maddi olarak iyiyiz çok şükür o polis ben öğretmen. ama o ailesine kıyamıyor. ailesi istemiyor beni.haklı oldukları seyler var. benim ailemde onu ıstemıyor. zor durumdayız. benden yana sorun yok ben ıknada ederım restte çekerım ama o yapmıyor yapamıyor. ailesi yaşlandı. korkuyor onlara bişey olacak dıye. biraz sıkıştırsınlar gorusmuyoruz dıyo cıkıyo. aileside evlendırmek ıstıyor artık onu. baskılar yıldırırsa dıye ıcımde hep bı korku
onlar ölene kadar allah korusun da bekleyecek misiniz canım bu çocuk seni gerçekten seviyor mu?
üzücü bir durum erkek arkadaşın biraz kolaya kaçıyor... sonra mesajlaşmaktan sıkıldım diye kavgaya dönüşüyor durum.bundan daha ciddi durumlarınız var...ailesini alsın gelsin de sizde mesajlaşmayın rahat rahat kendi evinizde yüzyüze konuşursunuz...evlenip.
bu erkekler çok garip.
evlenemeyişimizin çok buyuk bölümü benım yuzumden benim hatalarım yuzunden. haklısın cnm ya ama yinede bi çözüm üretmesi lazım ama kolaya kacıor dedıgın gıbı hepbeni gerçekten sevıyor eminim bundan. ama ben ona ölüyoruuum
bundan sonra öyle yapmam gerekecek sanırım yada başka bir arkadaşım diyerek odama gırıp konusmalıyım. olmuyor boyle gercekten. bende istiyorum saklamayalım söyleyelim ama çok problemler var. nasıl aşacağız onudas bilmiyoruz gerçi. seneye yaza kadar beklemedeyiz.. ondan sonrasınında garantisi yok tabi. ben şu an sabırla aramasını ve yazmasını bekliyorum
şu an boğazıma bişeyler dugumlenıyo resmen çok üzüldüm. erkek arkadaşımla 5 yıldır beraberiz. ailelerimiz sorun çıkarıyor evlenemiyoruz henüz. ve ailelerimiz 5 yıldır görüştüğümüzü biliyor ama alelale bilmiyorlar. yani evde ailem varken telefonla konuşamayız hiç. ya evde kimse olmayacak yada ben dışarıda olacağım. bu sebeple surekli mesajlaşırız biz. malum konuşamıyoruz. canına tek etti demekki. tartışıyoduk mesajla. kızdı. mesaj paketimi iptal edicem bu ne liseli aşıklar gibi mesaj mesaj müsait oldugunda konusuruz bıktım mesaj yazmaktan her dakıka bu ne ya diye çıkıştı. bunun üstüne cevap yazmadım yazmamda. çok kırıldım. zaten huzursuzum aramıza başkası gırerse diye. şimdi nerde ne yapıyor hiç haberim olmayacak. ne yapmalıyım şimdi ben.? akşamda tersleyerek cevap vermişti. şimdide böyle yazdı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?