mesafeler...

özlemek çok tatlı bir acı, sonunda kavuşacağını biliyorsan bir yıl şimdi sana uzun geliyor ama sabret, geçecek. benim de eski erkek arkadaşımla aramda çok uzak mesafeler vardı, deliler gibi özlerdim. geldiği zaman onu ilk karşıladığımda dakikalarca sarılırdım yine de yetmezdi. geçen bayram ki gelişini hatırladım şimdi. bugün de bayram. kollarım boş

Ama en azindan ayni ulke. Gormesen bile saatleriniz ortak Allah korusun kotu bisey olsa en uzak yerden bile 1 gun icinde gelebilir... Allah herkesi sevdigine kavustursun biran once

Yanlislikla Sehir demisim .. Baska ulkelerde yasiyoruz.. uykuluykene okumustum k bakmayin..
Cok zor..
onun omzunda aglamak istedigim gunler oluyor.. Ozledigim zmn yanina gitmek iStedigim zamanlar..
Sanki ellin kolun bagli ve kavusamiyorsun sevdigine..
Sanki hic kavusamicaksin gibi..
Allah buyuk.. Insanlar tum sevenler kavusur sevdigine..
Insallah

Kızlar kusura bakmayın ama bunlar bana çok küçük sorunlar.ben şu an evliyim ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz.ama bunun ilk 2 ya da 3 yılı birbirimizi gördük.sonra memleketlerimize döndük.sonraki zamanlarda yılda sadece 1 kez ve 1 gün görüştük.geçen yıl nişanlandık ve nişanlanmadan önce en son 2 yıl önce görmüştüm.Sayılı gün çabuk geçiyor ama gerçekten zor beklemek.Allah sabır versin.

Evet herkes hayatinin bi doneminde yasiyo bu ozlemi. Tabi ki evli ve ayri bi insanin yasadigi daha agirdir insallah bu ozlemler kimseyi tuketmeden biter. Bazen anlik dolabiliyo insan dun bana oldugu gibi ama bugun bayram nese doluyor insan rabbim nisanlima da bana da saglik sihhat versin zaman da su gibi akip gecsin insallah

Son düzenleme:
benim sevgilimde benden 700 km uzakta 1,5 senedir böyleyiz 4 ayda 1 görüşebiliyoruz ama olsun yeterki gönüller bir olsun

Bizimde aramızda 5 buçuk saatlik bir mesafe var görüşmelerimiz sık oluyor ama tabiki aynı şehirde olmak daha farklı.
Aranız iyiyse bi problem yoksa bunun için sevin bence günler çok çabuk geçiyor emin ol...

Ama en azindan ayni ulke. Gormesen bile saatleriniz ortak Allah korusun kotu bisey olsa en uzak yerden bile 1 gun icinde gelebilir... Allah herkesi sevdigine kavustursun biran once

dusundugun kotu sey ne marak ettım .. merak etme Allh ölüm vermesın heryerden gelınır canımm

dusundugun kotu sey ne marak ettım .. merak etme Allh ölüm vermesın heryerden gelınır canımm
Ozel birsey dusunmedim vurgulamak istedigim sey turkiyenin en uzak yerinden bile kat kat kat uzak olmasiydi. Amin Allah olum ve hastalik vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…