merve52 ve yağlarının erimesi :)

hilalcim teşekkürler hayatım.valla 5 aya yakın oldu.bi hafta sonra 5 ay olcak sanırım.verdiğin bigi için teşekkür ederim.mutlaka uygulicam.

ayseemmm fıstıkıımm vermen gereken kilo azaldıkça böyle duraklamalar yaşarsın.sen azimle dewam et tatlım.benide yalnız bırakma

kızlar kahvaltımı yapcam şimdi.akşama laa yemeyi düşünüyorum neyse gün sonunda tüm günlük menümü paylaşırım fıstıklar sizlerle

canım saç dökülmesine üzüm çoook iyi geiyor..bizzat kendim yedim ve gördüm..tavisye ederim sempatiksalakcinni bide bende baş dönmeside oluyor aralrada galiba tansiyonum düşüyor..yoğuret yiyorum ama halsislik falanda oluyor..sende durum nasıl böle şeyler varmı varsa neler yapıyon

canım evet arada oluyo.içbişey yapmıyorum yaa ben suyu çok çiyorum beni o zinde tutuyo sanırım.özel bişey yapmıyorum ama baş dönmesi halsizlik vs bendede çok oluyo

menümü yazmak istiyorum kızlar hemencik.
kahvaltı:2 dilim kepek ekmeği,1 üçgen peynir,yarımşar domates salatalık,1 sosis
arat çayı
öğlen:üzüm
ara:vişne suyu
akşam:lapa :)))

sadece bugünlük böyle kızlar.normalde öğlendede sebze yemeği iyorum veya çorba içiyorum

kızlar kilom aynı.
sevvalcim lapa dediğim pirinç veya bulgurdan yapılıyo.küçücük bi çay bardağı pirinç veya bulguru 2 çay bardağı suyla yagsız tuzsuz haşlayıp içine baharat domates salatalık vs doğrayıp günde 3 kere yiyebiliyosun.aralarda meyve ve bitki çayı.2 günlük bi kür bu normalde ama bi günde verdiriyo verdirvceni.ikinci gün pek bişey gitmediği için ben genelde bi gün yapıyorum.

mervecim sabah 60.5 çıktım hedefe ulaştım..500gram kaldı :)) amazandada dikkat edicem 1 gün ara ile spor yaıy 58 bari ineyim..bakalım becerebilcemmi :)

:asigim: ayy seni tebrik ediyorum tatlım yaa maşalah diyim dal gibisindir şimdi kim bilir ya.ben hedef kiloma kurban bayramında ulaşmış olurum diye planlıyorum ama bakalım artık inşallah öyle olur :1hug:

günaydıınn ben geldiim günlükcüümmm..
sabah:sadece yarım domates ve bi bardak meyve suyu içtim.acelem vardı.eve geldim öğlendi.tekrar kahvaltılık bişiler hazırladım.
öğlen:yarım domates,1 kk beyaz peynir,6-7 kaşık makarna salatası(mayonez yok),1 dilim ekmek ve çay
arat çayı
akşam bi kase mercimek çorbası ve 6-7 kaşık taze fasulye yemeği,peşinden tekrar ot çayı.

Merveemm ben ayşenur
Helal olsun bitanem çok güzel gidiyosun
bu arada msne gel çok özledim seni
aylardır görüşemiyoruz

merve nasıl gıdıyo tatlım bız bu hafata 1 er kılo verdıkkk kaydirigubbakcemile2

hadı senı gazlamaya geldımm 1 takımdayız bu arada arada bızede ugraaa

kızlar sabah klasik kahvaltımı yaptım peşinden ot çayımı içtim.öğlen sadece kola içtim.arada bi armut ve şimdi akşamı yicem.bi kase mercimek çorbası,3-4 kaşık taze fasulye ve cacık.sonrada yürüyüş kaydirigubbakcemile2

canım teşekkürler..dalgibiyim ama önde giden bir göbeğim var :sinifsinif: ...yıllardır bi kurtulamadım..o kadarda mekik falanda çektim yok erimiyor..sabah klkınca düz ama akşama kadar hele bide çok su falan içersem kocaman oluyor gıcık oluyorum :1no2:

sahurda 2 tane sigara bireği yedim(fırında yaptım kendime yagsız)
yarım domates yarım salatalık ve çay.
çok mu kızlar nasıl??

bi kepçe mercimek çorbası,4-5 kaşık türlü ve 2 bardak kola
iftardan beride 2 litre su içtim.
annemle çay keyfi yaptık,bir iki bisküvi yedim.minnacıklardı.
yatarken armut yicem iyisinden :dance: :sm_cool:
(iftar ve sonrası) nasıl sizce :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…