Mesaj mı, yüz yüze mi ?( Güncelleme 7. sayfada)

“Myhappyending öncelikle teşekkür ederim önerin için. Ancak benim için bu uygun değil. Çünkü zaten artık yerleştik ve düzenimizi kurduk tekrar bir defa yarım dönem için burda düzen değiştirmeye gerek yok. Televizyonu sorun ediyosan senin odana koyabiliriz benim için sorun değil. Yemek konusunda da zaten tek istediğim ben ders yaparken odanda yemen bunu daha öncede konuşmuştuk yemek yapmanda sıkıntı yok sadece odanda yemeni rica ediyorum.”
??
Visenyaa

Anladığım kadarıyla yurtdışındasın, aslında tam olarak bu sorunun için oradasın bir nevi.
Yurt dışı insanın ufkunu açar,vizyon katar sen oradan böyle dönersen ömrün boyunca bunun cefasını çekersin.
Ne istediğini biliyorsun, arkasında dur; sen ben salonda kalmak istiyorum deyince heyelan kopmayacak. Bak sen burda bize bu sıkıntını açıyorsun o orda evinde rahat. Yapma yapma, hadi mesaj at baktın sıkıntı yapıyor gelince tekrar konuş e üçüncüye sıkıntı çıkarırsa yerleş çıkma ne diyeyim :)
Edit: Mesajına cevap verdi demek, vallahi benim için bu yarım dönem hiç hoş geçmedi, kendi adıma düzen bu değil ve madem mutfak ortak alan senin kendine ait izole bir alanda kalman daha mantıklı. Yarım dönem senin gönlünce kaldık izninle ben de bu yarım dönemi rahat geçirmek istiyorum, dersiniz

Bence direk Mesajı yolla sonrasında gerekirse telefon açarsın ama yer değiştirmek istemeyebilir o zamsn tercihine saygı duyabilecek misin ?

Onun dersleri daha mı ağır ?

Bence o da hsklı çünkü yer değiştirmek dönem ortasında gercekten zor oluyor . Aynı sorunları bende yaşadım. Dönem basında falan olsa hadi neyse de ...
Anlamadığım yemek yemeni neden odanda olsun istiyor bunu anlayamadım

Bencede bu mesajı yaz

Odada biri varken çalışamıyor çünkü

Ben biliyordum kabul etmeyeceğini .

Bu sekilde sana uyuyorsa tamam de. Yoksa canim bak ben bu sekilde rahat edemedim hic.

Yarim dönem yarim dönemdir . Biraz da ben böyle yer değiştirmek istiyorum ben odayi düzenlerim geldiğinde düzenin hazır olur.

Biraz da ben rahat etmek istiyorum sende odada istedigin gibi ders calisirsin.
Minvalinde birseyler yaz.

Konuyla ne alaka ? Kettle getirmek meden odada hapis kalmak olsun ki

Ben de biliyordum ama ne yalan söyleyeyim inanmıştım bu sefer ya
Neyse en azından tv yi vermeyi düşünmesi bile ilerleme. Ama derslerimi sabaha koymuşlar. Sabah kalkıp kahvaltı etmem gerekecek. Bunu sorun edecek kesin

Konuyla ne alaka ? Kettle getirmek meden odada hapis kalmak olsun ki
Çünkü salonda zaten bir tane kettle var zaten. Yurdun bize koyduğu kettle. Rahatsız olmasın diye kullanmıyordum sonra dank etti neden ortak bir şeyi kullanmayayım ki diye. E ikinci bir kettle getirirsem bu durumda salondakini kullanmam sorun olacak kendi getirdiğimi kullanmamı bekleyecek

Başkası için düzenini bozma kahvaltını et bence detaylı bi msj yaz tekrardan

O bende de var ya normal . Sen yerinden memnun değilsin öyle mi
Tamam normal ama karşındaki kişiyi uyarırsın böyle bi durumda. “Bak ben çalıştığım süre boyunca odaya giremeyeceksin arkadaş ona göre” gibisinden. Eğer bunu bile bile kabul etseydim haklıydı. Ama ben bunu sonradan öğreniyorsam sorun olur tabii ki. Bana hiç sormadı bile sen ne yapmak istiyorsun burada sen mi kalırsın yoksa ben mi kalayım diye direkt gitti.
Ayrıca yakın arkadaşı gelince sorun olmuyor ben girince çalışıyorum burada oturamazsın

Yoo hiç öyle birşeye mecbur hissetme kendini . İstediğini kullanırsın . Ama cidden senin varken neden ortak Olanı da kullanacaksın ki ... Zaten biri yetmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…