halde çin saçıymış :)
bende alanya fırını sokağından biyerden aldım %100 insan saçı dendiği halde oda fırınlanmış saçmış ve boyuda çok uzun değil ( ama boya yaptım açtırıp bile boyattım fön maşa herşey oluyor 6 parca 250 tl ye almıştım

ya mersin de nerde bulabılırız yanı bu cıtcıtı adana da olursırnaşık şey

mersinde alanya fırını sokağında bi bijuteri var forumun alt tarafında bide pozcuda biyer var sacına göre ne kadar yetecekse sacının rengine göre yapıo

güzelim ben adanadayım nerden alın bi tarif edebilirmisin?

pek çok kuaför çıtçıt yapıyor kızlar ama eyfel şimdi boncuk kaynağın tanesini bir lira yapmış mersin çarşısının içindede bir kuaför var hatta tabelada bir saatte uzun saçlar diyor bende boncuk kaynak yaptıracam bakalımm

Mersin Forumda bir kuaför var oradan alabilirsiniz. Kaliteli ve güzeller. Kuzenim oradan almıştı ve senelerdir kullanıyor.

Canım madem uzundu saçların o kadar ve kısa kesildi, kendi saçlarını neden almadın ve çıtçıt yaptırmadın hem uyum sorunu da yaşamazdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…