Mesaj attım allah kahretsin

BÖyle durumlarda kafamı pres makinesine koyup ezmek isterim hep
Olan olmuş bundan sonra ki adımlar olayı toparlaman için sana şans verecek ona göre davran
1. Bundan sonra asla ama asla arama
2. Biryerlerde karşılaşırsanız asla selam sabahsız geçme bir soğuk merhaba de geç (adam kendini bişey sanmasın)
3. Soru sorarsa sadece kısa bir cevapla geçiştir mesaj konusu açılırsa o olay bizim için kapandı sanıyordum üstünde durmanın bir gereği yok diye savuştur

Abowwwwwww
Hic beklemezdim senden
Sen ki benim cool ,hafif soguk ama tatli,entellektuel,dimdik duran cherry im
Zarar gorurse gorsun dibine kadar sanane
Insallah gormez mesaji

İş yerinde bir çıkarı vardı da ondan mı acaba? Noldu senin o iş bu arada, alabildin mi hakkını?
Ya ben seni hep Dylan Bruce tipli adamlarla düşünmüştüm. Nerden buluyosun bu dobisleri?

Amaaan bosver, bidaha nerde goreceksin
Harbiden bosver ya varsin kadin da pesimden kosuyor he he he desin, ne kaybedersin? Hicbisey.... bir hanzo icin deger mi, degmez

Yanlis anlamayin lutfen amacim i ancinkzi yada inancsizligini kınamak yada polemik yaratmak degil ama sizin inanc durumunuza bu baslik biraz komik olmus gibi

Sen gecen mesajinda iyi bir insansin dememe ragmen
Keske iyi olabilseydim degilim demistin..
Hakikaten degilmis ..
Cherrynin inancini bilmiyorum 11 yildir uyeyim kimseninkini bilmem .
Ama bi yerde ben inancsizim mi demis
Velev ki demis sanane !!!

Aman birak iki insan yonetiyorum diye sisen bi tip opulur mu.Klasik basit insan.Yazdiysan da yazdin bi insanlik yaptin.Bi daha yazmazsin olur biter.Bence o rezil olmus sana.Kafani dagit.Onu daha fazla dusunme bence.

İş yerinde bir çıkarı vardı da ondan mı acaba? Noldu senin o iş bu arada, alabildin mi hakkını?
Ya ben seni hep Dylan Bruce tipli adamlarla düşünmüştüm. Nerden buluyosun bu dobisleri?

Var tabi bana kazık atan herife daha fazla hisse için yaltaklanıyordu ama ben gidince g.t oldu :) tüm işi ben yapıyordum çünkü

Hakkımı mahkemeden alacak gibiyim .

Efendi diye hoşuma gitmişti Bruce dan fayda göremeyince Bob a yöneldim ama Bob da öküz çıktı

Bir şey diyeceğim bana akıl veren siz miydiniz ? Gerçekten şaşırdım konuyu okuyunca.. Teşekkür ederim.

Her türlü öküz çıkıyorlarsa bari dışı güzel olsun cherry, öptüğüne değsin.

Bir şey diyeceğim bana akıl veren siz miydiniz ? Gerçekten şaşırdım konuyu okuyunca.. Teşekkür ederim.

Merlin ben de şaşkınım. Vallahi gaflet anıma geldi. Başka açıklaması yok. O attığı iğrenç mesaj kafamı çok kızdırmışyı çünkü. 3 haftadan sonra şeytan mı dürttü nedir...

Canım çok tatlısın ya..
Boşver sen o odunu ,hiçte pişman olma
İçinde kalacağına yaşamışsın işte.
Senin gibi tatlı birini kaçırmış kaybeden o boşver.

Okurken kesin öpücüğü isteyen güzel, alımlı bir genç kadınken adam da inadına dobiş ve kıllıdır dedim böyleleri pek bir kıymetli oluyor.

Şahsınızı hiç tanımam ama yorumlarınızı çok mantıklı bulurum, bence eminim sizi öpmek isteyen daha kaliteli, hoş ve entel insanlar vardır ve de olacaktır.

Sadece tavsiyem; anne tarzı dur uyarayım, aman başına iş gelir söyleyeyim, arkasını toplayayım fedakarlıklarına girmemeniz.
Herkesin aklı fikri, başı sıkıştığında kullanacağı bir beyni var.
Bir de adam yabancı sanırım. Ciddi ilişkimin olduğu bir Amerikalıya bir gün şımarıp "bence ara verelim ben sıkıldım" dedim, aradan 10 sene geçti bir tek ne mesaj ne görüşme ne arama
Adamlar çok netler, hayırsa hayır bitti.
Ama bizde Türk sıcaklığı mı, dostluğu mu, affediciliği mi var nedir bazen amele sümüğü gibi yapışıyoruz olmadık hıyartolara
Güzel ve yeni başlangıçlı hikayelerinizde buluşmak üzere

Erkeklere köpek gibi davranacaksın. Net..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…