- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Konuyu karistiran benmiyim bi isterseniz yazdigim ilk yorumlara bakin tek bir saygisiz yorumumu gordunuz mu sirf ozur diledigim icin dunya kadar hakaret isittim ama yinede ne birsey dedim ne tek bi kimseyi kibledim
Kendimi acikladigim icinde ortaligi karistiran durumuna dustum
Ne yapmam gerekiyordu uzaktan bakip hakaretle laf sokan kisilere tesekkyr ederim yazan cevaplar mi yazmam gerekiyordu kusura bakmayin ama yok oyke bi dunya
Karıştıran sensin evet. Kızın hiçbir yerden çıkarılması mümkün olmayan mesajından "yanlış anlamayın ama ateistseniz niye allah dediniz çok komik ehehe" diye mesaj atan sen değil misin? Şimdi bu yaptığın terbiyesizlik değil mi? Başına yanlış anlamayın koyunca her şeyi rahatça söyleyebileceğini mi sanıyorsun? Kızın konusundan çıkarabildiğin tek şey bu mu? Özründe samimi olsan özrünü diler, yanlış anlaşıldım der çekilirsin. Ki konu sahibi bile "Tamam önemli değil konumdan gitmeni istiyorum artık" dedi. Daha diğer polemiklerin de ortaya çıkmasını fırsat bilerek onların arkasına sığınarak diğerlerine laf söylüyorsun. Haliyle art niyetli olduğunu düşünüyorum, özründe de samimi olduğunu düşünmüyorum.
Samimi olup olmadigimi size kanitlama gibi bir derdim yok sadece edilen hakaretleri sineye cekemedigim icin devam ettim ve cig gibi buyuduKarıştıran sensin evet. Kızın hiçbir yerden çıkarılması mümkün olmayan mesajından "yanlış anlamayın ama ateistseniz niye allah dediniz çok komik ehehe" diye mesaj atan sen değil misin? Şimdi bu yaptığın terbiyesizlik değil mi? Başına yanlış anlamayın koyunca her şeyi rahatça söyleyebileceğini mi sanıyorsun? Kızın konusundan çıkarabildiğin tek şey bu mu? Özründe samimi olsan özrünü diler, yanlış anlaşıldım der çekilirsin. Ki konu sahibi bile "Tamam önemli değil konumdan gitmeni istiyorum artık" dedi. Daha diğer polemiklerin de ortaya çıkmasını fırsat bilerek onların arkasına sığınarak diğerlerine laf söylüyorsun. Haliyle art niyetli olduğunu düşünüyorum, özründe de samimi olduğunu düşünmüyorum.
Bosver en basindan troll oldugu belliydi..
Kasitli yapti
Amacina ulasmayi bekliyor.
Ilgilenme
Yazar yazar gider
Amacim neymis size zahmet olmazsa bi bana soyleyin bende bileyim amacimiBosver en basindan troll oldugu belliydi..
Kasitli yapti
Amacina ulasmayi bekliyor.
Ilgilenme
Yazar yazar gider
Samimi olup olmadigimi size kanitlama gibi bir derdim yok sadece edilen hakaretleri sineye cekemedigim icin devam ettim ve cig gibi buyudu
Kendinden daha dişli olan insanların arkasına sığınarak bıdı bıdı laf söylüyor hala. Özründe samimi olan insan daha millete laf mı söyler ya, ben sinirleniyorum yani bunlara. Diğerleri kaka, sen bunu yapınca çok mu iyisin? Hayır.
Amacim neymis size zahmet olmazsa bi bana soyleyin bende bileyim amacimi
Sen konu sahibine hakaret etmiş olmadın tabi, doğru. O kadar hakaret kaldıramıyorsan, dini inanç gibi hassas bir konuya "çok komik" stili giriş yapmazsın. Benim inancıma çok komik desin biri bakalım hele, nasıl açıyorum ona bayramlık ağzımı. Kusura bakma saygı görmek istiyorsan saygı göstereceksin, bu işler böyledir.
Belli oluyor zaten bir katki saglamadigi.Bilmek baska sey inanmak baska sey
Evrime inanip mutsuz yasayacagima inancki mutlu bir inaan olmayi tercih ederim
Bu arada zamaninda evrimle ilgili cok kitap okudum cok belgesel izledim bana bi katki saglamadi
Size saglamissa ne mutlu size ben durumumdan gayet memnunumBelli oluyor zaten bir katki saglamadigi.
Bakin size soyle bisey soyleyeyim ben muslumanim ve sıkıldıgımda dua ederim oyle rahatlarim ve yillardan beri ateistlerin biyle durumlarda ne yaptiklarini merak ederim
Ve konu sahibinin ateist okdugunu biliyorum bir kac kez sadece merakimi gidermek icin mesaj atip sormak istedim fakat.
Dusuncesini hayat sartini kiniyorum yada misyonerlim faaliyetinde bulundugumu dusunecek diye rahatsiz etmemek adina aymadim mesaji
Benim yaptigim yorumda uslubum yanlis olabilir ama kesinlikle art niyetim yoktu olsa en azindan banlanacagim belli olduktan sonra etegimdeki taslari dokerdim
Yinede oyke bi saygisizlikta bulynmadim
Sizin yada burdaki binlerce uyenin inancida dinide mezhebide beni ilgilendirmiyor simdiye kadar bu konuyla alakali ne konu sahibine nede baska birisine yorum yapmadim
Hatta gecen konu sahibinin dinle alakali bir yorumu vardi bana cok ters geldi ama kesinlikle yorum dahi yapmadan gectim ortaligi karistirmak gibi maksadim olsa baska konularda o firsati coktan bulnustum
Ya Astoria bos ver; cani sikkin arkadasin belli, mesgale aramis kendine. Ben cevap yazmayacagim artik hic, kimse de bir sey yazmasin, gider nasilsa pes edip.Çok merak ediyorsan özelden yaz. Bana biri geldi yazdı mesela. Al ne yaptın bak? Kızın konusunu bambaşka bir yere çektin, dini inanç ve cinsellik konuları gibi hassas konular açılınca konudaki herkes banlanma noktasına geliyor. Yani bu konunun bu noktaya çekileceğini tahmin etmemiş olabileceğine inanmıyorum, yeni üye olsaydın belki derdim ama yeni üye değilsin. Buradaki zıt fikirlerin nereye götürebileceğinin farkındasın. Kızın aşk meşk konusu bak nerede şu an, herkes birbirine hakaret ediyor. Bu kızın konusuna yazık değil mi, fikir almak için açtığı konuda kendisine hakaret eden insanlara laf yetiştirmek için ikinci üyelik aldı. Ve bunların hepsini sen başlattın. İlk mesajından itibaren oku bakalım, nasıl başlattığını da görmüş ol.
Ya Astoria bos ver; cani sikkin arkadasin belli, mesgale aramis kendine. Ben cevap yazmayacagim artik hic, kimse de bir sey yazmasin, gider nasilsa pes edip.
Canım öncelikle sen zaten çok daha iyilerine layıksın iyi olmuş o odunla zaman kaybetmediğin.
İkincisi de insanlık etmissin kaliteni gostermissin bunda utanilacak birsey yok.
Üçüncüsü bu kadar genc ve başarılı bir hemcinsim olduğun icin seninle gurur duyuyorum. İnsallah ülkemizi her zaman heryerde en guzel şekilde temsil etmeye devam edersin.
Anti parantez olarak da ben bir din kültürü ogretmeniyim ve bu sitede 10 tane yorum yapiyorsam en az 5 tanesini @misscherryBlossom begenmis olarak görüyorum. Ben bugüne kadar senin inancını dahi bilmiyordum. Ben de defalarca senin veya benimle ayni inanca sahip olmayan kisilerin yorumlarını begenmisimdir burada. İnanc konusunda ayni fikirde olmamamiz birbirimizi kirma hakkı dogurmamali diye düşünüyorum. Birlikte sevgi ve saygi icerisinde yasayabiliriz.
Son olarak bu pişmanlığını unutmak icin son ses muzigi acip dans etmeni veya sahile filan gidip koşmani oneririm. Tüm pismanliklar gibi bu da uyuyup uyaninca unutulacak bana güvenhadi sana iyi mapushaneler bacım Allah kurtarsın
Çok merak ediyorsan özelden yaz. Bana biri geldi yazdı mesela. Al ne yaptın bak? Kızın konusunu bambaşka bir yere çektin, dini inanç ve cinsellik konuları gibi hassas konular açılınca konudaki herkes banlanma noktasına geliyor. Yani bu konunun bu noktaya çekileceğini tahmin etmemiş olabileceğine inanmıyorum, yeni üye olsaydın belki derdim ama yeni üye değilsin. Buradaki zıt fikirlerin nereye götürebileceğinin farkındasın. Kızın aşk meşk konusu bak nerede şu an, herkes birbirine hakaret ediyor. Bu kızın konusuna yazık değil mi, fikir almak için açtığı konuda kendisine hakaret eden insanlara laf yetiştirmek için ikinci üyelik aldı. Ve bunların hepsini sen başlattın. İlk mesajından itibaren oku bakalım, nasıl başlattığını da görmüş ol.
Bu nasıl bir terbiye yoksunu cevap!!!Valla benim anladigim kadariyla siz onun peşinden kosuyorsunuz onun sizin pesinizde koştuğunu sanmam niyeti bozuk olsaydi beni op dediginizde ertesi gunu sizi bi otele gotururdu ayi agzinin degmedigi ayvaya eksi dermiş
Ozrune hic inanmadim zaten, ilk mesajindan belli ne yapmak istedigi. Ama biz de hataliyiz, gormezden gelmeliydik MissCherryBlossom gibi.İnsanları saf yerine koymasın o zaman, ben de görüyorum kimin ne olduğunu. O da son mesajım zaten, dediğim gibi art niyetli olduğuna eminim. Art niyetli olmayan, özründe samimi olan insanın davranacağı tarz değil bu. Birkaç sayfa önce "Öyle demek istimidiiimm" diye herkesi alıntılıyordu, baktı birkaç kişi daha birbirine saydırıyor onlardan gaza gelip diğerlerine hakaret etmeye başladı. Kibleyeceğimi kibledim zaten, yönetime kalmış gerisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?