MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

Bu arada niye merve01 yani uyuz olduklarımızın hepsini atsınlar. Listeyi veriyorum

şikayet et butonu
hoşlanılmayan yorumlarda kullanılmaz , tehdit , argo, hakaret gibi şeyelrde kullanılır onu hatırlatayım

Konu sahibi arkadaşım yaptığın çok çocukça, sen rahatsız isen sen gidebilirsin kimseyi hadi atalım şunu şuradan gibi bir tutum içinde olunamaz.Biraz insancıl yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor toplum olarak BENCE

tamam hadi burda oldu attık diyelim normal yaşamınızda sevmediğiniz insanları napıyorsunuz merak ettim doğrusu buradaki kimseyi sevmek zoruda değilsiniz ama saygı şart

Valla bende sevmiyorum hatta kadınlar kulübüne gelmiş ama kadınları aşağılamaktan başka bir şey yapmıyor boşanmayı bile hak görmüyor vs ben kadın olduğundan da şüphelendim bir ara ciddi ciddi ama atma gibi bir lüksümüz yok zaten konuşma tarzından ban alır yazdığı rencide edici şeyleri şikayet butonuna basıp yöneticilere gönderebilirsiniz. Her sevilmeyen üye oy birliğiyle gitse adam kalmaz yani saçma olur ancak son zamanlarda ortak olarak çoğunluğun sinirlerini yıpratan bir şahsiyet tabi.

Ama en iyi yapılacak şey görmezden gelmek ce cevap vermemek bu şekilde asıl prim veriyorsunuz. Bakın şimdi gelecek buraya yazıp duracak yine.

Aslında kimse onu sallamazsa bakar bakar gider. Dediğin gibi prim vermemekle sorun zaten çözülmüş olur.

Son cümlenize bayıldım. Bahsedilen üyeyi sevmemekle beraber konu sahibinin yaptığının hoş olmadığını düşünüyorum. Ama yok yok cidden son cümlenize bayıldım!

Ben de kaç yıldır kk dayım. İlk kez görüyorum böyle bir şey. O zaman konu sahibini sevmeyenler de ayrı bir topikle onu attırma kampanyası başlatsın. Dünden beri düşünüyordu galiba böyle bir topik açmayı sabah ilk işi o olmuş.

bende aynı tahmin içindeyim.erkek olduğunu düşünüyorum. bunu belirttim gerekeni mune a dedim. ancak ispatlamadan birşey yapılamıyor demek.
ayrıca üyelerle alakalı konu açmak yasak. onuda belirtmeden geçmeyeyim.

Son düzenleme:
assak,kessek,kelle uçursakkkk 40 haramilerrrr
40 haramilerrr..

Herkes saygı çerçevesinde ister muhalefet olur ister taraf olur..
Arkadaş maksat milletin damarına basayım diye yorum yapıyor olabilir yada cidden sizinle farklı görüşe sahiptir. Bu atılmasını gerektirecek bir sebep degil ama

Belediyeye söylüyormuş cumadan cumaya toplatıyormuş.

ee belediye napıyormuş barınaklara mı koyuyormuş yaz geldi kapınızın önüne bir kap su koyun arkadaşımızın sevmediği belediyenin sokağa attığı arkadaşlar susuz kalıyor bir de yazları arabanızın motoruna dikkat edin orada uyuyor olabilirler

Son düzenleme:
Bu arada niye merve01 yani uyuz olduklarımızın hepsini atsınlar. Listeyi veriyorum

çünkü erkek olduğunu düşünüyorum
çünkü insanların acılarıyla alay ediyor
benimle etmedi ama ben artık dayanamadım insanlara tavırlarına
ayrıca bunun yasak olduğunu bilmiyordum

dün bir yöneticiydi galiba emin değilim ama
erkek olduğunu düşünüyorum ama ispatlasam şutlayacam demişti
ona istinaden belki fikri olan olur diye böyle başlık açtım

kız dayak yemiş, bu arkadaş ben dayağa karşı değilim diyor.. illa biri alıntılayıp cevap yazıyor, yazmayın arkadaşım.. zaten merak etmeyin, o da sevilmediğini biliyor.. o yüzden kendi çapında marjinallik yapıyor, başarıyor da.. görmeyin yazsın-çizsin, gitsin

Bu şekilde buradan uzaklaştırılır mı bilemem ama yazdıkları gerçekten çok itici.

Kadın olmamasını ümit ediyorum. Böyle kompleksli hemcinslerimizin olma ihtimali bile çok sinir bozucu ...

ben ona erkeksin sen,dedim. siyasette düşüncemi yazdım.
öğretmenlerin öğrencilere şiddet uygulamasını savunmuştu bir konudada.

Son düzenleme:
Bu arada merve01 diye arattım alakasız biri çıktı :26:

mervecıkle cok tartışmama rağmen..farklı görüşlere saygı duyuyorum..

kendımızı bı kavanoza sokup,ıcıne sadece sevdıklerımızı alamayız..

burdakı her ınsan,buranın rengidir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…