Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

Burda kimse kimseyi sevmiyor, eşiniz de sevmiyor gibi geldi bana.Ama kardeşi bilerek böyle davranıyor gibi geldi çözümü kapıyı açmamak.Biz evde yokuz, ışığı da açık bıraktık vs vs.

Birikim yapiyoruz inşallah taşınıcaz. Ama kv bunu duyunca bile fenalıklar geçiriyor küsüyor eşimle aylarca konuşmuyor. Sırf ev alıcam dedi diye. Bu durumda kirayada asla bırakmazlar. Eşimde diyor ev alırsak bişey diyemezler gene , kendi evimiz deriz vs. Kısaca şuan imkan yok inş ev alırsak anca o sekilde ☹

Burda kimse kimseyi sevmiyor, eşiniz de sevmiyor gibi geldi bana.Ama kardeşi bilerek böyle davranıyor gibi geldi çözümü kapıyı açmamak.Biz evde yokuz, ışığı da açık bıraktık vs vs.
Hani ne de olsa kardesi ama evlendigim günden beri öyle canım kardeşim yaptığını hiç duymadım. Genelde aşağılıyor kendi aralari öyle yani. Ama et tırnak sonuçta. Ya inanır mısınız kapiya gömülüp sesimizi dinliyo. Duvarlar ince cocukların sesini duyuyo. Ay Allahım sinir oluyorum ya..

pencereden nasıl bakıyor perdeleriniz açık mı sürekli
Saat 4 civariydi, ev alt kat ya camın önüne geldi eliyle cama gölge yaptı bende ayaktaydım cocugu kucagımda sallıyodum o şekilde gördü yani. Bi an gördüm zaten ödüm koptu dalmışım. Bi baktım camdan biri bakıyo uzandım cama doğru kapiyi ac diyo göstererek

eşiniz yetişkin olduğuna eminmiyiz?
ne demek ev alırsak birşey diyemezler, kiraya çıkarsak sorun olur

O zaman gelirse bol bol iş verin kendisine.Bana yüzsüzlük değil de kasıt gibi geldi.

21 yaşında neden sanki 35 yaşında görümce gibi yazdınız siz ondan büyüksünüz tv değiştirmesin istiyorsanız rica edin. ayaklarını uzatıyormuş e uzatsın ne olur koltuk eskimez ya. önceden ne oldu bilemiyorum ama 21 yaşında kızla bu kadar yüz göz oldunuz ki. ders çalışmak istiyorsa çalışsın, sevmek istiyorsa sevsin çocukları ne güzel sevilen çocuklarınız var. kendiniz için bence biraz ılımlı olmaya çalışın kendinize yazık.

ben sadece bu kadr kotu kalpli olmaniza anlam veremedim iyi gunler inss sizinde colugunuz cocuguniz size aynisi yapmaz

İnanamadım okuduklarıma, 21 yaşında yeğenlerini sevmeye gelen bir haladan bahsediliyor konuda, düşmandan değil. Oturmuş eline kumanda almış!! ne büyük bir problem. Çok şey söylerdim de tartışmaya girmek istemiyorum. Biraz iyi insan olmayı deneyin bence...

Ya suratına direkt söyleyin sırt pırt geliyosun istemiyorum acmiycam kapıyı artık diye, yapamiyosaniz da kumandayı alın elinden kendi istediğiniz şeyleri açın, o yokmuş gibi davranın çocuğu verin eline siz keyif yapin

eşiniz yetişkin olduğuna eminmiyiz?
ne demek ev alırsak birşey diyemezler, kiraya çıkarsak sorun olur
Yani kv sorun yapıyor ya taşınmamızı o yuzden demek istedim bi ara konusu oldu hemen araya birilerini soktular, onlarda saçmalama oğlum kiraya mı gidilir burda evin dururken, millet güler ' gibi şeylerle engellediler eşimi özellikle dayı tarafı ablasının eşi filan..

Kişisel alan diye bir şey var ve bu gorumcenin belli ki buna saygısı yok.

Görümcesiniz galiba cok detaylı anlatmadığım için bu tepkiniz doğru. Ama öyle masum biri değil . Evde anlaşıp gelip laf sokmalar bilmem neler böyle böyle soğuttular onlar iyi olsaydı ben kat kat iyi olurdum zaten

Kişisel alan diye bir şey var ve bu gorumcenin belli ki buna saygısı yok.
Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyor

bende diyorumki eşiniz ailesine ben burdan taşınıyorum ister ev alirim ister kiraya çıkarım diyemedikten sonra sizin görümce size daha çok gelir gider. Abisi kapıdan kovsa, bacadan girer. Anne babasına laf geçiremeyen bir adamı kardeşide çok takmaz zaten. Yapcak birşey yok

Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyor

yok görümce değilim, ama 4 tane görümcem var. İçli dışlı olmayı sevmem o nedenle aile apartmanına taşınmadım. Mesafemi her daim korumuşumdur, olmadı mı yanlışlar elbet oldu kızdığımda oldu ama eve almamazlık etmedim, her şeyden önce eşimin hatırı var, saygısızlık etmem, saygısızlık da görmedim o nedenle. Sizi baktığınız gözle hiç bir insana bakmadım daha, kimse için bu şekilde cümleler kurmadım. Biraz da hatayı kendinizde eşinizde arayın. Kardeşini senin için bu şekilde harcayan adam emin ol seni de çok kolay harcıyordur.

yaşınız kaç bilmiyorum ama 21 yaşında ki bir çocuğun lafı ile yemekten kesilmek falan anlamsız. Siz kendinizi biliyorsunuz değil mi, birileri laf söylese ne olur söylemese ne olur. Ayrıca laf sokmak çirkin bir eylem ne ise derdiniz birbiriniz ile karşılıklı açık açık konuşun. Konuları önemsizleştiriyorsunuz bu şekilde.

Bence zaten bilerek yapıyor. İstenmediginin farkında ve sizi sinir etmek için yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…