• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmayan sevgili

:-):-)

ahhh seni öyle sevdim ki şimdi bilemessin :KK53:

yoksa sen o musun :KK17: :KK53:

yapmıcam hesap falan. zaten sevmese gidecek olsa geçen gece coktan gitmişti.
ahhh benim aptal inadım :KK34:

senin burcun ne ?
:)düşünsene sahte hesap açmış sevgilin, şaka.aynen zaten gidecek olsa gidiyolar kimse engel olamıyor.böyle doğal devam et:)yay burcuyum:)

:-):-)

ahhh seni öyle sevdim ki şimdi bilemessin :KK53:

yoksa sen o musun :KK17: :KK53:

yapmıcam hesap falan. zaten sevmese gidecek olsa geçen gece coktan gitmişti.
ahhh benim aptal inadım :KK34:

senin burcun ne ?

çok da pollyanna olma ya. =))
sonradan hayal kırıklığı olmasın. =D
ben de gitse zaten tutamam diyorum. ama aramıyor işte. napiim böylesini? saçma.

konu sahibi ben şuna karar verdim; kesinlikle mesaj da atmıyorum, aramıyorum da.
ilgimi gösterdim. artık geri çekiliyorum. =)
ben asla böyle bir şeye tahammül edecek insan değildim. ilk kez yaşıyorum böyle bi şeyi.
eski umursamaz 'ben'e geri dönüyorum. sen de öyle yapmalısın.
hala aynı şekilde devam ederse bırakırsın. ama devam etmez. illa ki arar bence. noldu bu kıza der. =D
hiç takmaya değmez gerçekten. 2 hafta oldu tanışalı. kısacık bi süre. ama yine de daha fazla zamanımı bu mevzu üstünde heba etmicem.
tavsiye ederim sana da ki sen 2 ay nasıl dayanabildin onu da anlamadım.
Canim viz ayni yerde gorev yapiyoruz ilk tanistigimizdan beri ayni beyefendi sadece aksamlari yazardi bulusrduk yuzyuze ben sen yazmiosun dedigimde sen hic yazmiyosun sen yaz falan derdi en son dayanamdim sen baskalariylamj gorusuyosun dedim ben bir iliskoyi yurtmekte zorlanirken senin dedogine bak dio anlamiyorum yan yanayken birlikteyken her sey cok guzel ama mesaj konusu boyle iste sevmiyomus dedigimde iliskiyimi yurutemiyosun istemiomusun dedigimde ne alakasj var diyo bilmiyorum belkide yuz kere sordum istemiyomusun diye sacmalama diyo istemesem cocukmuyum diyo nie gorusum diyo

Ben de mesajlasmayi sevmem konusmayi tercih ederim.yani bu yapi meselesi illa sevmiyor ya da umursamiyor diye düşünmeyin her dk mesajlasmak sahsen beni sıkar ha haber verecegim.deyip vermemesi hos degil ama.yol yorgunluğu de gec unutmustur

Canim viz ayni yerde gorev yapiyoruz ilk tanistigimizdan beri ayni beyefendi sadece aksamlari yazardi bulusrduk yuzyuze ben sen yazmiosun dedigimde sen hic yazmiyosun sen yaz falan derdi en son dayanamdim sen baskalariylamj gorusuyosun dedim ben bir iliskoyi yurtmekte zorlanirken senin dedogine bak dio anlamiyorum yan yanayken birlikteyken her sey cok guzel ama mesaj konusu boyle iste sevmiyomus dedigimde iliskiyimi yurutemiyosun istemiomusun dedigimde ne alakasj var diyo bilmiyorum belkide yuz kere sordum istemiyomusun diye sacmalama diyo istemesem cocukmuyum diyo nie gorusum diyo

bende de durumlar aynı. =/ ama tek fark benim ilişkim çok yeni. daha da kök salmadan bitirmek istiyorum ben.
yoksa çok daha fazla acı çekerim herhalde. çünkü her defasında sevgim artıyor.
her şey 2 hafta sonra netleşecek. kim bilir belki de bu günlerde bir şeyler olur ve biter. her şey belirsiz.
bıraktım ben de napiim.

Ben de mesajlasmayi sevmem konusmayi tercih ederim.yani bu yapi meselesi illa sevmiyor ya da umursamiyor diye düşünmeyin her dk mesajlasmak sahsen beni sıkar ha haber verecegim.deyip vermemesi hos degil ama.yol yorgunluğu de gec unutmustur

her dk mesajlaşmaktan bahsetmiyoruz hiçbirimiz bu konuda.
günaydın, iyi geceler bile demesin. onu da geçtim. bir kez olsun beni düşündüğünü belirten tek bir kelime bile yeter. aramıyor da zaten benimki.
yani sık yazışmaktan ben de nefret ederim. çok sıkıcı ve işsiz güçsüz biriymişim gibi hissederim o zaman çünkü.
benim de yapımda yok yani ama bu kadar iletişimsizlik de fazla. abartı, normal değil.

bende de durumlar aynı. =/ ama tek fark benim ilişkim çok yeni. daha da kök salmadan bitirmek istiyorum ben.
yoksa çok daha fazla acı çekerim herhalde. çünkü her defasında sevgim artıyor.
her şey 2 hafta sonra netleşecek. kim bilir belki de bu günlerde bir şeyler olur ve biter. her şey belirsiz.
bıraktım ben de napiim.
Canim bizde yariyil tatilindeyuz ikimizde ayri ayri memleketimizdeyuz ama beyefendimizin baya keyfi yerinde bir de hasta mesaj atmak istemiyorum sonrada vicdan yapiyorum

Canim bizde yariyil tatilindeyuz ikimizde ayri ayri memleketimizdeyuz ama beyefendimizin baya keyfi yerinde bir de hasta mesaj atmak istemiyorum sonrada vicdan yapiyorum

atmaman lazım bence. vicdan yapacak bir şey yok. o yapmıyorsa sen de yapma.
ona onun sana davrandığın gibi davran bir müddet. değişen bir şey olmazsa bence sürdürmek gereksiz.

Kizlar peki istemeyen adam istemiyorum demez mi ben bu adama belki abartmiyim yuz kere sordum istemiyosan gorusmeyelim diye her defasinda sacmalama ne alakasi var baska birimi var diyorum sacmaliyosun ben senle bile ilgilenemezken baskasiylami ilgilenicem bir de diyo yaaa napim ben

Haklisin atmi
ona onun sana davrandığın gibi davran bir müddet. değişen bir şey olmazsa bence sürdürmek gereksiz.[/QUOTE haklisin atmicam aksam sordum nasilsin diye biraz yazistuk ama artik yazmicam bakalim aklina gelicekmiyum

ona onun sana davrandığın gibi davran bir müddet. değişen bir şey olmazsa bence sürdürmek gereksiz.

şimdi bişey sorcam.
ben de aynı sekilde dolduruyorum kendimi .
ama karşındaki insanı tanıyo musun ?
yapısını çözdün mü. sevgisinden emin degilsen tabiiki gereksiz zaman kaybı ama ben ona yumuşacık davrandıgımda istedigimi alıyorum.
şimdi bile burdan aldıgım destekle güzelce konuştum uzun zamandır duymadıgım kahkahasını duydum.
yani bişeyleri onlara anlatmak için dırdır etmek işe yaramıcak herzaman.
bilmiyorum anlatabildim mi ama huyuna gitmek işin özü.

Kizlar peki istemeyen adam istemiyorum demez mi ben bu adama belki abartmiyim yuz kere sordum istemiyosan gorusmeyelim diye her defasinda sacmalama ne alakasi var baska birimi var diyorum sacmaliyosun ben senle bile ilgilenemezken baskasiylami ilgilenicem bir de diyo yaaa napim ben

bazıları demiyor demek ki.
isteyen biri çaba harcar uzaktayken de.
ama bunlarda yok.
ben onun beynini mi okucam.
hissetirmesi gerek. sana hissettiricem demişti üstelik bana ama hiçbir şey yok ortada.
uzaklaşmalıyız. bakalım ne olacak. sonra da yani tatil bitince yüz yüze gelip, en güzel halimizle karşılarına geçip artık görüşmek istemiyorum seninle demeliyiz. ben bunu planlıyorum.
ona bi hediye alıcam. onu vericem. sonra da seninle tanıştığıma memnun oldum, hoşçakal diyerek noktayı koyacağım.
içim acır belki. belki de hiçbir şey hissetmem bilmiyorum.

aynen:)yay burcu özgürlüğüne düşkündür biraz ama en rol yapmayacak burçtur da:)emin ol ondan yani

canıımm. :KK15:

rol falan yok öyle içi dışı bir ki sanırsın 10 yıllık evliyiz. öyle rahat öyle kendinden sevgisinden emin :KK48:
başlarda ne oluyoruz dedim ama iyi bişey degil mi diyo.
yıllar sonra öküz oldugumu anlasaydın bence daha cok üzülürdün diyo :KK53::KK67:
şimdi konuştuk. senin dedigin gibi yaptım. ve gayette olumlu bir dönüş aldım :KK76:

her dk mesajlaşmaktan bahsetmiyoruz hiçbirimiz bu konuda.
günaydın, iyi geceler bile demesin. onu da geçtim. bir kez olsun beni düşündüğünü belirten tek bir kelime bile yeter. aramıyor da zaten benimki.
yani sık yazışmaktan ben de nefret ederim. çok sıkıcı ve işsiz güçsüz biriymişim gibi hissederim o zaman çünkü.
benim de yapımda yok yani ama bu kadar iletişimsizlik de fazla. abartı, normal değil.
O konuda haklisin ben de arada mesajlasmak iletişim halinde olmak gerektigine inanıyorum insan biraz da olsa ilgi bekliyor ben de aynı durumda olsam senin gibi düşünürdüm
Zaten benim dediğim de sık mesajlasmak yoksa gun icinde bir mesaj ya da arama ya da yuz yuze gorusmek aradaki bagi arttirir

şimdi bişey sorcam.
ben de aynı sekilde dolduruyorum kendimi .
ama karşındaki insanı tanıyo musun ?
yapısını çözdün mü. sevgisinden emin degilsen tabiiki gereksiz zaman kaybı ama ben ona yumuşacık davrandıgımda istedigimi alıyorum.
şimdi bile burdan aldıgım destekle güzelce konuştum uzun zamandır duymadıgım kahkahasını duydum.
yani bişeyleri onlara anlatmak için dırdır etmek işe yaramıcak herzaman.
bilmiyorum anlatabildim mi ama huyuna gitmek işin özü.
Bilmiyorum yabi diyorum bu yapmaz ya baskalariyla konusmaz diyorum istemeyen adam sonucta cocuk degil niye surdursun diyorum sonucta ben ona surekli sordum istemiyorum bunalttn beni diyebilirdi diye dusunuyorum ama o seytan yok mu dolduruyorjm kendimi saydiriyorum buna yapmamam lazum kendimi cekio beklicem bakalim napiyo

Back
X