Mesaj attim hesabini dondurdu :)

Benle ilgili cunku onu taniuorum hesap kapatmayla falan ugrasmazdi hesabi surekli acik olurdu bazen 2-3 hafta boyunca girmezdi ama hesap acik olurdu hep. Yani benim mesaj attigim gun kapatmasi da tesaduf olamaz bence.

Evladım sen bu adamı sevemedim, ısınamadım diye bırakmadın mı zaten , boş kalınca kafan gitmiş o kadar. Çok cazip bir mal olsaydı zaten bırakmazdın :KK66:

Yani sevgilisi var ve seni ögrenmesin diye mi donduruyo diyosun?
Hesabi kapatmasa bile sevgilisi ogrenemezdi ki beni. Ya da kapatmasina gerek yok ki engellerdi.
Evladım sen bu adamı sevemedim, ısınamadım diye bırakmadın mı zaten , boş kalınca kafan gitmiş o kadar. Çok cazip bir mal olsaydı zaten bırakmazdın :KK66:

Hayir benim biraktigim digeriydi . Ben bu cocugu seviyordum ama o beni birakti . Hoppa

Onunla arasinda niye problem olmali? Madem sevgilisinin görmedigi saatlerde acip giriyosa problem olmasina gerek yokki

Şöyle açıklayayım
Şimdi bahsedilen şahıs hesabını dondurarak kıza trip atmıştır artık face kullanmayacağım vs tribi
Fakat bir yandanda içi içini yiyor kızın facede ne paylaştığını görmek istiyor. Bunun içinde onda ekli olan dondurduğu hesabını kullanması gerekiyor. Onun faceye girmediği zamanları az çok tahmin ediyordur ve sırf onun için hesabı arada açıp bakıp sonra donduruyor.
Daha önce yapmışlığım var ondan şey ettim:63::KK53:

Hesabi kapatmasa bile sevgilisi ogrenemezdi ki beni. Ya da kapatmasina gerek yok ki engellerdi.

Hayir benim biraktigim digeriydi . Ben bu cocugu seviyordum ama o beni birakti . Hoppa

Vallahi beynimi döndürmüşsün panpa, ne aşk hayatın var böyle :KK66: Beynimi kaybetmişim konunu okurken.

Şöyle açıklayayım
Şimdi bahsedilen şahıs hesabını dondurarak kıza trip atmıştır artık face kullanmayacağım vs tribi
Fakat bir yandanda içi içini yiyor kızın facede ne paylaştığını görmek istiyor. Bunun içinde onda ekli olan dondurduğu hesabını kullanması gerekiyor. Onun faceye girmediği zamanları az çok tahmin ediyordur ve sırf onun için hesabı arada açıp bakıp sonra donduruyor.
Daha önce yapmışlığım var ondan şey ettim:63::KK53:

Daha once hic boyle bisey yapmiyor ve tam ben mesaj attigim gun bunu yapmaya basliyor ne tesaduf :KK66:

önceki konularını da okudum baya zor dönemler atlattığın/atlatamadığın belli sanki hala bu yaşların verdiği ergenlik var sakın bunu olumsuzluk olarak algılama.ileride olgunlaşman için belki bu yaşadıkların sana hayat tecrübesi olacak ki böyle hayat tecrübesi mi olur ama insanoğlu bazı şeyleri ancak yaşayarak görüyor işte.şuan yurt dışındasın ve üni okuyorsun sanırım böyle şeylere kafa yorana kadar adam akıllı okulunu bitirip eline mesleğini alıp daha sonra zaten seven insan seni gelip bulur ki sende hani yaşının verdiği olgunlukla hayatına yön verebilirsin ha insan eğitimle degil yaşayarak olgunlaşır bana göre o yüzden yok beni aramadı mesaj atmadı dondur vb triplerine girme.zaten adam uzakta görüşemiyorsunuz onu düşünüp durma sen etrafına bak belki yakınında birileri var ama bazı şeylerin de zamanı var hayatıını ona göre yaşa ve şekillendir.

Kizlar şoktayim :110: facemde iki aydir falan ekli bir kiz var. Birsuru ortak akrabamiz oldugu icin eklemistim ve kizla isimlerimiz ayni mesela atiyorum ben irem gursoy, o irem gurses oyle bisey :KK53:kiz boyle depresif seyler paylasiyor facede. Bi kac gundur de dondurmustu hesabini ! Neyse iste kizla samimiyiz mesaj attim ne oldu canim niye oyle seyler paylasiyorsun dedim. Aldatildim falan dedi anlatiyor boyle boyleydi yuzuk verdi, annenle konusalim dedi, nisanlanalim dedi vs. Ben icimden yok artik diyorum acaba o mu diyorum! Ismini sordum bekledigim cevap geldi. Hani 3 kasimda whatsapp, viber herseyi sildi diyordum ya tam o tarihte bu kizla cikmaya baslamislar. Simdi bu kizi bi baska kiz icin terketmis. Oyle hicbise demeden beni sildi engelledi falan diyor. Yani dediginiz gbi facesini dondurmasinin benle bi ilgisi yokmus ben tam bu olaylar yasandigi sira mesaj atmisim tamamen tesaduf yani. Pacasini kurtarmak icim dondurmus facesini. Ben kiz anlatinca sok oldum ilk basta bisey soylemedim ama artik tutamadim kendimi ayni kisi bana da gecen yaz ayni seyi yapti bu cocuktan uzak dur dedim herseyi anlattim. Kiz cok uzuldu. Ilk basta bana inanmadi ama sonra inandi. Soylemek zorundaydim kizlar bu kizla biz akraba sayiliriz ! Serefsiz o sehirdeki butun kizlari elden geciriyor. Ben yine tesaduf eseri olayi cozdum artik Allahin sevgili kulumuyum dedektifmiyim neyim bilmiyorum. Bende saniyorum ki hayatinda kimse yok beni unutamaz kac kisi olmus benden sonra. Hayatima iki kisi girdi ikisi de birbirinden beter cikti tecrubenin alasini yasadim. Bide saf ben diyodum ki bu yaz yine gorurum onu belki gelir benle konusur o umutla biraz olsun mutlu oluyordum cok safim. Ve sunu anladim annemin dedigi gibi okulumu bitirip okumus eli kalem tutmus, bana uygun bana denk, dogru duzgun karakterli birini alicam hayatima. Eli bos gezenler boyle cikiyor. Tabiki herkes oyle degil ama benim karsima cikanlar boyleydi. bu yasimda tecrubenin alasini yasadim yani tesaduf eseri ogrendim Herseyi. Evlenmis bosanmis gelir beni bulur aylarca kandirir beni tesaduf eseri ogrenirim gercekleri. Bunda da boyle oldu. Tum sapiklar beni buluyor gercekten şaşkinim yani neler yasiyorum Allah dogru duzgun insanlsrla karsilastirsin hepimizi :110:

önceki konularını da okudum baya zor dönemler atlattığın/atlatamadığın belli sanki hala bu yaşların verdiği ergenlik var sakın bunu olumsuzluk olarak algılama.ileride olgunlaşman için belki bu yaşadıkların sana hayat tecrübesi olacak ki böyle hayat tecrübesi mi olur ama insanoğlu bazı şeyleri ancak yaşayarak görüyor işte.şuan yurt dışındasın ve üni okuyorsun sanırım böyle şeylere kafa yorana kadar adam akıllı okulunu bitirip eline mesleğini alıp daha sonra zaten seven insan seni gelip bulur ki sende hani yaşının verdiği olgunlukla hayatına yön verebilirsin ha insan eğitimle degil yaşayarak olgunlaşır bana göre o yüzden yok beni aramadı mesaj atmadı dondur vb triplerine girme.zaten adam uzakta görüşemiyorsunuz onu düşünüp durma sen etrafına bak belki yakınında birileri var ama bazı şeylerin de zamanı var hayatıını ona göre yaşa ve şekillendir.
Bu yasimda tecrubenin alasini yasadim bakin yukarida anlattim herseyi olay cozuldu :110:

Niye bu insanlarda hiç Allah korkusu yok o_O

Allah korkusu olmayan insan cok, sen akilli davranip bunlardan uzak duracaksin.

Ama bu sefer tam akillanmissin bak, tebrik ederim :)

Guzelce oku, meslegini al, o zaman karsina egitimli, kulturlu,edepli duzgun adamlar cikiyor zaten.

Allah korkusu olmayan insan cok, sen akilli davranip bunlardan uzak duracaksin.

Ama bu sefer tam akillanmissin bak, tebrik ederim :)

Guzelce oku, meslegini al, o zaman karsina egitimli, kulturlu,edepli duzgun adamlar cikiyor zaten.

Evet abla secimlerim yanlisti sonuclarina katlandim dersimi de aldim artik cok gucluyum kimsenin beni uzmesine izin vermeyecegim vaktimi bu tür insanlar icin uzulmekle dusunmekle harcamayacagim. En guzeli okuluma odaklanip bu iki salagi da gecmise gömmek. Ikisi de birbirinden beter. Zamana biraktim artik elbet dogru insan beni gelir bulur birgun bende mutlu olurum elbet.

Back
X