- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi melisguldemir
-
Bu arada niye merve01 yani uyuz olduklarımızın hepsini atsınlar. Listeyi veriyorum
tamam hadi burda oldu attık diyelim normal yaşamınızda sevmediğiniz insanları napıyorsunuz merak ettim doğrusu buradaki kimseyi sevmek zoruda değilsiniz ama saygı şart
hayırBöyle bir şey yapamayacağınızı biliyorsunuz değil mi?
Valla bende sevmiyorum hatta kadınlar kulübüne gelmiş ama kadınları aşağılamaktan başka bir şey yapmıyor boşanmayı bile hak görmüyor vs ben kadın olduğundan da şüphelendim bir ara ciddi ciddi ama atma gibi bir lüksümüz yok zaten konuşma tarzından ban alır yazdığı rencide edici şeyleri şikayet butonuna basıp yöneticilere gönderebilirsiniz. Her sevilmeyen üye oy birliğiyle gitse adam kalmaz yani saçma olur ancak son zamanlarda ortak olarak çoğunluğun sinirlerini yıpratan bir şahsiyet tabi.
Ama en iyi yapılacak şey görmezden gelmek ce cevap vermemek bu şekilde asıl prim veriyorsunuz. Bakın şimdi gelecek buraya yazıp duracak yine.
Son cümlenize bayıldım. Bahsedilen üyeyi sevmemekle beraber konu sahibinin yaptığının hoş olmadığını düşünüyorum. Ama yok yok cidden son cümlenize bayıldım!
Belediyeye söylüyormuş cumadan cumaya toplatıyormuş.
Bu arada niye merve01 yani uyuz olduklarımızın hepsini atsınlar. Listeyi veriyorum
ben ona erkeksin sen,dedim. siyasette düşüncemi yazdım.kız dayak yemiş, bu arkadaş ben dayağa karşı değilim diyor.. illa biri alıntılayıp cevap yazıyor, yazmayın arkadaşım.. zaten merak etmeyin, o da sevilmediğini biliyor.. o yüzden kendi çapında marjinallik yapıyor, başarıyor da.. görmeyin yazsın-çizsin, gitsin
ben ona erkeksin sen,dedim. siyadette düşüncemi yazdım.
öğretmenlerin öğrencilere şiddet uygulamasını savunmuştu bir konudada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?