- 23 Ağustos 2012
- 51.401
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.354
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Mesajı attın mi attın. ..
Daha ne dert edip öleceksin...
Bir daha ne yaz ne ara...
Bitti gitti önüne bak önüne
Ne kadar entellektüel ne kadar modern olursanız olun dünyanın değişmeyen bir kuralı var: Kaçan kovalanır.
Öpücük isterimler hata, ertesi günü attığın öpücüğümü isterimli mesaj duble hata.
Sevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
çok tatlısın bu arada bunu söylemeden geçemicem benzetmeler falan
Ama gerçekten kötü olmuş bırak ne hali varsa görsün. Birdaha karşılaşma olasılığın yoksa takma ama ben senin yerinde olsam bir mesaj dayamalı döşemeli atar altta kalmazdım
Saçmalama Cherry Blossom...Öldürün beni öldürün öldürün
Çok fena taktik hata olmuş. 1 ay sonraki mesajı atmayacaktın bacım. O ayıdan sevgili olmayı bekledin mi? Adam saygısızlığın dibine vurmuş. İlişkiden Kaçmanın da bir adabı var.
Şirkette senin arkandan ''benden şöyle hoşlanıyor, böyle peşimde dolanıyor'' diyerek bahsetmiş olabilir mi? Arkandan seni çekiştirenler, onu, sana karşı olumsuz olması yönünde etkileyenler olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?