Arkadaşlar nolur bana bişey söyleyin. Sizin sayenizde kendimi tenkit etmek istiyorum yoksa kafayı yicem bugün artık alsanaalsanasmile Aşkım bey her hafta sonu olmasada 2 haftada bir köye ailesinin yanına gidiyor abisiyle birlikte. Bundan önce hiç sorunumuz olmadı bununla ilgili. Ama son 2 seferdir büyük sorunlar yaşıyoruz ya da ben mi sorun haline getiriyorum bilmiyorum.Kendisinin işi olduğu zaman bana söyler bende mesaj atmam işi bitene kadar. Ama mesaj attığı zaman bilirim ki işi bitmiş ve uygun durumda. Bende mesaj atmaya başlarım. Geçen sefer yine işini bitirip bana mesaj attığı bir zaman cevap yazdım. Mesaj atma sıklığı 3 dakkada birken beyfendi arayı baya açtı 15-20 dakkada bir atmaya başladı. Sordum neden böyle diye, ailemle konuşuyorduk canım kusura bakma dedi. Neyse o olay geçti. ( Bu arada bana geç cevap atılmasına çok sinir oluyorum ) Bu hafta, yani bugün yine köyde. Köye gittiğinde bana haber verir diye bekliyorum. Yol 1 saatlik fakat 2 saat oldu hala ses çıkmadı ben mesaj attım nerdesin cnm die. Aşkım msj atmayı unuttum annemlere daldım kusura bakma dedi. Eyw dedim. Ama gün içinde bu mesaj atma aralığı yine benim sinir olduğum şekilde gelişti. Yani soruyorum ne yapıyosun diye, aşkım oturuyorum diyo ama oturduğu yerde yine geç yazıyo yine geç yazıyo. Anlamadım ben bu işi.. Abisine köyden kız istinicek. Daha doğrusu annesi araştırmalara başlamış abisi için. Onların orda da ailede büyük evlenmeden küçük kişi evlenemiyo, Ya annem diyo belki onada kız bakılıyodur diye ama şimdi küsüz. Benden defalarca özür diledi geç yazdığı için ama gene yaptı gene yaptı. Sizce bendemi bi sorun var