- 17 Aralık 2018
- 849
- 5.218
- 68
- 41
- Konu Sahibi sohrantifundam
Çift rahim var canımSebepsiz inferlite mi siz bn poliver kist eşim sperm sayısı düşük
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift rahim var canımSebepsiz inferlite mi siz bn poliver kist eşim sperm sayısı düşük
Rabbim hepimize şifa versin bizde hayırlı haber alırız . çift rahim olduğun nasıl anlaşıldıÇift rahim var canım
Amin inşallah canım benimki çok tuhaf birşey oldu mucize gibi birşey 15 yıl boyunca rahmin yok dediler bu yıl öğrendim üniversite hastanesinde çift rahim olduğunuRabbim hepimize şifa versin bizde hayırlı haber alırız . çift rahim olduğun nasıl anlaşıldı
Allahım ya rabbim ya rabbim büyük o ol derse herşey olur . kaç yıllık evlisinAmin inşallah canım benimki çok tuhaf birşey oldu mucize gibi birşey 15 yıl boyunca rahmin yok dediler bu yıl öğrendim üniversite hastanesinde çift rahim olduğunu
Evet canım herşey Rabbimin elinde rahmin yok dedikleri zaman bile hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim 5 yıllık evliyimAllahım ya rabbim ya rabbim büyük o ol derse herşey olur . kaç yıllık evlisin
DualarımdasınEvet canım herşey Rabbimin elinde rahmin yok dedikleri zaman bile hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim 5 yıllık evliyim
Allah razı olsun canım bende senin için dua edeceğim dediğim gibi umudunu kaybetme hayat mucizelerle doluDualarımdasın
Merhaba yazınızı okudum. Benim ögrencimde çift rahimliydi tesadüfen öğrenmiş. İki kez hamilelik gecerdi. Bitane kızı var iki yasında normal yolla hamile kaldı Rabbim sizede nasip etsin inşallahEvet canım herşey Rabbimin elinde rahmin yok dedikleri zaman bile hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim 5 yıllık evliyim
Amin inşallah.Çok sevindim Allah razı olsun sizden bana umut oldunuzMerhaba yazınızı okudum. Benim ögrencimde çift rahimliydi tesadüfen öğrenmiş. İki kez hamilelik gecerdi. Bitane kızı var iki yasında normal yolla hamile kaldı Rabbim sizede nasip etsin inşallah
Yazınızı okudum aynı problem bizde de var acaba . Karışımı hazırlayan kişiyi nasıl bulabilirimMerhaba arkadaşlar konuyu görünce bende tecrübemi paylaşmak isterim 2013 yılında evlendim ve doktor bende rahim duvarı inceliği sebebi ile anne olamıyacagimi soyledi taşıyıcı annelik düşün dedi şok oldum.sonra bir arkadaş tavsiyesi ile her sabah akşam taze sıkılmış nar suyu içtim. 2 ay sonra doktorum bile sol oldu 3 milim olan rahim duvarım 12 milim olmuştu nar suyu deyince defterine kendisi de not aldı. Fakat buna rağmen yine hamile olamayınca doktor bu sefer sende bir sıkıntı görünmüyor dedi eşime sperm testi yaptı 2 milyon cıktı hareket yüzde 4 du bu şekilde imkansıza yakın dedi aşılama önerdi onda bend OHSS oluştu ölümden dondum 1 hafta asm hastanesinde tedavi gördüm tabimden şu çektiler yoğun bakım riski var dendi . Çok korktum sonra tüp bebek dediler ama korktuğumdan denemek bile istemedim. O ara bir arkadaşın annesi bir kadın önerdi kadın eski bir ebe imis babası fitoterapist mis. Kadina gittik bizden sperm testi istedi bana bunun kopyasını vereceksin. Sana bir ilaç yapicam icinde tam 41 çeşit bitki var bunu esin 1.5 ay içecek sonra yeni test yaptır. Eğer artmaz ise ben verdiğin parayı geri vericem dedi . Zaten bu ilaç masrafı ama ben o kadar güveniyorum ki garanti veriyorum dedi artma varsa 2. Kavanoz dan sonra sende bir sorun yoksa hamile kalırsın dedi . Ve ben kavanoz bitmeden hamile kaldım. Kizim şimdi 3 yaşında. 2. Yi istedik ben 2 kez ilaçsız hamile kaldım ama 8 haftayı geçemeden kalbi durdu. Doktor Sperm testi istedi yine düşük çıktı bu sebep olabilir sperm kalitesiz dedi. Şimdi yine o kadına gittim abla biz 2. Yi istiyoruz diye tekrar ilaç yaptırdık ve ben yine olacağından eminim. Sizlere de tavsiye ederim isteyen olursa özelden nosunu paylaşırım
Hayır maaalesefHamile kaldinizmi
Sizin bildiğiniz bisey varsa yardımcı olun lütfenHayır maaalesef![]()
Merhaba ben şuan uyguladigim bi macun var eşimle beraber yiyoruz meryem ana otu alıp okuttum ve içiyorum ayrıca ovulasyon günü test ile bakıyorum nezmn olacak 30 adet aldım n11 sadece 30 tl yeSizin bildiğiniz bisey varsa yardımcı olun lütfen
Bir gelişme var mı durumunuzdaMerhaba ben şuan uyguladigim bi macun var eşimle beraber yiyoruz meryem ana otu alıp okuttum ve içiyorum ayrıca ovulasyon günü test ile bakıyorum nezmn olacak 30 adet aldım n11 sadece 30 tl ye
Macun 140 tl verdim ve ana otu için 5 tl verdim yola bu şeklinde başladık inşallah kısa zamanda bi bebeğimiz olur allahın izniyle durmak yok mücadele devam insallah