• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmalımıyım?

Herkese merhaba

Bundan 1 ay önce instagram sayesinde birisiyle tanıştım. 1 ay boyunca sabah akşam konuşuyorduk ve sonunda buluştuk.

Bu kişinin yeğeni ilk doğduğunda beyin kanaması geçirmiş ve yoğun bakımda kalmis o nedenle bebeğin malesef tek gözünde sorun var. Onun için bugün ameliyat olacak. Yegenini de çok ama çok seviyor.

Buluşmaya geldiğinde morali bozuktu hatta keşke bulusmasaydik dedim kendisine o da her zaman mi buluşuyoruz sanki diye söyledi.

Buluştuktan sonra ilk adımı erkekten bekleyen biri olarak ona hiç bişey yazmadim. O da bana yazmadı.benden hoslanmamis da olabilir bilemiyorum suan düşüncesini. Ama sosyal medyada kimseyi de eklemedi.

Neyse size sorum bugün ameliyat olacak yeğeni için bişey yazmalimiyim? Yoksa aksama ameliyat nasıl gecti vs mi demeliyim?
Demelisiniz bence bir de instagramdan nasıl tanışılıyor ki çok merak ettim

Gercekten cocugu merak ediyorsan sorabilirsin.muhabbet icin yazacaksan hic yazmamalisin

Tamam sordun artık geri çekil.
Yeğeni ameliyat olacakken buluşma ayarlayabiliyorsa 2 dk gülümseyebilirdi pekala.
Bebek de eve geçmiş anladığım kadarıyla, eve geçtiyse durumu kötü değildir.
Şimdi yazma sırası onda.

Tamam sordun artık geri çekil.
Yeğeni ameliyat olacakken buluşma ayarlayabiliyorsa 2 dk gülümseyebilirdi pekala.
Bebek de eve geçmiş anladığım kadarıyla, eve geçtiyse durumu kötü değildir.
Şimdi yazma sırası onda.

canım dun konustuk resmen 180 derece dönmus. bulusmadan once sevgılı edalarında olan beyfendı arkadas kalalımlar sonra sosyal medyada kız eklemelerınıde gorunce tamam dedım bunun karakterı sosyal medyada kız dusurmek dıye dusunup heryerden engelledım. bır ınsan nasıl bukadar dengesız olabılır gordum. begenmemıs olabılırsın ama bulusmadan once madem sevgılı gıbı davranmıcaktın. yanlısmı dusunuyorum. konusmaya bıle degmezmıs.

canım dun konustuk resmen 180 derece dönmus. bulusmadan once sevgılı edalarında olan beyfendı arkadas kalalımlar sonra sosyal medyada kız eklemelerınıde gorunce tamam dedım bunun karakterı sosyal medyada kız dusurmek dıye dusunup heryerden engelledım. bır ınsan nasıl bukadar dengesız olabılır gordum. begenmemıs olabılırsın ama bulusmadan once madem sevgılı gıbı davranmıcaktın. yanlısmı dusunuyorum. konusmaya bıle degmezmıs.

Hayır kendisi çok mükemmel sanki.
Bu türler çöp ya kafana bile takma hayat enerjini sömürür böylesi.

Kaç gün oldu buluşalı?

Yani evet morali yegenınr bozuk olabilir ama o gun sizinle bulusmaya gelmiş veya o gune kadar size mesaj yazmış. Gorustukten sonra yazmaması bence sizi o anlamda begenmedı :(

Hayır kendisi çok mükemmel sanki.
Bu türler çöp ya kafana bile takma hayat enerjini sömürür böylesi.

aynen canım bulusmadan once bbırlıkte ucak bıletı bıle ayarlayacaktık dusun. o derecede sevgılı edasındaydı. sosyal medyada eklemelere devam etmesı de zaten karakter yoksunu oldugunu gosterdı.

Kaç gün oldu buluşalı?

Yani evet morali yegenınr bozuk olabilir ama o gun sizinle bulusmaya gelmiş veya o gune kadar size mesaj yazmış. Gorustukten sonra yazmaması bence sizi o anlamda begenmedı :KK43:

canım begenmemıs olabılır gayet normal bısey ama bulusmadan once sevgılı gıbı davranması ustume dusmesı dengesızlık gıbı geldı bana. bulusma oncesı de arkadas gıbı davransa tamam dıcektım. zaten sosyal medyada kızları eklemeye devam edınce bende heryerden engelledım. ordan kız dusurmekmıs amacı

canım begenmemıs olabılır gayet normal bısey ama bulusmadan once sevgılı gıbı davranması ustume dusmesı dengesızlık gıbı geldı bana. bulusma oncesı de arkadas gıbı davransa tamam dıcektım. zaten sosyal medyada kızları eklemeye devam edınce bende heryerden engelledım. ordan kız dusurmekmıs amacı

Cok ıyı yapmıssın umrunda bile olmasın.. Ne olursa olsun sana yazması bu sekılde davranmaması gerekırdı begenmemıs bile olsa ama maalesef nerde o dusunce..

Cok ıyı yapmıssın umrunda bile olmasın.. Ne olursa olsun sana yazması bu sekılde davranmaması gerekırdı begenmemıs bile olsa ama maalesef nerde o dusunce..

ustelık kendısının olgun ınsan oldugunu belırtırdı gercektende cok olgunmus :D :D kız pesınde bırı işte

Adam arayış içinde. Sizden hoslanmis olsaydı zaten bulustugunuz gün hemen arardi. Siz de sanal dünyada üç beş gün sohbet edilince sevgili olunmuyormus anlamış oldunuz.

Adam arayış içinde. Sizden hoslanmis olsaydı zaten bulustugunuz gün hemen arardi. Siz de sanal dünyada üç beş gün sohbet edilince sevgili olunmuyormus anlamış oldunuz.

neysekı bunu basta gormek benım adıma iyi oldu. sosyal medyada kız ekleyen tıplerden uzak durmam gerektıgını sımdı daha iyi anladım.

Aslinda dengesizlik falan degil. Resim ayri mesajlasmak, telefonda konusmak ayri.sizi goruntu olarak begenmis olabilir. AMA yuzyuze gorusunce mimikleriniz, tavriniz, giyim kusam veya konusma tarziniz hosuna bitmemis olabilir. Bir de size bulasmadan once yegeninin rahatsizligindan bahsetmis miydi? Bence Adam sizi begenmedi o yuzden suratsizdi. Yegeninin durumunu da (eger gercekse) bahane olarak soyledi. Bir de zaten siz telefon edince ise hazirlaniyorum, acelem var, sonra konusuruz demesi de gene bir bahane.

bir şey söyleyeyim mi ilk mesajı görünce hissettim resmen istemediğini ve ameliyatı bahane olarak gördüğünü. çünkü morali o kadar bozuk olan insan buluşmayı erteler. madem buluştun moralin bozuk da olsa sonrasında mesaj atıp arayıp sorabilir. ameliyat olacağı o gün belli olmadı ki. bu gibi durumlarda hastalık bahanesiyle soğuk davranırlar sen de ne yapacağını bilemezsin çünkü ortada olağanüstü bir durum var. seni sürümcemede bırakır.

sosyal medya vasıtasıyla buluştuğunuz ama hiç tanımadığınız kişilerle uçak seyahatleri vs.veya aynı çaplı büyük planlar yapmamanızı öneririm.

Herkese merhaba

Bundan 1 ay önce instagram sayesinde birisiyle tanıştım. 1 ay boyunca sabah akşam konuşuyorduk ve sonunda buluştuk.

Bu kişinin yeğeni ilk doğduğunda beyin kanaması geçirmiş ve yoğun bakımda kalmis o nedenle bebeğin malesef tek gözünde sorun var. Onun için bugün ameliyat olacak. Yegenini de çok ama çok seviyor.

Buluşmaya geldiğinde morali bozuktu hatta keşke bulusmasaydik dedim kendisine o da her zaman mi buluşuyoruz sanki diye söyledi.

Buluştuktan sonra ilk adımı erkekten bekleyen biri olarak ona hiç bişey yazmadim. O da bana yazmadı.benden hoslanmamis da olabilir bilemiyorum suan düşüncesini. Ama sosyal medyada kimseyi de eklemedi.

Neyse size sorum bugün ameliyat olacak yeğeni için bişey yazmalimiyim? Yoksa aksama ameliyat nasıl gecti vs mi demeliyim?
ay kız sorduğun kabahat
eğer yazmazsan çok ayıp edersin ben olsam bi kere daha aramam seni
benim yeğenim hasta ameliyat olacak hem çok seviyorum filan sen mesaj yazmıyosun hiç olurmu öyle şey bence hastaneye bile gitmen lazım bi görmen lazım aylesini göeme aşağıdayım gel 5 dakka dersin iner 1 bardak çay içersin gidersin
insan kötü zamanda belli olmazmı ya arkadaş kalsanız bile kesin mesaj at ara

Tabi ki yazın durumunu sorun, kibarlık etmiş olursunuz.

Gerçekten üzüldüm bebeğe umarım bir an önce sağlığına kavuşur...

Son derece samimiyetle soruyorum. Gerçekten insta.'da hergün 2- 3 tane kız ekleyen adamdan uzak mı durmak gerekiyor?
Hayır karşımda öyle öyle bir tip varda!

Aslinda dengesizlik falan degil. Resim ayri mesajlasmak, telefonda konusmak ayri.sizi goruntu olarak begenmis olabilir. AMA yuzyuze gorusunce mimikleriniz, tavriniz, giyim kusam veya konusma tarziniz hosuna bitmemis olabilir. Bir de size bulasmadan once yegeninin rahatsizligindan bahsetmis miydi? Bence Adam sizi begenmedi o yuzden suratsizdi. Yegeninin durumunu da (eger gercekse) bahane olarak soyledi. Bir de zaten siz telefon edince ise hazirlaniyorum, acelem var, sonra konusuruz demesi de gene bir bahane.

yok gercektende amelıyat oldu. benle bulusmaya gelırken somurtkandı sankı ben ıstemısım bulusmayı gıbı. halbukı kendısı ısrar ettı bende kabul ettım. keske etmeseydım de ıcınde patlasaydı:KK70: telefonda hazırlanıyorum demedı aksama konusuruz dedı konustuk actı da telefonu bende bırbırımıze acık olmamız gerektıgını soyledım cunku kacarak bısey elde edılemez. olgunuz derdı hep ama ben sormadan acıkca soylemedı bıle. ezik cunku.

Back
X