Biz daha nişanlanmadık bile:) onu geçtim aileler bile tanışmadı.Evet gecen sene de boyleydik yani uzak , bekleye bekleye bir yili doldurduk ama nisanli okunca daha bir garip oluyor. Sevgiliyken de uzaktik deyip nisani uzatma sakin hic ayni sey degil.
Biz daha nişanlanmadık bile:) onu geçtim aileler bile tanışmadı.
Yıl olmuş 2012 hala ışınlanmayı bulamadılar ya, rahat ederdik
Benim erkek arkadasimda baska sehirde yasiyor.. Birbirimizi senede bir defa gorebiliyoruz cok zor bsy...
canim öncelikle hayirli olsun,
iste mesafe olunca konu cekiyor..bizde nisanimla 8 senedir birlikteyiz 1 aydirda nisanliyiz..
ve ben yurt disina okumaya geldim o türkiyede okudu,
8 senedir iliskimizi götürdük.
tatillerde birlikte olma firsati vardi anca ama iste sayili gün geciyor ve ne aciki devamliligi olmayan sey
insani cok acitiyor..
nisanlilik sürecinde onun farkli bir sehirde calismasi benim anca kosturmamdan cok az görüsebildik bu sene
ve bende 2 hafta önce döndüm gercekten cok pis özlüyor insan hani belki biraz fazla zaman gecirseydik
onlarla avunurduk ama oda olmadi sürekli ikimizde özledimlerdeyiz ama yapacak birsey yok..
insallah mayista evlencegiz ama bu seferde kaderin cilvesi midir nedir aileyle araya ülke giriyor..
yani anlayacagin bir tarafim öyle ya da böyle daima özleyecek
Nişanlanarak evliliğe en büyük adımı atmışsınız zaten ne güzel...
Evlenmesine önünde daha uzun yıllar olup birbirinden uzakta olmak zorunda kalanları düşünüp motive etmeye çalış canım kendini..
Yüz yüze görüşür gibi olmaz tabiki ama internette konuşup ve telefonlaşın bol bol..
1 sene sonrasının hayalini kurarak uyumaya çalış..
Ben hep karamsarlığa düştüğümde hayal kurarım, genelde de işe yarar hep.
1 yıl göz açıp kapayana dek geçer hemencik de sevenler birbirine kavuşur inşallah...
Sekiz sene mi ? Masallah ben daha bir sene yeni.bitti.2. Senede tukenecek gibiyim. Genel itibariyle tutuyorum kendimi ama bazen de oyle bi birikiyo ki... Biz de cok fazla vakit geciremedik.en fazla on kez birlikte vakit gecirdik. Simdi saborla temmuzu bekliyorum iste bu konuda ozlem.ceken herkesi cok.iyi anladigimi dusunuyorum...
canim gercekten böyle iliski yürütmek zor birsey ama oluyor birsekilde,anlasmazliklar cok fazla böyle uzakliklarda..amerikada heralde nisanin ara dönemlerde gelemiyor mu?
birde ben nisanlaninca benim erkek kardesim kiskandi oysaki tanisirlar görüsürlerdi ama
cok kiskandi oda birakmadi bizi bu sene cok görüsemedik,anliyorum yani seni :) insan nisanlandiigni bile anlayamiyor..
düsünsene 8 sene sonunda nisanlaniyorsun ve pek görüsemiyorsun...
az sabret bakalim sayili günler cabuk gecer ne kaldi surda temmuza 1 sene bile degil
Evet amerikada ara donemde girmesi gereken iki sinavi var malesef gelemeyecek. Yoksa sen de mi ordasin? Nisanlinda turkiyede ? Sekiz sene gercekten tebrik edilir darisi basima ama bu kadar uzun surmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?