- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi baklavacheesecake
madem korkuyorsun.Onu bunu bırakın babam yakında soracak ne yaptın diye. Türkiye’de beni bayağı tembihlediler geri adım atma diye
babanı çağır o konuşsun kızla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
madem korkuyorsun.Onu bunu bırakın babam yakında soracak ne yaptın diye. Türkiye’de beni bayağı tembihlediler geri adım atma diye
Onu bunu bırakın babam yakında soracak ne yaptın diye. Türkiye’de beni bayağı tembihlediler geri adım atma diye
sorun etme gibi bir lüksü yok. Alta vermeyin kendinizi. O bencil siz tam tersi uzlasmacisiniz. Eger sorun edecekse odayi degistirmeyi kabul etmeli. Etmiyorsa sorun etme hakki yok. Siz ona.çözüm onerisi sundunuz o reddetti. Simdi oturup kendi düşünsün. Siz istediğiniz gibi yasayin hic takmayin.Ben de biliyordum ama ne yalan söyleyeyim inanmıştım bu sefer ya
Neyse en azından tv yi vermeyi düşünmesi bile ilerleme. Ama derslerimi sabaha koymuşlar. Sabah kalkıp kahvaltı etmem gerekecek. Bunu sorun edecek kesin![]()
rahatsiz olmasin diye ihtiyaçlarınızı gormemek size haksızlık olur. Bırakın biraz da o düşünsün ya.Çünkü salonda zaten bir tane kettle var zaten. Yurdun bize koyduğu kettle. Rahatsız olmasın diye kullanmıyordum sonra dank etti neden ortak bir şeyi kullanmayayım ki diye. E ikinci bir kettle getirirsem bu durumda salondakini kullanmam sorun olacak kendi getirdiğimi kullanmamı bekleyecek
Bu biraz imkansız çünkü babam çok fevri tepkiler veriyor genelde.madem korkuyorsun.
babanı çağır o konuşsun kızla.
Yooooo Türk.kız yabancı mı;?
ben espri yapmıştım.Bu biraz imkansız çünkü babam çok fevri tepkiler veriyor genelde.
B Began çirkefe taş atma üstüne sıçrarArkadaşlar kız geldi. Bana aynen şunu sordu: “Ben yatağımı böyle bırakmamıştım myhappyending,odaya biri mi geldi?”
Yahu hem terbiyesiz hem de iftiracı bir insan ya
Demek ki dervişin fikri neyse zikri de odur, biz bi sorun yaşayıp türkiyeye gitsem demek ki eşyalarıma zarar verecek.
Anladigim kadariyla cok hassasin. Uzerine dusmeyen seyleri umursama. Yataginin oyle olmamasi onun sorunu. Sana sorarsa bilmiyorum dersin umursamadan. Ve uzak dur biraz mesafeli ol. Sorunlu bir tip anladigim kadariyla.Hala da içeride konuşup duruyorlar ben burayı böyle bırakmamıştım
Annem diyor ki muhattap olma
Erkek arkadaşım da çok kızgın hakkımı savunmuyorum diye. Ama o kadar çirkef ki...Anladigim kadariyla cok hassasin. Uzerine dusmeyen seyleri umursama. Yataginin oyle olmamasi onun sorunu. Sana sorarsa bilmiyorum dersin umursamadan. Ve uzak dur biraz mesafeli ol. Sorunlu bir tip anladigim kadariyla.
çirkefse sen de çirkef olacaksın.
sana ima etmeye devam ederse, polis çağırmayı teklif et. mırın kırın ederse kapa çeneni de.Hala da içeride konuşup duruyorlar ben burayı böyle bırakmamıştım
Annem diyor ki muhattap olma
Bu da senin sinavin. Benim de buna benzer bir sinavim var. Seni cok iyi anliyorum. Kendi ic dunyalarinda ichuzuru bulamayan problemli tipler baskalarinin huzurunu bozarak huzurlu oluyorlar sanirim. Ben de birine iyilik yaptim maraz dogdu. Laboratuvara sigmiyorum bir iki parca cihazimi senin lab. ina koyabilir miyim dedi. Tabi ki dedim. Labimin dortte ucunu isgal etti. Simdi de cikmiyor. Arsiz mi arsiz. Bazilari sadece sinir bozmak icin dunyada var sanirim. Kendi kendime bu da biyolojik cesitlilik diye dusun bosver diyorum ama bir yere kadar. Kolay gelsin. Tek bildigim taviz vermemek gerektigi boylelerine. Ya da odani degistir yapabilirsen. Yurtta isen yurt muduruyle konusup oda degistiremez misin?Erkek arkadaşım da çok kızgın hakkımı savunmuyorum diye. Ama o kadar çirkef ki...