MERVE01 adlı üyeyi atalım burdan

Yönetici elinde o kadar imkan varken ispat edemiyorsa açılan başlık buna nasıl yardımcı olacak. Açıkçası bahsettiğiniz üyeden ben de hazzetmiyorum ve onun haklarını savunmak zorunda bıraktığınız için son derece rahatsızım ama özgürlük böyle bir şey işte.

Ayrıca;

Konu sahibinin durumla ilgili çözüm önerisini makul karşılamamakla beraber saygının karşılıklı olduğu kanısındayım. İnsanları bu denli aşağılayan birisine karşı nasıl saygılı davranılması beklenebilir?

İnsanlar beni çok şaşırtıyorlar bazen...

Gelse de buraya yorum yazsa keske
Sinirlerim oldukca saglamdir bir guzel dalga gecebilirim sacma yorumlariyla guler gecerim

sünnete psikoloji bozuyor diye karşı, ama 13 yaşındaki kız evlendirilirken "gelenek" çocukken ne yaşadı acaba bu kafaya sahip olmak için

ahaaa kanıt işte.. Sünnetin psikoloji bozduğunu kadın haliyle nerden biliyor acabaaaaaaaaaa???
acabaaaaa sünnet oldu da psikolojisi bozuldu ondan mı böyle :26::26::26:
Şahsen sünnetin bir erkekte yarattığı travmalarla ilgilenmiyorum bana ne beter olsunlar

Sacma oldugunu düsündügünüze cevap yazmayin
Herkes herseyi yaziyor,ama acik sosyal medya alani,attiramayiz kimseyi.
En iyi cevap suskunluk olurrr.

ahaha bir de ebiş vardı degil mi .))

Yahu normal böyle insanların çıkması hayatınızda hiç böyle garip,bir ton zırvalamayı ifade özgürlügü sayan kimseler yok mu ?

İşte öyle birşey düşünün,kibleyin,okumayın felan :)

Ben de düşünce tarzıma çoğunlukla ters ve rahatsız edici yorumlarını okuyorum ama bu kimseyi siteden atma hakkı vermez ki bize .
Bizden olmadığı kesinleşirse o ayrı tabii

Amacı zaten muhalefet ve sivri olup dikkat çekmek , bu konuyla doğru yoldayım diye egoları iyice tavan yapar artık .

o değilde mervecikte gelseydi şuraya iyiydi cevap hakkı doğdu bak şimdi

Ebiş , yanlış haturlamıuorsam sadece islam düşmanlığı yapıyordu , bu arkadaş hem din ,hem kadın nefretiyle dolu gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…