mesaj yazmaktan bıktım dedi.

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
şu an boğazıma bişeyler dugumlenıyo resmen çok üzüldüm. erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. ailelerimiz sorun çıkarıyor evlenemiyoruz henüz. ve ailelerimiz 5 yıldır görüştüğümüzü biliyor ama alelale bilmiyorlar. yani evde ailem varken telefonla konuşamayız hiç. ya evde kimse olmayacak yada ben dışarıda olacağım. bu sebeple surekli mesajlaşırız biz. malum konuşamıyoruz. canına tek etti demekki. tartışıyoduk mesajla. kızdı. mesaj paketimi iptal edicem bu ne liseli aşıklar gibi mesaj mesaj müsait oldugunda konusuruz bıktım mesaj yazmaktan her dakıka bu ne ya diye çıkıştı. bunun üstüne cevap yazmadım yazmamda. çok kırıldım. zaten huzursuzum aramıza başkası gırerse diye. şimdi nerde ne yapıyor hiç haberim olmayacak. ne yapmalıyım şimdi ben.? akşamda tersleyerek cevap vermişti. şimdide böyle yazdı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi:43:

canım benim üzülme erkek arkadaşında bu durum yüzünden biraz sıkılmış olabilir ama bu senden sıkıldığı yada istemediği aranıza biri gireceği anlamına gelmez. Belki çok bunalmıştır bi süre üstüne bu yönde gitmeyin derim yok bana neden msj atmıyorsun yok bilmem ne gibi oda sana msj atmayı özleyecektir eminim okadar msjlaşıyorsanız alışnalık olmuştur zaten ister istemez

biraz bunaltmış olabilirmiyim evet olabilirim:26: özler degılmı yazar ya umarım.. arkadaşlarıyla berbaermiş akşam haber bile vermiyor. orda kalmış haberim yok. aksam yazıyorum napıyosun okey oynuyorum kımle şunla. yazdım yazdım cvp yok yatıyorum dedım ıyı geceler demedı ( basit şeyler ama alışkınız iyi geceler demeden yatamam ben:26:) iyice sinirlendım yazdım ust uste. sabahta kızmaya devam ettim. oda böyle dedi. ama cok kırıldım. zaten ne zaman bu eskı bekar ev arkadaşlarının yanına gıtse onlarla kalsa böyle yapıyor huyu degısıyor resmen. çok sinir oldum. cok uzulurum bosta hissederim kendimi mesajsız konusamayızki dogru durust.

baya bi msj yazma ona bence
başka biri girerse diye de korkma bence eğer gireceği var sa o kişinin ne yaparsan yap girer zaten korkunun ecele faydası yok tatlım:34:

İşyerinde falan canını sıkan bi durum olmuşsa istemsiz olarak çıkışmışta olabilir
Yaşlarınız kaç ?
Bi anlık kızgınlıkla söylemiş gibi geldi bana

Mesaj yazmak telefonla konuşmaktan daha dikkat çekici değil mi?:26:

ben 24 o 27 yaşında. şu an çalışmıyor yıllık izninde iştede sorun yok yani. bildiğin geziyo tozuyo. belliki ayak bağı olmamamı istemiyor ben sureklı nerdesın ne yapıyorsun kımlesın dıye sorarım çünkü. ben şahsen mesajla daha ıyı ifade ederim kendimi. of bilmiyorum ya yazmayacağım kararlıyım o yazıncada yazmayacağım ama eminim yazmaz o. bende kudururum burada. ailevi sorunlarımızın olması sebebiyle korkuyorum hep başkasına ilgi duyarsa diye. belki gereksız belki klından geçmiyor ama bu duygum gıtmıyor hıc uzerımden. gecmişte bı kac vukuatı var çünkü. çok kalbim kırıldı o sözlerinden. bıktım mesaj yazmaktan bu ne liseli aşıklar gıbı falan fılan :(

Arkadaşlarının yanında durmadan mesaj yazmak istemiyordur... Erkekler bu konuda çok acımasız olup dalga geçebiliyorlar... :26::26::26:

şu an boğazıma bişeyler dugumlenıyo resmen çok üzüldüm. erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. ailelerimiz sorun çıkarıyor evlenemiyoruz henüz. ve ailelerimiz 5 yıldır görüştüğümüzü biliyor ama alelale bilmiyorlar. yani evde ailem varken telefonla konuşamayız hiç. ya evde kimse olmayacak yada ben dışarıda olacağım. bu sebeple surekli mesajlaşırız biz. malum konuşamıyoruz. canına tek etti demekki. tartışıyoduk mesajla. kızdı. mesaj paketimi iptal edicem bu ne liseli aşıklar gibi mesaj mesaj müsait oldugunda konusuruz bıktım mesaj yazmaktan her dakıka bu ne ya diye çıkıştı. bunun üstüne cevap yazmadım yazmamda. çok kırıldım. zaten huzursuzum aramıza başkası gırerse diye. şimdi nerde ne yapıyor hiç haberim olmayacak. ne yapmalıyım şimdi ben.? akşamda tersleyerek cevap vermişti. şimdide böyle yazdı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi:43:

açık konuşmak gerekiyorsa bende bunalırım, sevmem mesajlaşmayı ya

ben 24 o 27 yaşında. şu an çalışmıyor yıllık izninde iştede sorun yok yani. bildiğin geziyo tozuyo. belliki ayak bağı olmamamı istemiyor ben sureklı nerdesın ne yapıyorsun kımlesın dıye sorarım çünkü. ben şahsen mesajla daha ıyı ifade ederim kendimi. of bilmiyorum ya yazmayacağım kararlıyım o yazıncada yazmayacağım ama eminim yazmaz o. bende kudururum burada. ailevi sorunlarımızın olması sebebiyle korkuyorum hep başkasına ilgi duyarsa diye. belki gereksız belki klından geçmiyor ama bu duygum gıtmıyor hıc uzerımden. gecmişte bı kac vukuatı var çünkü. çok kalbim kırıldı o sözlerinden. bıktım mesaj yazmaktan bu ne liseli aşıklar gıbı falan fılan :(

Erkek arkadaşına da hakverdim sanki biraz
27 yaşındaki adam sürekli mesajlaşmaktan sıkılmakta haklı
Ben 19 yaşındayım ben bile dakika başı mesajlaşmaktan bunalıyorum

öyylemi diyorsunuz:44: ya gerci bu ev arkadaslarınıda tanıyorum ikisininde kız arkadası var bılmıyorum ya belki sebep odur arkadaslarıyla eglenırken mesaj yazmak ıstemıyordur. belkide onlar telefonda konusurken bu uzuluyodur bız konusamıyoruz diye :( e ben ne yapıyım.. bılmıyorum ya yazmayacağım mesaj bakalım nereye kadar oda yazmayacak

bence erkekleri cok sikmamak gerek, hakli olabilirsin yani arkadaslariyla eglenirken durup durup sana mesaj yazarsa ortaminda alay konusu olabilir. seni eline almis hatun falan filan diyebilirler. bunu da dusun..

yazar canım yazar 5 sene dayanmışsınız az daha dayanın ama artık biraz rest çekmenızın zamanı gelmiş bence.

eğer maddi olarak kendinize yetebilecekseniz ailenize sert çıkın

tabi aileden aileye değişir?
ailen neden istemiyor?

bir adım atsanız taş mı koyarlar?

bence erkekleri cok sikmamak gerek, hakli olabilirsin yani arkadaslariyla eglenirken durup durup sana mesaj yazarsa ortaminda alay konusu olabilir. seni eline almis hatun falan filan diyebilirler. bunu da dusun..

haklı olabilirsin cnm. zaten o ev arkadaşlarıyla kalırken hergun ezıyettı. yine gitti onların yanına hemen bır gunde degıstı ya.

yazar canım yazar 5 sene dayanmışsınız az daha dayanın ama artık biraz rest çekmenızın zamanı gelmiş bence.

eğer maddi olarak kendinize yetebilecekseniz ailenize sert çıkın

tabi aileden aileye değişir?
ailen neden istemiyor?

bir adım atsanız taş mı koyarlar?

maddi olarak iyiyiz çok şükür o polis ben öğretmen. ama o ailesine kıyamıyor. ailesi istemiyor beni.haklı oldukları seyler var. benim ailemde onu ıstemıyor. zor durumdayız. benden yana sorun yok ben ıknada ederım restte çekerım ama o yapmıyor yapamıyor. ailesi yaşlandı. korkuyor onlara bişey olacak dıye. biraz sıkıştırsınlar gorusmuyoruz dıyo cıkıyo. aileside evlendırmek ıstıyor artık onu. baskılar yıldırırsa dıye ıcımde hep bı korku

Çocuk haklı insan büyüyor gelişiyor değişiyor.
Flörtün başındaki gibi olmuyor hiçbirşey kaldı ki hayat buna müsaade etmiyor zaten.
Bence haklı ,üzülecek birşey yok.
Hiç mesajlaşmayın ama sevgiyle aşkla bir kez konuşun yeter.
O daha kıymetli,ayrıca mesajla tartışmak akıla mantığa aykırı çünkü ses yok ima yok.
Kelime anlamıyla anlıyorsun yazılanları sonsuza dek sürer o tartışma kimse buna dayanamaz.

ben evlendigimiz zaman erkek arkadaslariyla bensiz gorusemeyecegini soyledim, anlastik. erkekler erkek arkadaslariyla olunca bencil ve dusuncesiz olabiliolar. bu anlasma her erkekle yapilmaz ayri.

Back
X