Mesaj attım allah kahretsin

Ben araya gitmem kankacım başka iş buldum bile :)))))

İlgi duymuyorsa da defolsun ben de diğer herife giderim kıtlık mı var sanki

Boş ver. İçinde kalacağına dışına vurmuşun olmamış ama bana sorarsan olmaması da iyi olmuş. Böyle iş gerginliklerini falan flörtüne/ arkadaşına yansıtıyorsa ciddi ilişkisi olan kişiyi ne bunaltırdı kim bilir... Bırakın ister başı belaya girsin, ister batsın, isterse de Apple ceoluğuna yükselsin.

Hayır ya, utanacak ne yaptınız ki? Salaklık onda, telefonu niye ortada geziyor? Ayrıca millet gördüyse gördü, hiç mi kimse flört etmiyor, şakalaşmıyor orada? Rahipler kulübü mü orası? Bırakın iflas ediyorsa da etsin, mahkemelik oluyorsa da olsun. İnsanlıktan anlamadığını görmüş oldunuz işte. Çok abartıp bunalıma girmişsiniz boş yere. Hanzonun tekini dert etmeyin bu kadar. Kendi kendinizin canını sıkmışsınız ama inanın ortada birşey yok.

Katılıyorum Milena gebersin

öpücüğümü isterim gayet tatlı bir mesaj yav. sadece adam öküz çıkmış rıza baba.
tek hatan 1 ay sonra hala öküzün tekinin iyiliğini düşünmek. bi daha mesaj atmazsın olur biter üffffff boşver

Ay cherry sana şu hanzolari hiç yakıştıramıyorum yaaa.

Yahu ben de anlayamadım

Düşünceli, şeker, iyi eğitimli düzgün efendi bir insandı içinden ayı çıkıverdi birden

Her buluştuğumuzda çiçek çikolata yemelik hediye alır
Ofiste sabah masama kahve bırakır

Böyle bir adamdı
Birden içindeki ayı ortaya çıktı

Aynen
Yüz verdim diye kendini ne sandıysa artık
Sanki o ayıya kaldım

Tabiki ona kalmadın ama yapısal bazı şeyler var. Erkek kadını avlamak ister, av olmayı değil. Fizik kuralı gibi bişey bu.

Şu an için yapacağın en güzel şey kendini geri çekip onun sana bir adım atmasını sağlamak ve o adımı attığında yüz vermeyip dumur etmek. Bu işi ancak böyle toparlarsın bence.

Vallahi toparlamak falan istemiyorum
Ne hali varsa görsün

Diğer talibim herife mesaj attım o da hemen nasılsın iyi misin yazmış sağ olsun hem de bunun gibi dobiş değil yakışıklı
O zaman ona yürü, dediğin gibi yakınlığı kur, fotoğrafları döşe. İntikamın kanırtarak olsun. Keyfin yerine gelir. Ne gerek var naifliğe? Naifler doğal seleksiyonda her zaman kaybeder. Yırtıcı olacaksın pampa.

Sosyal medyadan hesabına bakıp iç geçirsin dobiş paşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…