"aşkta FAZLA gurur olmaz"
"fazla naz aşık usandırır"
kötüsün ve için acıyo..aramalısın..
Tam olarak billemem tabi ama yazdıklarında sevimli bir erkek arkadaş gözümde canlandı.Aramanı hakediyor sanki,sen de fazla gurur yapma bence:)
canım uzun da olsa anlatmalısın bence çünkü sana ne yaptığını bilmeden nasıl mesaj at ya da atma diyelim kiii
Şu normalde şöyle yapmazdı, böyle yapmazdı kısmını geçelim.
İnsanlar değişir. Bugüne dek 10 tartışmanın 9unda o aramış olabilir ama artık istemiyordur.
Bu duruma şöyle bir örnek de vereyim hatta (bu konu ile ilgisi yok ama bağlantısı var), bir kız kapris yapar yapar adam belki aylar belki yıllar boyu çeker bunları ama bir andan sonra sıkılır ve terk ediverir kızı bu yüzden. Çünkü artık dayanamaz kaprislerine.
Kız da "aaa amaa hiç böyle yapmazdı önceden, beni hep alttan alırdı, neden şimdi böyle oldu böhüüü" diye söylenip durur.
Dengede olmalı bir ilişki.2 kişi bu işin içinde olduğuna göre iki taraf da elinden geleni yapacak.
her zaman karşı tarafa yüklenmek sıkar,bıktırır..fazla kapris bunaltır.mesaj atmamak sizi bu denli üzüorsa atın içinizdeki sıkıntıdan kurtulun.anlayışlı lmaya çalışın,kaprisli olmayın.yıkıcı yeine yapıcı olun.."seni özledim" demek sizi yerle bir etmez,özür dilerim demekle dudak aşınmaz,paslanmaz,kirlenmez,ses teleriniz bozulmaz..içinizden geldiği gibi yaşayamayacaksanız aşkı, aşık olmak nerede kaldı..
'abi seviyosan git konuş' :)
şaka bir yana gururum yüzünden çok pişmanlıklar yaşadım ben. ama sen seviyorsun o da seviyor anlaşılan. problem çözülmeyecek gibiyse mesaj at bence şu gururumuz yüzünden neler kaybediyoruz ya. geç te olsa anladım fazla gurur ...e vurur
selam kızlar öncelikle şuan moralim çoooook bozuk çok kötü durumdayım
biricik sevgilimle aramız 3 gündür çok kötü tartıştık ve ben ayrılmak istediğimi söyledim konuyu şimdi anlatırsam çok uzun mesele ... hiç girmemek en iyisi.
2 yıldır birlikteyiz 2 yıl içinde genelde 10 sorundan 9da hep o ilk adım atar tartıştığımızda o yazar o gelir o arar gurur yapmaz genelde ben haksızken bile yapar bunu yani.
ama şuan ki durumda o haksız yazmadı buna rağmen ve ben çok şaşırdım bu duruma norlmde hiç dayanamaz 1 saat bile yazar hemen arar .
2 gün hiç yazmadı dün gece ben yazdım onun bende olan gelecek için biriktirdiği altınları vardı onları vermek istediğimi söyledim tabi bu tamamen bahane ! sırf konuşalım diye yaptım bunu kalsın dedi onlar senin sen olmadan anlamı olmaz falan tamam dedim yazmadı . yarım saat geçti yazdı işte seni çok seviyorum düzelticem hatamı düzelicem falan ben naza çektim hayır dedim kararımın arkasındayım dedim en son bakt ben inat ediyorum tamam dedi yazmadı yine .
bugün de yazdı ben geri adım atmadım çünkü ilk defa böyle yaptı çok kötü oldum bekledim bugün desin gel konuşalım diye onuda demedi sadece köyde olduğunu söyledi akşam saat 9 gibi kuzenlerimi parka götürdüm o sırada çarşıda gördüm arabasını deli oldum çarşıya gelmiş hala bana gel görüşelim demiyor diye düşündüm.
mesaj attım hemen çok büyük konuştum asla af etmiyecem dönmiyecem falan.
oda bunun üstüne uzun bir mesaj yazmış işte köyden geldiğini sabah erkenden gittiğini yorgun olduğunu üstü başının kirli oldğunu falan anlatmış sonra artık yoruldum yazmayacağım bir daha bitsin falan demiş yani çok ciddi konuşmuş.
ben bu allahın belası gururumu yenemiyorum mesaj atmak isitiyorum şimdi konuşmak istiyorum ama ondan bekliyorum şimdi yazsa hemen af edicem kapatıcam konuyu .
SİZCE YAZAYIMMI ŞİMDİİ ?????? lütfen fikir verin yorum yapın gerçekten çok kötüyüm ben biliyorum ben beklesem o bana yazar ama dayanamıyorum içim acıyorr..
canım herkesin bi sabır noktası vardır niye o yazmıyor diyosun ya
o da belki bu kez senden bekliyor. belki onun da sabrı taştı.
niye hep ben adım atıyorum seviyorsa o da atar diye düşünüyordur kim bilir.
yani ben olsam öyle düşünürdüm.
hem arkadaşın dediği gibi fazla naz aşık usandırır.
kime gurur yapıyosun ki o senin sevdiğin mi değil mi?
hee eğer o benim sevdiğim diyebiliyorsan bırak o gururu ve mesaj at.
bu ilişkiyi ikiniz yaşıyorsunuz ve sonucunda ya siz üzüleceksiniz ya da siz sevineceksiniz?
cnm bu cocuk senı seviyo cok bariz bu yazık etme derim .demekki bikerede sen don dıye bekledı hosuna giderdı ama sen donmemıssın gelecegınız ıcın birikim bile yapmıs cok ıyı nıyetlı bırıne benzettım carsıda olduunu soylememesıde normal ben bazen bi svilcem cıktı diye bulusmamak icin bahane ararım .yazık etme konusun halledilmeyecek bi mesele degil
doğru söylüyorsun canım ...
birşey kaybetmem atacağım..
en doğrusunu yaparsın canım.
ki anlattığına göre çocuk bu mesajı çoktan haketmiş zaten.
hakkınızda hayırlısı olsun..
mutlulukla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?