- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Vallahi toparlamak falan istemiyorum
Ne hali varsa görsün
İş yerinde bir çıkarı vardı da ondan mı acaba? Noldu senin o iş bu arada, alabildin mi hakkını?Yahu ben de anlayamadım
Düşünceli, şeker, iyi eğitimli düzgün efendi bir insandı içinden ayı çıkıverdi birden
Her buluştuğumuzda çiçek çikolata yemelik hediye alır
Ofiste sabah masama kahve bırakır
Böyle bir adamdı
Birden içindeki ayı ortaya çıktı
Aaaaman bre boşver hepsi kurban olsun sana...
O zaman amme hizmeti ile öğrenmeyi pekiştirelim. Krem renkli olur, yumoş şişelerine yapıştırılır. İşte bu:Promosyonlu yumoş ayıcığı
Ay neler öğreniyorum ben bu sitede ya
Yanlis anlamayin lutfen amacim i ancinkzi yada inancsizligini kınamak yada polemik yaratmak degil ama sizin inanc durumunuza bu baslik biraz komik olmus gibi
İş yerinde bir çıkarı vardı da ondan mı acaba? Noldu senin o iş bu arada, alabildin mi hakkını?
Ya ben seni hep Dylan Bruce tipli adamlarla düşünmüştüm. Nerden buluyosun bu dobisleri?
Bir şey diyeceğim bana akıl veren siz miydiniz ? Gerçekten şaşırdım konuyu okuyunca.. Teşekkür ederim.Sevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
Her türlü öküz çıkıyorlarsa bari dışı güzel olsun cherry, öptüğüne değsin.Var tabi bana kazık atan herife daha fazla hisse için yaltaklanıyordu ama ben gidince g.t oldu :) tüm işi ben yapıyordum çünkü
Hakkımı mahkemeden alacak gibiyim .
Efendi diye hoşuma gitmişti Bruce dan fayda göremeyince Bob a yöneldim ama Bob da öküz çıktı
Bir şey diyeceğim bana akıl veren siz miydiniz ? Gerçekten şaşırdım konuyu okuyunca.. Teşekkür ederim.
Canım çok tatlısın ya..Sevgili kankalar,
Çok uzun yazmicam konu yılan hikayesi çünkü. Eleştiri değil sadece avuntu bekliyorum peşin peşin yazayım.
Ben işortağımdan hoşlanıyordum basbayağı da flört ediyorduk her şey de çok güzeldi. Diğer ortağın attığı kazıkla ortaklıktan ayrılmaya karar verdim ve işten ayrıldım. Daha sonra ortalık karıştı, şimdi şirketin iflas olasılığı var. İflas etmezse de benim ayının CEO olma olasılığı var.
Şöyle ki, işten çıktığımın ertesi günü cmtesi buluştuk piknik yaptık köpeğini gezdirdik, çok güzel vakit geçirdik. Yürürken öpücük isterim dedim. O da dedi ki sen iyice açgözlü oldun bugün öpücük isteyen yarın neler ister :) :) Sonra bana dedi ki zayıflicakmış ondan sonra kendini bana getircekmişneyse abuk subuk konuştu işte.
Ertesi gün ben bu ayıya mesaj attım ne zaman buluşcaz artık öpücüğümü isterim yazdım. Bu hayvanoğluhayvan da bana yazmış ki mesajını ofisteki insanlar gördü bir daha bana böyle şeyler yazma buluşma öpücük hiçbir şey yok. O gün bir şeyler olmuş canı burnuna gelmiş hıncını benden aldı öküz. CEO olmadan CEO havalarına girdi g.tü kalktı tabi itin. Sanırsınız Apple Microsoft yönetiyor 20 kişilik şirkete yönetici olucam diye amma havalandı. Şişko g.te de bakın hele amma havalanmış hasbam.
Ben de daha da hiçbir şey yazmadım tabi, taaa ki bugüne kadar
Bugün 4 numaralı ortak( ne bu ayı ne de bana kazık atan p.ç) bana mesaj yazmış şirkete dava açıcam diye. Ben de bu ayıyı zarar görmesin diye uyarmak istedim. O ikisi mahkemede kapışırsa araya sen gidersin kendine dikkat et yazdım Skype'tan. Pişman olup mesajı silmek istedim ama 1 saat geçince olmuyormuş. Bir de baktım beni kontakt listesinden çoktan çıkartmış. Ekstra pişmanım yani.
Ne b.k yerse yesin isterse gebersin umrumda değil şu an. Mesaj yazdığım için de ölesiye pişmanım beni silmiş bir herife yamanmış. gibi oldum. Utançtan ölüyorum.
Erkeklere köpek gibi davranacaksın. Net..Merlin ben de şaşkınım. Vallahi gaflet anıma geldi. Başka açıklaması yok. O attığı iğrenç mesaj kafamı çok kızdırmışyı çünkü. 3 haftadan sonra şeytan mı dürttü nedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?