Meryem ana otu kullanan var mi arkadaşlar!!

anladım canım sağolasın biz de umutsuz olmayalım yeniden yapalım inşallah
Sen de sağol canım duadan başka yapacak birşey yok bir umut duyduğumu da deniyorum :) insanlar çok acımasız yoksa ben tevekkül ediyorum bu da bizim sınavımızmış diyorum zamanı var diyorum neyse yaramıza tuzla koşana da Allah hidayet versin diyelim :)

Sen de sağol canım duadan başka yapacak birşey yok bir umut duyduğumu da deniyorum :) insanlar çok acımasız yoksa ben tevekkül ediyorum bu da bizim sınavımızmış diyorum zamanı var diyorum neyse yaramıza tuzla koşana da Allah hidayet versin diyelim :)
inşallah hayırlarla sağlıcakla bizler de seviniriz canım amin

Selam kızlar bizde bebek düşünüyorum bir 6 ay önce düşük yaptım ama şuanda hiçbir problem yok ama olmuyor adetim gecikmişti bu ay test yaptırdım negatif bugün tarlısala başladım ve Meryem otunu duydum fakat yumurtlama dönemindemi üstümde taşıcam bilen barsa yardımcı olabilirmi

Merhaba arkadaşlar, bende bu otu üstümde taşıdığım ay hamile kaldım. Sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim isteyen sorumluluğunu alabilecek herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar, bende bu otu üstümde taşıdığım ay hamile kaldım. Sizlerle paylaşmak istedim. Rabbim isteyen sorumluluğunu alabilecek herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin.
ben de önceden de taşımıştım olmaynca çıkardım bu ay yeniden taşıyorum canım sen beze mi sarmıştın ? hamile olduğunu öğrenince mi çıkardın üzerinden

ben de önceden de taşımıştım olmaynca çıkardım bu ay yeniden taşıyorum canım sen beze mi sarmıştın ? hamile olduğunu öğrenince mi çıkardın üzerinden
Evet arkadaşım beze sardım. Hamileliğimi öğrenince çıkardım. Allah bir ana önce size de nasip eder inşaallah.

Bende suya koydum internet ten Meryem süresini okuttum içtik onu eşimle biri üzerindeydi belki vardır diye çıkardım adet olursam tekrar koyacağım inş

Evet arkadaşım beze sardım. Hamileliğimi öğrenince çıkardım. Allah bir ana önce size de nasip eder inşaallah.
amin canım ben de bu ay sadece banyoda çıkardım onun haricinde çıkarmadım inşallah şifa olur canım bana da ben de 3 senedir bekliyorum bebeğimi bu ay çok umutluyum

amin canım ben de bu ay sadece banyoda çıkardım onun haricinde çıkarmadım inşallah şifa olur canım bana da ben de 3 senedir bekliyorum bebeğimi bu ay çok umutluyum
Merhaba, ben de yeni buldum bu otu ama nasıl yapacağımı bilemedim bi türlü. Bugün adetim bitti, banyo yaptım, arkasından ottan bir parça kopardım ama çok sert bu, ona meryem suresi okudum, beze sarıp iğneyle sağ göğsüme tutturdum. Ama parça mı büyük, sert olduğundan mı bilmiyrm, dışarı çıkarken kıyafetlerimden belli olacak bu parça... Çok mu büyük yaptım acaba? Bir yumru gibiydi, yarısını koparıp astım.

Back
X