• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmayan sevgili

asortik1 asortik1 sizinki abartı olmuş. neyse ki biz yüz yüze görüşmekte iyiyiz. 1-2 günde bir görüşürüz.
ki o gayet yoğun çalıştığı halde bunu yapıyor. o yüzden benzeşmiyormuşuz.

ama adam istemese ittirip kaktıramazsın asla.
onun yapısı buymuş demek ki.
ben de aynı şeyden dertliyim. gitmiyor ki benden.
istemiyorum seni dese de rahatlasam ama yok. aşığım, seviyorum, bana huzur veriyorsun gibi laflar söylüyor.
yardımcı oluyor yeri geldiğinde vs.
ben de şimdilik bekliyorum. daha 2 hafta oldu. senin kadar uzatmam söz konusu olamaz sanırım.
ve uzatmamak da lazım. sevdiğim için biraz daha bekliyorum. olmazsa nokta koyarım ben.
peki ayrılmak istediğinde ayrılmayalım falan demedi mi sana?

benim hayatımdaki kisi sorunluydu gercek anlamda psikolojiside bozuktu hosuna gidiyor yani karsıdaki onun icin pervane olsun iliskimiz cok defa bitti hepde o bitirdi ama bakıyor egosunu sisirecek kimse yok hop yine donuyor bir iki guzel soz bende kanıyorum:)
iyi bir iliski yasadıgınızda daha iyi anlıyorsunuz size uyan birini bulmanız gerekiyormus aslında kimseyi degiştiremezsiniz cunku

:)ne güzel sormuşsun tek tek.benim açıkçası hoşlanmadığım şey şu:diyelim ben arkadaşlarımla görüşücem dedim tamam görüşürüz dedik.ben onların yanındayım biliyosun bunu kalkıp yarım saat sonra bana "ee naptınız"sonra hadi yazıyorum bi yarım saat 1 saat sonra da" güzel mi ortam eğleniyo musun" şeklinde mesajlar.benim gıcık olduğum mesaj şekli bu.akşam oturuyorum diyelim film izlicez film izliyo de yazma işte sürekli konuşmak zorunda değiliz.ben istiyorum ki o ara atma önemli bişey yoksa.bütün gün ne konuşucaz bence sevgilin deöyle düşünüyodur yoksa sevmek farklı bişey.seviyosa ne güzel.benim bir sevgilim vardı saniyede 10 mesaj atardı, sürekli aşkım canım abartılı laflar.sonra ayrıldık hemen başkasıyla beraber oldu.keşke sevdiğinden emin olsam da hiiiç atmasa mesaj.ben o an daha çok bağlanırım.

çok iyi geldin bana :KK48:

sanki sevgilim var karşımda. ama sorularıma rahatlıkla cevap alabiliyomuşum gibi hissettim :KK53:
bütün gün ne konuşcaz dedin ya yetti yani. bunu çok duydum daha dogrusu cok söylettim :KK53:

şimdi bende hiç sevmiyorum öyle bahsettiğin şekilde olmasını zaten yapmıyorum ama böyle biraz mesafeliymişiz gibi hissediyorum o yazmadıgında aradan 2 3 saat geçtiginde.

bak yine mantıklı geldi :KK45:

ama insan sıkılıyo özlüyo sacmalamak falan istiyo. oda bende evdeyiz, geçiçi bi dönem yani. o işe girdiginde belki daha farklı olur sadece bunun sabrını veriyorum. bide öyle denicem :KK48:

benim hayatımdaki kisi sorunluydu gercek anlamda psikolojiside bozuktu hosuna gidiyor yani karsıdaki onun icin pervane olsun iliskimiz cok defa bitti hepde o bitirdi ama bakıyor egosunu sisirecek kimse yok hop yine donuyor bir iki guzel soz bende kanıyorum:)
iyi bir iliski yasadıgınızda daha iyi anlıyorsunuz size uyan birini bulmanız gerekiyormus aslında kimseyi degiştiremezsiniz cunku

hmm ben benimki gibi bir insan zannettim. sizinki sevmiyormuş o zaman.
ben de sevmediğim erkeklere hep öyle davrandım bunca zaman. hem kopamadım, hem de saçma sapan hareketlerimi sürdürdüm.
farklı bir olay.

ama soyle soyliyim sevmekde yetmiyor ve bir iliskiden beklenen seyler iki taraf icin aynı degilse buyuk sorun sen ilgi istiyorsun arasın sorsun mesaj atsın ama karsındaki zıt biri senin ona uyum saglamanı bekliyor sende yapamıyorsun belli biryerden sonra tıkanıyorsun oyle olunca o iliski bitiyor yine baslasın sonra yine bitiyor maalesef

haklısın canım ama bizim tek sorunumuz bu gibi duruyo.
yada ben aşktan görmüyorum henüz gerçekleri. öküz oldugunu biliyorum gerçi :-)
senin kadar sabırlı olamıcam tabii 9 yıl degil 9 ayı tamamlayamam zorla götürecek güçüm yok.
o böyle pervane falan olmamı istemiyo sadece cool takılıyo :KK67:
zaman vericem ama zaman vercem derken kendimden ödün vermek istemiyorum işte.

hmm ben benimki gibi bir insan zannettim. sizinki sevmiyormuş o zaman.
ben de sevmediğim erkeklere hep öyle davrandım bunca zaman. hem kopamadım, hem de saçma sapan hareketlerimi sürdürdüm.
farklı bir olay.
hersey tecrube olarak kalıyor insan hayatında:) genel olarak diyorum ben sevse dahi karsıdaki uyum yoksa ne iliski ne evlilik surer aynı sorun birden fazla karsınıza cıkıyorsa ve duzeltemiyorsanız biryerde kopacaktır..

Arıyorsa mesaj çok gerekli değildir. Ama şunu anladığım kadarıyla, ilgi yoksa bizler böyle şeylere takıyoruz kafamızı. Demek ki yeterince ilgilenmiyor sende düşünüyorsun.

çok iyi geldin bana :KK48:

sanki sevgilim var karşımda. ama sorularıma rahatlıkla cevap alabiliyomuşum gibi hissettim :KK53:
bütün gün ne konuşcaz dedin ya yetti yani. bunu çok duydum daha dogrusu cok söylettim :KK53:

şimdi bende hiç sevmiyorum öyle bahsettiğin şekilde olmasını zaten yapmıyorum ama böyle biraz mesafeliymişiz gibi hissediyorum o yazmadıgında aradan 2 3 saat geçtiginde.

bak yine mantıklı geldi :KK45:

ama insan sıkılıyo özlüyo sacmalamak falan istiyo. oda bende evdeyiz, geçiçi bi dönem yani. o işe girdiginde belki daha farklı olur sadece bunun sabrını veriyorum. bide öyle denicem :KK48:
iyi o zaman faydalı olduysa:)ama emin ol 2 3saatte o hissetmiyodur ortada hiçbir sorun yoktur sen öyle hissedince geriliyordur.ama baktın özledin konuşmayı ara öylesine aradım seninle saçmalamak istedim de:)ama bana neden mesaj atmadın deme, çünkü o zaman karşılık bekleyerek bişeyler yapılıyomuş gibi oluyor.içimden geldi aradım desen çook mutlu olur.aynen işe girince zaten vakti olmaz pek aralarda konuşursunuz:)bu arada aynı şehirde misiniz?

İlk bastan bu kadar üstüne düşme.
Ama merakta kalmaman için 2 dakika arayabilirdi yani.

haklısın canım ama bizim tek sorunumuz bu gibi duruyo.
yada ben aşktan görmüyorum henüz gerçekleri. öküz oldugunu biliyorum gerçi :-)
senin kadar sabırlı olamıcam tabii 9 yıl degil 9 ayı tamamlayamam zorla götürecek güçüm yok.
o böyle pervane falan olmamı istemiyo sadece cool takılıyo :KK67:
zaman vericem ama zaman vercem derken kendimden ödün vermek istemiyorum işte.
onun istedigi gibi davranma nasıl hissediyorsun soyle o iliskiyi birlikte yasıyorsunuz:) bazen birseylerin de bitmesi gerekiyor daha iyisinin baslaması icin ben 4 aylık evliyim iyiki diger manyakla evlenmemişim kafayı yerdim:) sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ama kendini uzme yıpratma hic hersey olacagına varır

hersey tecrube olarak kalıyor insan hayatında:) genel olarak diyorum ben sevse dahi karsıdaki uyum yoksa ne iliski ne evlilik surer aynı sorun birden fazla karsınıza cıkıyorsa ve duzeltemiyorsanız biryerde kopacaktır..

mantıklı ve gerçekci bakabilmek negüzel dimi.
herşeyi yoluna koyuyo düşüncelerin bende böyle düşünüyorum ama insan kendine söz dinletemiyo öyle hemen.
belki daha iyi olur belki söyledir böyledir diye diye bişekilde kalp-beyin arası gidip duruyorum ben

onun istedigi gibi davranma nasıl hissediyorsun soyle o iliskiyi birlikte yasıyorsunuz:) bazen birseylerin de bitmesi gerekiyor daha iyisinin baslaması icin ben 4 aylık evliyim iyiki diger manyakla evlenmemişim kafayı yerdim:) sizinde hakkınızda hayırlısı olsun ama kendini uzme yıpratma hic hersey olacagına varır

evli olmana çok sevindim.
allah bozmasın :KK19:

onun istedigi gibi davranmıyorum sürekli didişiyorum onunla.
acaba mesaj atan ben olsam arasam sorsam napar ki.
bide böyle deneyeyim :KK48:

kalırsa benimdir uçarsa kimin olursa olsun madem ya :KK45:

mantıklı ve gerçekci bakabilmek negüzel dimi.
herşeyi yoluna koyuyo düşüncelerin bende böyle düşünüyorum ama insan kendine söz dinletemiyo öyle hemen.
belki daha iyi olur belki söyledir böyledir diye diye bişekilde kalp-beyin arası gidip duruyorum ben
o zaten cok fena mantıga gore yanlıs ama kalp soz dinlemez..benim gibi olma cok uzun zaman bekleme tabi.. artısıyla eksisine bak sevgilinin hangisi agır basıyor ona gore degerlendir

konu sahibi ben şuna karar verdim; kesinlikle mesaj da atmıyorum, aramıyorum da.
ilgimi gösterdim. artık geri çekiliyorum. =)
ben asla böyle bir şeye tahammül edecek insan değildim. ilk kez yaşıyorum böyle bi şeyi.
eski umursamaz 'ben'e geri dönüyorum. sen de öyle yapmalısın.
hala aynı şekilde devam ederse bırakırsın. ama devam etmez. illa ki arar bence. noldu bu kıza der. =D
hiç takmaya değmez gerçekten. 2 hafta oldu tanışalı. kısacık bi süre. ama yine de daha fazla zamanımı bu mevzu üstünde heba etmicem.
tavsiye ederim sana da ki sen 2 ay nasıl dayanabildin onu da anlamadım.

iyi o zaman faydalı olduysa:)ama emin ol 2 3saatte o hissetmiyodur ortada hiçbir sorun yoktur sen öyle hissedince geriliyordur.ama baktın özledin konuşmayı ara öylesine aradım seninle saçmalamak istedim de:)ama bana neden mesaj atmadın deme, çünkü o zaman karşılık bekleyerek bişeyler yapılıyomuş gibi oluyor.içimden geldi aradım desen çook mutlu olur.aynen işe girince zaten vakti olmaz pek aralarda konuşursunuz:)bu arada aynı şehirde misiniz?
sen kalsana benim hayatımda :KK19::KK48:

evet aynı sehirdeyiz görüşüyoruz çok sık olmasada.

hiç olamayacagım kadar yapıcı ve olumlu davranıyorum ama biraz daha artırıcam yapıcam bakalım nasıl bi dönüş alıcam.
zaten bana hayatıma girdin herşey degişti sana ihtiyacım varmış meger gibi seyler söylüyodu sonra ben ona trip atmaktan kendim olmanın dışına cıktım sorunlu bi tip oldum.

ne heycanım ne hevesim var oda anlıyo. ilk zamanlardaki gibi bak bana diyo yani herşeyin farkında aslında seviyo istiyo ama yapısı geregi bişeyler olmuyo benim istedigim şekilde... böyle düşünüyorum onunla sakinken konuşuyorum gerçekten anlıyorum hak veriyorum sonra yine bende bişeyler kopuyo kafam karışıyo derken hoop başa :KK14:
ama anladım .. kendim gibi davranıp trip atmayınca nolcak bakalım :KK55:

konu sahibi ben şuna karar verdim; kesinlikle mesaj da atmıyorum, aramıyorum da.
ilgimi gösterdim. artık geri çekiliyorum. =)
ben asla böyle bir şeye tahammül edecek insan değildim. ilk kez yaşıyorum böyle bi şeyi.
eski umursamaz 'ben'e geri dönüyorum. sen de öyle yapmalısın.
hala aynı şekilde devam ederse bırakırsın. ama devam etmez. illa ki arar bence. noldu bu kıza der. =D
hiç takmaya değmez gerçekten. 2 hafta oldu tanışalı. kısacık bi süre. ama yine de daha fazla zamanımı bu mevzu üstünde heba etmicem.
tavsiye ederim sana da ki sen 2 ay nasıl dayanabildin onu da anlamadım.
:KK48: :KK50:

biz bi konu acalım bence orda tartışalım toplaşalım En Büyük KK

kendim gibi dertlileri buldum yanlız degilim :KK48:

benimde 4 ayım olmak üzere bu arada. hep benzer şeylerr

:KK48: :KK50:

biz bi konu acalım bence orda tartışalım toplaşalım En Büyük KK

kendim gibi dertlileri buldum yanlız degilim :KK48:

benimde 4 ayım olmak üzere bu arada. hep benzer şeylerr

oooo 4 ay iyi sabretmişsin.
ben kafayı yiyordum. konuştum bu konuyu; seni düşünmediğim anlamına gelmez ki mesaj atmamam diyor.
gözüme bakarak sana aşığım diyor.
duygularımız karşılıklı diyor. heyecanlanıyor, dediklerimi dinliyor.
ama bu mesaj ve arama olayında hiçbir çözüme kavuşamadık.

bana çok anormal geliyor iletişim kurmayan birinin seviyorum demesi.
sadece yüz yüze gelince iyi olması bi anlam ifade etmiyor ki.
ben ondan 2 hafta uzak olacağım şimdi. tatilim dün başladı.
aramazsa nasıl inanayım sevgisine? çok üzülüyordum bu sabah ama artık gerçekten zerre umrumda değil.
bitmesini göze aldım. içime bi huzur geldi. aramak sormak yok. ben çekildim. top onda.
isterse arasın istemezse de güle güle.

bi de benimki çok garip. ben ondan tamamen kopmak istedim bi ara. numarasını falan sildim.
beni sinirlendirmişti çünkü. ona saydırdım falan. mesajlar attım. sonradan düzeldik, buluştuk.
dedi ki "bunalıma soktun sen beni. kendimde değildim" vs. ee dedim o zaman neden tek kelime etmedin, aramadın ya da mesajıma cevap vermedin? çünkü beni güçsüz görmeni istemedim dedi. =Ssss
böyle değişik bir şey. =s

sen kalsana benim hayatımda :KK19::KK48:

evet aynı sehirdeyiz görüşüyoruz çok sık olmasada.

hiç olamayacagım kadar yapıcı ve olumlu davranıyorum ama biraz daha artırıcam yapıcam bakalım nasıl bi dönüş alıcam.
zaten bana hayatıma girdin herşey degişti sana ihtiyacım varmış meger gibi seyler söylüyodu sonra ben ona trip atmaktan kendim olmanın dışına cıktım sorunlu bi tip oldum.

ne heycanım ne hevesim var oda anlıyo. ilk zamanlardaki gibi bak bana diyo yani herşeyin farkında aslında seviyo istiyo ama yapısı geregi bişeyler olmuyo benim istedigim şekilde... böyle düşünüyorum onunla sakinken konuşuyorum gerçekten anlıyorum hak veriyorum sonra yine bende bişeyler kopuyo kafam karışıyo derken hoop başa :KK14:
ama anladım .. kendim gibi davranıp trip atmayınca nolcak bakalım :KK55:
olur valla:)anladım sen uzak tutunca kendini o da fark etmiştir ve ilk zamanki gibi sıcak olman bekliyodur.ha şöyle kendin ol hesap yapma o mesaj atmış sen atmşsın ne önemi var, canın istediğinde at komik bişey anlat o gün yaşadıklarını anlat başka da bişey düşünme, zaten seni sevmiyosa nolur sev desen de istemez ayrılır.seninle birlikteyse istediği için birilikte, yani sen doğal olursan bırak o atmayıversin çok mesaj nolcak zaten seni seviyor ki birlikte seninle:)

olur valla:)anladım sen uzak tutunca kendini o da fark etmiştir ve ilk zamanki gibi sıcak olman bekliyodur.ha şöyle kendin ol hesap yapma o mesaj atmış sen atmşsın ne önemi var, canın istediğinde at komik bişey anlat o gün yaşadıklarını anlat başka da bişey düşünme, zaten seni sevmiyosa nolur sev desen de istemez ayrılır.seninle birlikteyse istediği için birilikte, yani sen doğal olursan bırak o atmayıversin çok mesaj nolcak zaten seni seviyor ki birlikte seninle:)
:-):-)

ahhh seni öyle sevdim ki şimdi bilemessin :KK53:

yoksa sen o musun :KK17: :KK53:

yapmıcam hesap falan. zaten sevmese gidecek olsa geçen gece coktan gitmişti.
ahhh benim aptal inadım :KK34:

senin burcun ne ?

Back
X