merve52 ve yağlarının erimesi :)

ayşenurr bitanem hoşgeldiin.ayy ne çok ösledim seni yaaa.bbu akşam girmeye çalışcam nete.işlerim var gün içinde biraz.oyy yavrum benim.ne çok ösledimki seni.

hoşbuldum btnmmm
bnde seni çok özlediiimm yaaa..
o kdr ihtiyacım varki dertlesmeye.
Bi türlü konusamadık..

Ayrıca iftar ve sonrası çok iyi.
gayet güzel denklestirmişsin.
kurban olurum saanaa alkisalkisalkis

2 dilim ekmek arası kaşarlı tost (yağsız),yarım domates ve çay.sahur menüm.
sonra yatmadan önce bi kupa form çay ve suyumu içtim yattım.

akşam ki iftar menüm:
1 kase mercimek çorbası,6-7 kaşık trlü ve kola(ekmek yok)sonra yarım saat yürüyüş yarım saat egzersiz ve mekik.
sahur menüm:yarımşar domates salatalık,2 kk beyaz peynir,eti ekbettenin tüzlu kurabiyeleri çıkmış yeni lokmalıkla minnacıklar.ondan 3-4 tane yedim ve çay.

bu akşamki iftar menümde domates çorbası,nohut ve belki çok canım çekerse 2-3 kaşık bulgur pilavı(ama belki)yarın net olarak yazarım ne yediğimi.

dün geceki iftar menüm:domates çorbası,6-7 kaşık nohut ve 2 kaşık bulgur pilavı,kola.
saat 23:00-00:00 arası çay ve yanında ince bi dilim pasta(kardeşimin ünv kazanması şerefine),2 tane yağsız sigara böreği
bunları yediğim için sahura kalkmadım.sadece su içtim.

sahurda palıcan ve domatesi közleyip yoğurtla yiyincede güzel oluyor hem yağsız hemde hafif...ben ocağın üzerinde iki dakkada közleyip domateside tabii közleyip ikisini kaıştırıp baharatlayınca çok güzel oluyor :))tavsiye ederim

bliyorum canım onu.biz genelde mangalda yapıyoduk.ocakta oluyoısa ben yaparım sürekli.yağsız olarak sarmısaklı yogurtla ohhh mis gibi ya

iftar menüm:bi kepçe domates çorbası,4-5 kaşık nohut,4 köfte,bi porsiyonda karışık kızartma.ama yürüyüşümü yaptımm
sahurdada bi lokmacık ekmekle 2 kk peynir ve vişneli meyve suyu.yatarkende bi armut yedim yattım.iftarın ve sahuun peşinden ot çayşlarımı içtim.bol suyumu içtim.

iftar:bi kepçe pancar çorbası,4 köfte ve meyve suy
aradan bi iki saat geçince çay keyfi eşliğinde 2 sigara böreği (yağsız)
sahur yok.oruçlu deilim bugün

(( 1 kilo almış gözüküyorum...regl döneminin ilk günündeyim onun etkisi mi acaba 1 kilo oynarmı ki..ayyy ne çabuk kilo alınıyor yaaa ..gıcık oldum :2: :2: :2:

evet canım bende regliyim şu anda o yüzden günlüğüme yazmıyorum ama oruç başlaıyonca düzenli olarak tekrar yazcam.kesinlikle 1 kilo oynar.bende 2 kilo bile oynuyo.ama rewgl bitince 2 günde uçuupp gidiyo sıkma canını

evet mervecim şişkinlikmiş şimdi yok oldu..ama regl döneminden dolayı bayağı tatalı yedim 300 gram almışım :)) neyse 300 gram çok önemli değil veriririm :))

sevgili dert ortakım :)
bu sabah itibarı ile 75 kiloyum.1,5 kilo verdiimmmm.
ve klasik kahvaltıyla aşladım güne.öğlenle birleşti.sonra ara olaraktan 2 bardak meyve suyu yarım saat yürüyüş yarım saat müzik eşliğinde oynama hoplama zıplamaa ohhhh yandan yandan kaydirigubbakcemile2

tebrik ederim canım...ha gayret az kaldı..bu arada ben acayip leblebi yiyorum..hem tok tutuyor hemde kalorisi az..için kıyıldığında yiyebilirsin opuyorumnanaktan

merhaba kardesım cok basarılı bırsekılde vermıssın ya tebrıkler ben de 97 ıdım gecen sene sonra 83 gordum ve sımardın cımdı 87 oldum gene benımde hedefım 65 ama yapamıyorum baslıyamıyorum sen hala yapıyormususn yasın ve boyun kac sakın bırakm adevam son gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz paylasımlarını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…