Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar şu anda annemlerin yanındayım ve mersin bize 4 saat civarı .Ev ,apart tarzı bir şey tutup çocukları denize götürmek istiyoruz .Tavsiye edebileceğiniz bölge neresi var .Kalabalık olmayıp ,denizi çocuklara uygun ve temiz olan .
otel mi düşünüyorsunuz. erdemlide TMO nun sahili var çok güzel. sığ ve kalabalık değil. Kalmak için tesisleri de var. ben oraya giderim çoğunlukla, susanoğlu ve ayaş filan çok kalabalık oluyor. Daha ileri derseniz Taşucu tarafları, boğsak
Yapraklikoy bogsak bu taraflara bakabilirsiniz bu taralarda kalabalıktır ama diğer yerler aşırı kalabalık haftasonu adım atacak yer yok giderseniz haftaiçi gidin.
Hayır farklı yerlerde TÖBANK diye aratman lazım. Orada bir otel de var. Sahili düzgün, deniz diğer yerlere göre temiz ve güvenli. Merkezden biraz uzak ve girişi ücretli olduğundan it kopuk gelmiyor, diğer yerlerde bu sene ben rahat edemedim.
Yapraklı koy ve narlıkuyu çok güzel yer bence oralara bakabilirsin
Onun dışında kızkalesi erdemli tömük zaten şuan Tam mevsimi ve zaten çok kalabalıktır
Susanoğlunun suyu da temiz düşünebilirsin
Arkadaşlar şu anda annemlerin yanındayım ve mersin bize 4 saat civarı .Ev ,apart tarzı bir şey tutup çocukları denize götürmek istiyoruz .Tavsiye edebileceğiniz bölge neresi var .Kalabalık olmayıp ,denizi çocuklara uygun ve temiz olan .
Erdemli tarafını tavsiye etmem denizi hem çakıl hem de gittiğimiz sene Deniz suyundan herkes mikrop kapmıştı. Acilde bir sürü çocuk ishal yüzünden bekliyordu.
Bulunduğumuz yere kanalizasyon suları akiyormus biz farketmemiştik.
Biraz uzak olacak ama yumurtalik tarafinda Üniversitenin kampını tavsiye edebilirim. Pırıl pırıl denizi ve plajı var. İçinde 2 odalı evleri var sabah akşam yemekte içinde.