- 6 Ekim 2013
- 2.429
- 3.668
- 333
- Konu Sahibi complicated_e
Erkekleri çok kompleks düşünmeyin. Yazmamış. O kadar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkekleri çok kompleks düşünmeyin. Yazmamış. O kadar...
Niye çok önemli biriymiş ya da önemli bir durummuş gibi davranıyorsunuz, anlamıyorum.Öncelikle merhaba. Ben bir iş yerinde çalışıyordum orada hoşlandığım biri vardı. Onun da bana ilgisi var gibiydi ama samimi degildik. Ben çok hizli bir şekilde işten ayrıldım. Son dönemlerde de ona karşı çok umursamaz bir tavır içindeydim. Zaten isten ayrılacağım için bir mesafe koydum. Unuturum dedim. Ama işten ayrıldıktan sonra baktım unutamıyorum bir bahaneyle yazıyım dedim. Önce müsaitsen bir şey sorabilir miyim yazdım. Çok hizli bir şekilde tabiki sorabilirsin müsaitim şimdi yazdı. Ben öyle işle alakalı bir şey sordum ama cevap yazmadı. Başta o kadar kibar cevap verip de sonra niye yazmadı anlayamadim. Bir şey de diyemiyorum. Fikir verin lütfen.
Niye çok önemli biriymiş ya da önemli bir durummuş gibi davranıyorsunuz, anlamıyorum.
Bir şeyler yazmak için bu kadar düşünmeye gerek yok, içinizden geldiği gibi yazın.
Şu anda önemli olan sizinle ilgilenip, ilgilenmemesi değil, kabalığı.
Tabi eğer sonra cevap yazarım diye düşünüp unutmadıysa, bana oluyor çünkü.
Bu da ya çok yoğun olduğu ya da pek önemsemediği anlamına gelir.
Ben olsam hiç tutmam kendimi, aklıma ne gelirse yazarım.
Biraz ergen tepkilerim olabilir böyle durumlarda.
Bilmiyorsan tenezzül edip söyleseydin de başkasına sorup öğrenseydim, derdim.
Ben üstüne gitmek olarak görmüyorum.Ben de terbiyesizlik yaptığını düşünüyorum şahsen ama işten ayrılırken onunla vedalasmadim bile bozulmuş olabilir diye düşündüm sadece. Ya da umursamıyorsa üstüne gitmek istemiyorum.
Yok tatlım dalga geçmiyorum.Dalga geçiyorsunuz ama cidden öyle. Ona cevap yazmaya tenezzül etmeyen ona niye etti? Illa olumsuz yorum yapmak için abartmamak lazım.
Yok tatlım dalga geçmiyorum.
Onun için önemli olsaydın Sana mutlaka cevap verirdı
Ben üstüne gitmek olarak görmüyorum.
Her zaman içimin rahat etmesi daha önemli, bu yüzden belirsizlikte bırakmam olayları.
Gözünüzde herhangi bir iş arkadaşı olsa, kabalığına çok da takılmazdınız ama hisleriniz olduğu için, bu durum sizi merakta bırakacak.
Erkekleri henüz tanımıyorsunuz belli ki. Çok aşık görünenlerin içinden çıkan pislikleri bilseniz, o adamı zerre düşünmezdiniz ..Ya kompleks düşünmek değil aslında o kadar ilgili duruyordu ki inanın ben hayatımda böyle aşık bakan bir erkek görmemiştim. Zaten onun o ilgili duruşundan bakışından etkilendim. Uzaktan göz göze gelsek göz kırpar, devamlı gözlerimin içine bakmaya çalışırdı. Kibar davranırdı. Ki hiç kimseye yapmadığı şekilde bisküvi alıp vermeler falan. Daha bir sürü olay. Cidden yanıldım mı ben bunu anlayamıyorum? Ya da vedalasmadan umursamaz bir şekilde işten ayrıldığım için en azindan başka bir şeyler mi yazmamı bekliyordu bunu düşünüyorum. Yoksa ben başka bir şehre taşınıyorum zaten. Aramızda bir şey olsa mantıklı mı olur o bile meçhul.
Erkekleri henüz tanımıyorsunuz belli ki. Çok aşık görünenlerin içinden çıkan pislikleri bilseniz, o adamı zerre düşünmezdiniz ..
Hep ayni şeyleri yazmissiniz. Neden mussaitim dedi neden musaitim dedi neden mussaitim dedi de başka bir şey demedi.
Adam bariz flörtöz çıktı. Baktı flört edemeyecek çünkü başka sehire gittiniz karaktersizlik yaptı ve sizi kaile almadı.
Artik takılmayın ya rahat bırakın kendinizi. Adam azıcık ilgisi olsaydı siz is yerinden ayrılmadan yakanıza bırakır pesinizden koşardı. Normal ilişkiler boyle başlar.
Bence şuan flört etmek için çoktan birini bulmuştur.
Ben sizin yerinizde olsaydım tenezzül edip mesajıma cevap yazmayan birinden telafi etmesi için sebep aramak yerine tek bir mesaj atardım içim soğurdu
"Cevap verecek kadar asil, veremeyecek kadar aciz olamazsın "
Bitti
Ona olumsuz yorum denmez, gercekler denir.. Insanlar kendini kucuk dusurme diye dogrulari soyluyor, bekledigin seyleri duymadigin icin rahatsız oluyorsun..Ya inanın tanımıyorsunuz bu kişiyi. Bizim işyeri aile şirketi gibi. Işyerinde böyle bir şey demesi mümkün değildi. Gözünü alamıyordu. Devamli ben bakiyim diye ugrasiyordu. Eglenmek istese neden mesajlasmak istemesin ki?Başka bir şehre gittiğimi falan da bilmiyor zaten. Gururlu bir insan kendisi öyle kendini umursamayan insanın peşinden kosmaz ki arkadaşlarına bile ilgisini söylemişti 3 günde mı vazgeçti.
Konumun kapanmasını istiyorumMune çünkü o kadar olumsuz yorum yapma meraklısı bir grup var ki. Karşıdaki kişiyi tanıyormuş gibi net net konuşmalar.
Insanlar kendini kucuk dusurme diye dogrulari soyluyor, bekledigin seyleri duymadigin icin rahatsız oluyorsun.. Ona olumsuz yorum denmez, gercekler denir, üzgünüm..
Ya 2 hafta cevap vermemesi ne demek, cidden enine boyuna dusundun mu bunu?Ama insanların buradaki tek dayanak noktası sordugun işle alakalı soruya cevap yazmamış olması. Bu kişiyi davranışlarını biliyorlar mı hayır. Ben işten umursamadan vedalasmadan en son yüzüne bile bakmadan ayrılmışım. O kişi ne düşünüyordur benim için. Çok umursuyor2diye mı.
Ya 2 hafta cevap vermemesi ne demek, cidden enine boyuna dusundun mu bunu?
Umursasa, onemsese atlardi o mesajının ustune, ne yazmis olursan ol.. Hatta senden once o iletisime gecerdi.. Seni üzmek, kirmak icin degil, gozunu acmak icin söyleniyor gercekler.. Ama şöyle ama böyle diye bahane bulman cok anlamsiz.. Kendine ediyorsun..
Ya inanın tanımıyorsunuz bu kişiyi. Bizim işyeri aile şirketi gibi. Işyerinde böyle bir şey demesi mümkün değildi. Gözünü alamıyordu. Devamli ben bakiyim diye ugrasiyordu. Eglenmek istese neden mesajlasmak istemesin ki?Başka bir şehre gittiğimi falan da bilmiyor zaten. Gururlu bir insan kendisi öyle kendini umursamayan insanın peşinden kosmaz ki arkadaşlarına bile ilgisini söylemişti 3 günde mı vazgeçti.
Konumun kapanmasını istiyorumMune çünkü o kadar olumsuz yorum yapma meraklısı bir grup var ki. Karşıdaki kişiyi tanıyormuş gibi net net konuşmalar.
Oyle bi beklenti icinde olsaydi laf lafi acsin cabasina girer, sohbeti yarida bolmezdi. Belki bi sonraki cumlesi " senden hoslaniyorum" olma ihtimali vardi kizin?Belki o senden bişey bekliyordu ama sen isle alakalı dediğin için aman ya bu muydu deyip yazmamistir canim