• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaj atmayan sevgili

mesajı beni merak ettiğine yönelik bi şeydi neyse ki. :KK45:

bu arada buluşmalardan sonra mesaj atar benimki. illa güzel laflar der. döşer mesajları. =))
ama buluştuktan sonraki gün azalıyor. yani görüşmemişsek o gün azalıyor epeyce.
biraz tuhaf. =/

Bu benim uzmanlık alanım üzerinde uzun uzun düşündüğüm bir konu. Erkekleri belli başlı tiplere ayırıyorum, ne kadar insanlar birbirinden farklı desek de genelde aynılar sadece ayrıntılarla ayrılıyorlar. Kimsenin moralini bozmak istemem ama böyle bir ilişkinin güzel bir şekilde yürüdüğünü görmedim hiç. Bazı insanlar gerçekten sevmiyor mesajlaşmayı ama mesajlaşmaktan nefret eden bir erkek bile sevdiği kadınla karşılaşınca deli gibi mesaj atmak istiyor, mesaj olmasa da iletişime geçmek, konuşmak istiyor ve çabalıyor. Karşınızda sizinle iletişime geçmek için çabalayan bir erkek yoksa büyük ihtimalle bu çabayı önceden aşık olduğu kadına göstermiş veya daha sonra aşık olacağı kadına gösterecektir.

peki sana aşığım diyorsa zaten? ve çok iyiyse, ilgileniyorsa yanındayken ve çok güzel sohbet ediliyorsa?
haftada 2-3 gün buluşuluyorsa? bunlardan arta kalan zamanlarda mesaj çok azsa ne demek?

peki sana aşığım diyorsa zaten? ve çok iyiyse, ilgileniyorsa yanındayken ve çok güzel sohbet ediliyorsa?
haftada 2-3 gün buluşuluyorsa? bunlardan arta kalan zamanlarda mesaj çok azsa ne demek?

Gözlemlediğim kadarıyla çevremdeki böyle erkeklerin çoğu çok aşığım seni seviyorum kaybetmekten korkuyorum diyor karşısındaki kadına ve gerçekten kaybetmekten korkuyorlar. Mesajlaştığınız zaman konu tıkanması gibi şeyler yaşıyor musunuz bazı erkekler sırf bunu yaşamaktan, karşıdakini sıkmaktan korktukları için mesaj atmıyor. Veya aranızda henüz o sıcaklık oluşmamıştır öylesine mesaj atmak gereksiz geliyor olabilir. Bunlar sadece ihtimaller. Ama seven insan gerçekten iletişime geçmek için çabalıyor sadece mesajı kastetmiyorum.

mesajı beni merak ettiğine yönelik bi şeydi neyse ki. :KK45:

bu arada buluşmalardan sonra mesaj atar benimki. illa güzel laflar der. döşer mesajları. =))
ama buluştuktan sonraki gün azalıyor. yani görüşmemişsek o gün azalıyor epeyce.
biraz tuhaf. =/

ne gibi aşka gelmiş mi oluyo :KK48: sonra yavaş yavaş geçen ne acaba benmki buluşmadan sonrada yapmaz :KK53:

Gözlemlediğim kadarıyla çevremdeki böyle erkeklerin çoğu çok aşığım seni seviyorum kaybetmekten korkuyorum diyor karşısındaki kadına ve gerçekten kaybetmekten korkuyorlar. Mesajlaştığınız zaman konu tıkanması gibi şeyler yaşıyor musunuz bazı erkekler sırf bunu yaşamaktan, karşıdakini sıkmaktan korktukları için mesaj atmıyor. Veya aranızda henüz o sıcaklık oluşmamıştır öylesine mesaj atmak gereksiz geliyor olabilir. Bunlar sadece ihtimaller. Ama seven insan gerçekten iletişime geçmek için çabalıyor sadece mesajı kastetmiyorum.

eğer bi mesele varsa o konu üstüne yazışma olabilir. ama günlük konularda asla mesajlaşma olmuyor.
bi kez oldu. napıyosun dedi. ben de cevap verdim ve sen? diye sordum. yanıt vermedi o soruma.
asla yanaşmıyor böyle şeylere. delirtiyo beni. yakınken gayet sıcağız. öyle olduğu için bekliyorum ben de ama karşılık bulamadım.

Kaç yaşındasınız merak ettim. Mesaj attın atmadın, yazdın yazmadın muhabbetleri ortaokul-lise çağındaki çoluk çocukta olur.

Millet başka hangi gezegende hayat var diye araştırmalar yapıyor, bizimkiler erkeklerin mesaj atıp atmama durumlarına göre ilişki analizi falan yapıyor.

evet aşk mesajları atar benimle buluştuktan sonra.
buluşma sırasında da aşık aşık bakar.
ama mesaj konusunda bir öküz.

bak seninkinin + bi yanı var aşk mesajı atıyo
benimki zorla haber verir oda belki :KK45:

aşk mesajıda neymiş ola ki :KK57: :KK53:

Kaç yaşındasınız merak ettim. Mesaj attın atmadın, yazdın yazmadın muhabbetleri ortaokul-lise çağındaki çoluk çocukta olur.

siz olayı yanlış anlamışsınız. uzaklık varken iletişim olmuyor. beraber olduğumuz insanın yanından ayrılınca iletişim çok zayıflıyor.
neden böyle oluyor diye sorguluyoruz burada.
çok büyük dengesizlik yaratıyor bu durumlar. mesajlaşma olmuyor, arama olmuyor falan. sıkıntılı işler.
boş boş yorum yapmaya gelmez.

öyle olmuyo işte.
bi haber yaşamak oluyo bu
yazmadıgında aramadıgında.
evet cocukken kolaydı yazmadın diye trip atmak ama şimdi o işe yaramayınca burda konular açılıyo :KK48:

siz olayı yanlış anlamışsınız. uzaklık varken iletişim olmuyor. beraber olduğumuz insanın yanından ayrılınca iletişim çok zayıflıyor.
neden böyle oluyor diye sorguluyoruz burada.
çok büyük dengesizlik yaratıyor bu durumlar. mesajlaşma olmuyor, arama olmuyor falan. sıkıntılı işler.
boş boş yorum yapmaya gelmez.
Millet başka hangi gezegende hayat var diye araştırmalar yapıyor, siz erkeklerin mesaj atıp atmama durumlarına göre ilişki analizi falan yapıyorsunuz, sorguladığınız şeyler bunlar. Üzüldüm bu durum için. Boş konuya ne kadar dolu yorum yapılabilir? Üzmeyin istiyorum kendinizi.

bak seninkinin + bi yanı var aşk mesajı atıyo
benimki zorla haber verir oda belki :KK45:

aşk mesajıda neymiş ola ki :KK57: :KK53:

ama ben çıldırıcam. :KK42:aşk mesajlarının da önemi kalmıyor.
yine beni delirtti. şimdi tekrar bi tartışma konusu çıktı düşün.
inanılmaz bir öküzlüğü var.
neden görüşüyoruz ki o zaman? dedim ben de. bunu çekemem ya.
saçmaladı tekrar.

öyle olmuyo işte.
bi haber yaşamak oluyo bu
yazmadıgında aramadıgında.
evet cocukken kolaydı yazmadın diye trip atmak ama şimdi o işe yaramayınca burda konular açılıyo :KK48:
Bizim toplumca iletişim sıkıntımız var zaten, bu kadar kafaya takıp üzülmeye değmez. Üç günlük dünya, takmayın kafanıza, üzmeyin kendinizi. Sizi üzene yol verin gitsin. Ben hemcinslerimin haline üzülüyorum böyle konular gördükçe. Hiçbir şekilde yaranılamıyor o ayrı konu. :)

ama ben çıldırıcam. :KK42:aşk mesajlarının da önemi kalmıyor.
yine beni delirtti. şimdi tekrar bi tartışma konusu çıktı düşün.
inanılmaz bir öküzlüğü var.
neden görüşüyoruz ki o zaman? dedim ben de. bunu çekemem ya.
saçmaladı tekrar.

noldu ki şimdi o_O

Millet başka hangi gezegende hayat var diye araştırmalar yapıyor, siz erkeklerin mesaj atıp atmama durumlarına göre ilişki analizi falan yapıyorsunuz, sorguladığınız şeyler bunlar. Üzüldüm bu durum için.

ben de

yazamam buraya. inanılır gibi değil. daha önce de yapmıştı aynı şeyi.
yine yaptı. tartışmıştık. tekrar aynı. bitiriyorum ben artık.

Millet başka hangi gezegende hayat var diye araştırmalar yapıyor, siz erkeklerin mesaj atıp atmama durumlarına göre ilişki analizi falan yapıyorsunuz, sorguladığınız şeyler bunlar. Üzüldüm bu durum için.
inan çoook haklısın.
ama karşında deger verdigin biri cıkıyo sana da deger verdigini söylüyo hissettiriyo varlıgına alışıyosun falan sonra bakıyosun ki iletişim kuramıyosunuz.
ee sonrası insanın aklına takılıyo biyerde yanlış mı yapıyorum diye. buyüzden tabikiii dünyanın en büyük problemi degil ama bi problem.
oyüzden çokta büyütmeye gerek yok yaşamadan anlamak zor. sacma sapan bişey sonuçta.

inan çoook haklısın.
ama karşında deger verdigin biri cıkıyo sana da deger verdigini söylüyo hissettiriyo varlıgına alışıyosun falan sonra bakıyosun ki iletişim kuramıyosunuz.
ee sonrası insanın aklına takılıyo biyerde yanlış mı yapıyorum diye. buyüzden tabikiii dünyanın en büyük problemi degil ama bi problem.
oyüzden çokta büyütmeye gerek yok yaşamadan anlamak zor. sacma sapan bişey sonuçta.
Boşver, bizim toplum olarak iletişim sorunumuz var zaten.

ben de

yazamam buraya. inanılır gibi değil. daha önce de yapmıştı aynı şeyi.
yine yaptı. tartışmıştık. tekrar aynı. bitiriyorum ben artık.

özelden yaz ozaman :KK17:
merak ettim be. konuşmuyodunuz bile napıyosun demiştir sen de iyyim bilmem ne demişssndr başka nasıl bişey olcak ki.

hemen karar verme :KK51:

Aynı modelden vardı bende de. Dı diyorum bak. Yaklaşık bir hafta öncesine kadar geçmişte kaldı.
Aramıyo,sormuyo. Aklı esince arıyo.İnsan bu sefer kendi kendine sormaya başlıyo. Ne yapmaya çalışıyo bu,başkası mı var,beni yedekte tutmaya mı çalışıyor şu bu.
Ben katlanamadım. Kaç kere beni şüpheye düşürme dedim,düşürdü.
En son artık işte kapı orda dedim :KK14:

Back
X