- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Burda kimse hatali degil en agir hakaretlerde bulunurken tek hucreli ezik hamster gibi yakistirmalarda bulunurken inlarin tekine dahi boyle cirkince bir uslupla hitap edipayni sekildr cevap vermedigim icin suclu olan ben oluyorum oyle mi
Bence isterseniz benim yorumlarim kadar birxe bana yapilan yorumlara bakin
Ozgur ve icinden geldigi gibi davranan kadin gorunce saldiranlar olur tabi.Bu nasıl bir terbiye yoksunu cevap!!!
Otele götürürdü ne demek yaa.
Konu sahibi duygularını açmış. Siz ona hayat kadını muamelesi yapıyorsunuz.
Kusura bakmayın da sizin düşünce yapınız pis. Konu.sahibi gayet masumane duygulara sahip. Sizse bunu bile asagilayacak kadar pis bir ruha sahipsiniz
Yemin ederim size sarılasım geldi. Şunu demek çok zor işte, herkes birbirine hakaretler, laf sokmalar. Sana ne kimin inancından, yok Allah kelimesini niye kullandı? Hanımefendiye hesap vereceğiz ya burada. Teşekkür ederim, sizin düşüncenizde insanların katlanarak artmasını dilerim.
Sayinizin artmasini diliyorum.Canim benim ben de sana kucak dolusu sevgiler gonderiyorum :*
İnsan ayrımcılık yapmak istese cok fazla mesele bulur, onemli olan ortak noktalari bulabilmek...
Ben de mesela cok fazla yabanci film izleyince agzima takılıyor oh my god filan diyorumbirisi gelip bana sen ne bicim müslümansin niye god dedin filan dese nasil rahatsiz olursam ben de kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmamaliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?