Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada kimsenin peşinden kosmak istemiyorum ama biliyorsunuzdur yalnizliktan bunaliyorumKizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?
At.Kizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?
Biri seni çok fena harcayacak ama kime denk gelcen onu bilmiyorumKizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?
"Yeni yıldan tek dileğim sensinKizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?
Ama koşuyorsun?Bu arada kimsenin peşinden kosmak istemiyorum ama biliyorsunuzdur yalnizliktan bunaliyorum
İnstagramdan ekleyerek ilk adımı sen atmıssın zaten bırakta mesajı da o atsınKizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?
Başkası olsa yazma derdim de sen yaz kız ne kaybedersin flört listesine biri daha yazılır Kara listeKizlar biri varda bir iki kere gozgoze geldik instada ekledim. Kabul etti. Bir fotosunu begendim. Mesaj yazsam mi sizce. Bu arada cocuk tatli ama cok etkilendigim soylenemez. Ne yapayim sizce?