Mesafeden anlamayan yuzsüz davranan insanı nasıl kendinizden uzaklaştırırsınız?

Orasi öyle. Ben de bu kadar icice yasamayi kabul etmezdim basta. Ama karsidaki insanlar da ayni apartmana tasindi diye bu kadar suistimal etmemeli. Ben olsam abimin evine zirt pırt cikmam yani yengemle kanka gibi olsam gene yapmam öyle anlayisli olmak zor değil :)

Bizim toplulumuzda her şey gibi bu tarz mecburiyetler suistimal edilmiyor mu ?Keşke sınırlar çizilse ..

İste o yüzden Ayaklarınızın üstünde durmadan ,paranızı kazanmadan,kimseye muhtaç olmadan evlenin diyoruz..

Ben de o hatayi yaptim meslegimi elime almadan evlendim gerçekten buyuk bi hata.

O çocuğunu su sever bakar sende kendine bakım yaparsin işlerini halledersin güzel değil mi

Tüm içimden geçenlerin özeti gerçekten. Çok teşekkür ederim. Aynen böyle düşünüyorum.. kesinlikle artık amacın rahatsızlık vermek , sinir etmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum. Benim izlediğim yeri de değiştiriyor kendi istediğni açıyor ben tekrar tekrar degiştirdikce

Benim ailem de abimle aynı binada 16 yıldırda evliler ama biz asla bu durumu yaşatmadık, yengemin bi misafiri gelse annemi arayip cagırmadan annem gitmez. Bunlar bana misafir gelse misafirden önce gelip hizmet bekliyolar resmen. Annem gelince bile kv gelir başımıza halbuki ailemide hic sevmez. Ne bileyim tahmin etmedim bu kadar olacaklarını açıkçası

Ama diyorum ya bunlarla yuzyuze konusulmaya gelmiyor insana kendini ifade etme fırsatı bile vermiyolar. Yaşadım cünkü. Bilemiyorum bende net olmak istiyorum ama karşımdaki insanlar cok tuhaf

O çocuğunu su sever bakar sende kendine bakım yaparsin işlerini halledersin güzel değil mi
Ay öyle aslında ama ona bile gıcık oluyorum artık hiç tahammül edemiyorum nedense bu insanlara, hele şu 2-3 aydır iyi niyetleri bile kötü geliyor batıyo resmen

Ben olsam onu rahat ettirmezdim gerekirse kavga eder yine kendi istedigim yeri izlerdim. X kanali cok izlemek istiyosan cik evinde izle benim neden rahatımı bozuyosun derdim kumandayi asla eline vermezdim.

Ya da kökten gider tv nin fisini cekerdim benim izledigimi degistiriyosa o da izlemesin. Tek cozum su evinde rahat edemesin ettirme. Is buyur oturtma yapmazsa tv izlerse git fisini cek acma tv yi de. Keyif alarak ne yapıyorsa taş koy yaptırma. Kavga etsen esin sana bisey demiycek demekki e kavga et sen de cekinme. Gelemesin en azindan rahat et.

İş ver eline yemek ya da temizlikle ilgili. TVyi de kapat çocuklara zararlı de. Rahat edemezse gelmez bence. Olmadı kapıyı açmayın. Ne diye pencereden sizi kesiyorlar ki? Sapık gibi.. Bağırın yani cama filan gelirlerse. Ayrıca kızınızı filan da tek yollamayın. Cinsel bölgeyi sevdiğini sanıp çocuğu soyan manyaklar var.

Tamam çok teşekkür ederim bide böyle deniycem. Kaç kere aldım kumandayı kendi izledigmi actım. Ama dediginiz gibi bi kavga cıksa diye dört gözle bekliyorum zaten bu gidisle patliycam gülüp durması bile acaip gıcıgıma gidiyo ya. Hele yazın hepsi toplanip geliyodu gelip önlerine elektrik süpürgesi açıyodum onlarda tvnin sesini sonuna kadar açıyodu. Böyle böyle tahammülüm kalmadı galiba. ondan hem gıcık edip hem alttan alıyor arada iyi şeyler söyleyip ki bişey diyemeyim. Bi gün düşünüyorum mesaj mı atsam böyle geldigi zaman kapiyi acmayip , bütün içimdekileri döken bi msj atiyim diye düşünmüyor degilim

kavga çıksın diye bekleme sen çıkar :) çünkü o sana gelebilme fırsatını tepmemek için bilerek kavga çıkarmıycaktır

taşının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…