- 9 Temmuz 2012
- 347
- 530
- 53
- Konu Sahibi cocochanelll
-
Onlara karşı öyle olmak daha iyi boşver.
Nasıl alıştırırsan öyle gider. Çok yüz göz olmaktan iyidir.
problem oluyor ama sanki ben yaklaşmıyormuşum sevmiyormuşum, ilgilenmiyormuşum gibi geliyor. nişanlım anlıyor ama o da problem yapıyor bazen.bu sizin kendi kafanızda bitirebilceğiniz bir şey . nişanlınız bunu biliyorsa zaten problem olmaz. siz de aramaya çalışın nasılsınız , iyi misiniz diye zaten devam eder
yapım bu de ben seni değiştirmeye çalışıyo muyum de ben eşime diyorum susyo vallaproblem oluyor ama sanki ben yaklaşmıyormuşum sevmiyormuşum, ilgilenmiyormuşum gibi geliyor. nişanlım anlıyor ama o da problem yapıyor bazen.
nişanlın seni böyle seviyosa boşver hem mesafe iyidir kazadan beladan korur insanı
karakter meselesi.. yüzlerine canım cicim görünüp arkalarından kötü konuşmuyorsunuz ya.. bence olduğunuz gibisiniz ve bu en güzeli ..
olmayınca olmuyo zaten yapmacık olmanı istiyosa o ayrıailesine çok yakın olmamı istiyor işte. ama kumaşımda yok napayım.
ayy tıpkı bizimkiler yani iyi hoşta olmuyo anam olmuyoasla tek kelime kötü konuşmamışımdır, ne yüzlerine ne arkalarından. olduğum gibiyim ama sanki daha cıvıl cıvıl tercih ederlerdi gibi geliyor ama yapamıyorum.
Yapacak bir şey yok. havalı değilim, baskın değilim, uysal munis kendi halindeyim, cıvıl cıvıl olmak isterdim ama yok, içimde yok kod bozukayy tıpkı bizimkiler yani iyi hoşta olmuyo anam olmuyo
asla tek kelime kötü konuşmamışımdır, ne yüzlerine ne arkalarından. olduğum gibiyim ama sanki daha cıvıl cıvıl tercih ederlerdi gibi geliyor ama yapamıyorum.
onllar çok mu cıvıl cıvıl anlamadımkiYapacak bir şey yok. havalı değilim, baskın değilim, uysal munis kendi halindeyim, cıvıl cıvıl olmak isterdim ama yok, içimde yok kod bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?