Mesaj attım allah kahretsin

Bu yorumu agziniza yazarken seviye ve kültürünuz ne kadar oldugu belli bi konu actiysan her türlü yorumada acik olacaksiniz insan olsaymus olsaydimiz yazigim bi mesajın arkasindan özür dilemezdimm canimm sizim gibi olacaksam varos olmayi tercih ederimm benle muhatap olmayin efendi olun saygısız kadin eminim adamda sizin boyle seviyesiz biri olsugunuzu düşündüğü icin sizinle ilgilenmiyor kulturluymus modenmis ammannnnn bi de diyorsunuz adam yanimda pis pis konusmus iste zayifltim oyle gelirim falan sizin bu seyleri dinlemeniz bile sizn nasil oldugunuzu gosteriyor efendi ol

vuuvv konu nerelere gelmiş.
okuyum dedim yetisemedim her sayfaya çok hizlisiniz:)
R RealCherryBlossom gitmeden yazayim seni severim umarım çabuk donersin.
bundan sonra sende ona göre davranırsin o adama.başlamadan bitmiş bir nevi daha iyi olmuştur belki böylesi.
görüşmek üzere:))

Hadi yine iyisin Cathy, bak reelde arasan benim kadar iyisini bulamazdın

Valla sevdiğim insanlar olmasa şu sitede bir saniye bile durmam. Burası benim için çoktan bitti hele yönetiminin en ufak birşeyde ceza vermesi yüzünden kimse birşey yazamıyor artık. Karşılıklı 1 alıntı bile yapmak yasak. Söylenecek çok şey var daha ama kime konuşuyoruz ki, o yüzden kendimi yormayacağım.
Konuya gelirsek... Cherry, geçmiş bitmiş mesele artık, takma kafana. Ayrıca adamın seni neden öpmediğini de anlamadım bizim Türkler olsa öpmek için fırsat kollardı.

Neyse burada size teori nedir, bilim neye dayanir anlatamayacagim.
Bununla ilgili bi tez hazirlamadiysaniz az cok yada hemen gemen sizin kadar evrimin ne oldugu neye dayandirildigi neteden ciktigi ile ilgili bir bilgiye sahibim

Ama evrime inanmadigim icin o soz ettiginiz opsiyonel durum beni teget gecer ama sizi inancinizada birsey demem

Rahat olun bayilabilirsiniz ama dikkat edinde duserken saginiz solunuz ortadogu zihniyetinden kimseye carpmasin elit bedeninize eziklik falan degmesin

Ya bi sus artık ayıp be. Konuyu karıştıran sensin, sen yazmasaydın bu kadar insan birbirine düşmeyecekti. Konu sahibi bile git artık konumdan dedi hala buradasın. Sus artık, yeter.

Eger yeterince bilgiye sahip olsaydiniz bunu soylemezdiniz zaten.

Gerçekten de nickiniz bu kafayla hep başınıza gelecek. Bir insan konu açtı diye dilediğiniz yorumu yapma hakkınız yok. Üstelikte ertesi gün seni otele götürürdü gibi iğrenç bir yaklaşıma hiç hakkınız yok

Ya bi sus artık ayıp be. Konuyu karıştıran sensin, sen yazmasaydın bu kadar insan birbirine düşmeyecekti. Konu sahibi bile git artık konumdan dedi hala buradasın. Sus artık, yeter.

Konuyu karistiran benmiyim bi isterseniz yazdigim ilk yorumlara bakin tek bir saygisiz yorumumu gordunuz mu sirf ozur diledigim icin dunya kadar hakaret isittim ama yinede ne birsey dedim ne tek bi kimseyi kibledim

Kendimi acikladigim icinde ortaligi karistiran durumuna dustum

Ne yapmam gerekiyordu uzaktan bakip hakaretle laf sokan kisilere tesekkyr ederim yazan cevaplar mi yazmam gerekiyordu kusura bakmayin ama yok oyke bi dunya

Sağ olun öpücük

Eger yeterince bilgiye sahip olsaydiniz bunu soylemezdiniz zaten.
Bilmek baska sey inanmak baska sey

Evrime inanip mutsuz yasayacagima inancki mutlu bir inaan olmayi tercih ederim

Bu arada zamaninda evrimle ilgili cok kitap okudum cok belgesel izledim bana bi katki saglamadi

Yaaaaw he he hadi canimm polemik cikartma anlayisli bayannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…