merve52 ve yağlarının erimesi :)

evet cnm sen böyle rahatsan sorun yok ama yanlış biliosun yine de cnm metabolizma hızı için gece öğünü de verilir meyve ve süt olmak üzere..

sadece belirtiyim istedim cnm

:)))

Merve hanım şu an kaç kg sunuz ve sarkma vs oldu mu? yşınızı mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?
vucut elastikiyeti açısından

Merve hanım şu an kaç kg sunuz ve sarkma vs oldu mu? yşınızı mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?
vucut elastikiyeti açısından

şu anda 76,buçuk kiloyum.19,5 kilo verdim.hayır sarkma olmadı çok şükür.aksine bacaklarım ve bel bölgemde müthiş sıkılaşma var.çünkü 1 ay öncesine kadar hep spor yaptım.

kızlar bugün öğlenden akşama kadar hep dışardaydım.he kaçamak olmadı ama saatler çok düzensiz oldu.o yüzden yazmim yarın güzel bi şekilde yazmaya dewam edim.

kız merve buralardamısın sen hayırlı olsun günlüğün..yediklerini biraz arttır canım okurken bile aç kalıyorumcokacimcoook:1rolleyes:

sevgili adaşım aman diyeyim kiloları verince bırakma annem 78 kilo düştü 110 dan sonra bıraktı şimdi 110 dan tekrar başladı anca 98 e kadar düşebildi sen bırakma tebrikler bu arada eminim sende eski halinden nefret ediyorsundur ve güzelleşmişsindir :)

bende diyetteyim öle kafama göre yapıyorum..şuan 61,5 kilodayım 58 olsam süper olcak..ben bu gün ne yediğimi yazayım size

kahvaltı:1 dilim kepek ekmek,3 kirbit kutusu olmuştur peynir (çook severim),6-7 tane zeytin,bir tatlı kaşığı reçel
ara:diyet biskivi
öğlen:zeytinyağlı fasulye,1kase yoğurt,1 dilim kepek ekmek
ara:bitki çayı,diyet bisküvi
akşam:şeftali

tuba özayın fitness cd ile 45 dakika ayrobik..sizin yazdıklarınıza bakarsam sanki benimkiler çok gibi neee :)) benim diyetime yorum yapııın..kafama göre gidiyomdaaa

Merhaba arkadaşım,şu akşamları öğün kaldırma işini bir türlü yapamıyorum..Erkene alma gibi bir olasılığım yok maalesef belli bir düzenimiz var çünkü akşam yemeğini 7-8 gibi yiyoruz.Kaldırabilsem harika olacak çünkü sporda yapamıyorum sıcaklardan..Diyetinde başarılar..

hemen bugünkü menüme geçmek istiyorum fıstıklar.kahvaltı:1 kk peynir,birer tane domates salatalık,1 dal yeşil soğan ve bi dilim kepek ekmeği
öğlen 2 porsiyon üzüm
akşam:1 tabak taze fasulye ve günün tek kaçamağı kola :)
mgunes evet canım eski halimden nefret ediyorum.asla salmıyorum tabiki.ama arada mola veriyorum.hem çok sıkıldım.hemde saçlarım çok dökülüyo.

sevval canım yediklerin çok çok güzel.ben lapa gülerimde öyle az yiyorum.bugün yediklerimi birazdan yazcam

:teytey: :teytey: :teytey: canım kilolar azldıkca vermeside zor oluyor..yani kaç haftadır vermedim gram gram gidiyordünden beri 300 gram vermişim..tabii bu herzaman böle olmuyor...ayyy bu arada canımda döner istiyor :)) bakalım ramazanda napcaz

kızlar selam ben geldim.nasılsınız bakalım hemen menüme geçiyorum ve tpicklerde gezintiye başlıyorum
kahvaltı:bi simit,2 üçgen peynir,1 kk beyaz peynir,1 sosis,çay(kahvaltıdan sonra akşama kadar dışarda olacagım için kuvvetli yaptım öğlenle birleştirdim :) )
akşam:bi kase şehriyeli çorba,bir dilim kepekli ekmek ve meyve suyu
şimdi ot çayı içtim.çorbamı içtikten sonra yine içcem.ve bugün 2 saatten fazla yürüdüm.

hayatım sana bu konuda öneri verebilirim.bende döneri çok severim.ama canım çekne napıyorum biliyomusun.bimden döner alıyorum.kepekli sandviçte bulunuyo evde o şekilde yiyorum.döner yediğim gün eğer öğlen yediysem akşam meyve yiyorum.akşama yakın yediysem hiçbişey yemiyorum.o şeklde dengeliyorum.valla ben çok kısarak yapmışım sanırım bu zamana kadar.bundan sonra çok sıkmicam kendimi saçlarım döküldü hep

Kilo çizelgene baktım da çok güzel kilo vermişsin, çok azimli gördüm seni guclubacismile, tebrikler, darısı başıma, takipteyim...

amin canım darısı kilo vermek isteyen herkesin başına.evet ya takip edin beni arada kaçamak yapıyorum kızın bana klava:

merhaba merve öncelikle tebrik ederim harikasın bu kiloyu ne kadar zamanda verdin canım bir de she nin dediği doğru diyetisyenler yatmadan bir elme gibi posalı bir yiyecek yememizi öneriyor uykuda vücut yenilenir metabolizma hızlandırmak gerekiyor ama posalı bir yiyecek olmalı arındırmak için ve süt yoğurt gibi akşam yatmadan yenilen süt grubu bir yiyeceğin göbek bölgesinde yağlanma yaptığı gözlenmiş nacizane paylaşmak istedim

mervecıgım azmıne hayran kaldım valla.57 kıloda takılı kaldım ben artık kacamak yapıyorum ama sporu bırakmadım.göbişimi eritmeye çalısıyorum ama olmuyor. satarmıyım canım ben sızlerı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…