- 20 Mart 2015
- 2.261
- 1.932
- 133
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birikim yapiyoruz inşallah taşınıcaz. Ama kv bunu duyunca bile fenalıklar geçiriyor küsüyor eşimle aylarca konuşmuyor. Sırf ev alıcam dedi diye. Bu durumda kirayada asla bırakmazlar. Eşimde diyor ev alırsak bişey diyemezler gene , kendi evimiz deriz vs. Kısaca şuan imkan yok inş ev alırsak anca o sekilde ☹taşının
Hani ne de olsa kardesi ama evlendigim günden beri öyle canım kardeşim yaptığını hiç duymadım. Genelde aşağılıyor kendi aralari öyle yani. Ama et tırnak sonuçta. Ya inanır mısınız kapiya gömülüp sesimizi dinliyo. Duvarlar ince cocukların sesini duyuyo. Ay Allahım sinir oluyorum ya..Burda kimse kimseyi sevmiyor, eşiniz de sevmiyor gibi geldi bana.Ama kardeşi bilerek böyle davranıyor gibi geldi çözümü kapıyı açmamak.Biz evde yokuz, ışığı da açık bıraktık vs vs.
Saat 4 civariydi, ev alt kat ya camın önüne geldi eliyle cama gölge yaptı bende ayaktaydım cocugu kucagımda sallıyodum o şekilde gördü yani. Bi an gördüm zaten ödüm koptu dalmışım. Bi baktım camdan biri bakıyopencereden nasıl bakıyor perdeleriniz açık mı sürekli![]()
Birikim yapiyoruz inşallah taşınıcaz. Ama kv bunu duyunca bile fenalıklar geçiriyor küsüyor eşimle aylarca konuşmuyor. Sırf ev alıcam dedi diye. Bu durumda kirayada asla bırakmazlar. Eşimde diyor ev alırsak bişey diyemezler gene , kendi evimiz deriz vs. Kısaca şuan imkan yok inş ev alırsak anca o sekilde ☹
O zaman gelirse bol bol iş verin kendisine.Bana yüzsüzlük değil de kasıt gibi geldi.Hani ne de olsa kardesi ama evlendigim günden beri öyle canım kardeşim yaptığını hiç duymadım. Genelde aşağılıyor kendi aralari öyle yani. Ama et tırnak sonuçta. Ya inanır mısınız kapiya gömülüp sesimizi dinliyo. Duvarlar ince cocukların sesini duyuyo. Ay Allahım sinir oluyorum ya..
surekli soru sorun sinir edin huzursuz olun cocuklar cok gurultuyspsin tv sesini acinO zaman gelirse bol bol iş verin kendisine.Bana yüzsüzlük değil de kasıt gibi geldi.![]()
Yani kv sorun yapıyor ya taşınmamızı o yuzden demek istedim bi ara konusu oldu hemen araya birilerini soktular, onlarda saçmalama oğlum kiraya mı gidilir burda evin dururken, millet güler ' gibi şeylerle engellediler eşimi özellikle dayı tarafı ablasının eşi filan..eşiniz yetişkin olduğuna eminmiyiz?
ne demek ev alırsak birşey diyemezler, kiraya çıkarsak sorun olur
Kişisel alan diye bir şey var ve bu gorumcenin belli ki buna saygısı yok.İnanamadım okuduklarıma, 21 yaşında yeğenlerini sevmeye gelen bir haladan bahsediliyor konuda, düşmandan değil. Oturmuş eline kumanda almış!! ne büyük bir problem. Çok şey söylerdim de tartışmaya girmek istemiyorum. Biraz iyi insan olmayı deneyin bence...
Görümcesiniz galibaİnanamadım okuduklarıma, 21 yaşında yeğenlerini sevmeye gelen bir haladan bahsediliyor konuda, düşmandan değil. Oturmuş eline kumanda almış!! ne büyük bir problem. Çok şey söylerdim de tartışmaya girmek istemiyorum. Biraz iyi insan olmayı deneyin bence...
Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyorKişisel alan diye bir şey var ve bu gorumcenin belli ki buna saygısı yok.
bende diyorumki eşiniz ailesine ben burdan taşınıyorum ister ev alirim ister kiraya çıkarım diyemedikten sonra sizin görümce size daha çok gelir gider. Abisi kapıdan kovsa, bacadan girer. Anne babasına laf geçiremeyen bir adamı kardeşide çok takmaz zaten. Yapcak birşey yokYani kv sorun yapıyor ya taşınmamızı o yuzden demek istedim bi ara konusu oldu hemen araya birilerini soktular, onlarda saçmalama oğlum kiraya mı gidilir burda evin dururken, millet güler ' gibi şeylerle engellediler eşimi özellikle dayı tarafı ablasının eşi filan..
Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyor
Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyor
Bence zaten bilerek yapıyor. İstenmediginin farkında ve sizi sinir etmek için yapıyor.Onuda geçtim artık, laf sokmalar var bide çocuk üstünden sinirimi bozmaya ne hakki var onu gördüğüm gün yemek yiyemiyorum su içemiyorum o derece canım sıkılıyor