- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
Vakti olmaması imkansız bilerek hıc yerine koymuş.haksızsınız.
instagrama whatsapp facebook youtube , milletle konuşmaya vakit var ama bir mesaja bakmaya vakit yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vakti olmaması imkansız bilerek hıc yerine koymuş.haksızsınız.
instagrama whatsapp facebook youtube , milletle konuşmaya vakit var ama bir mesaja bakmaya vakit yok
Bazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun olduInsanlarla genel olarak iletisiminiz böyle mi?
Hastaneye kaldirildi ama eve geçmişti biliyodum yani öyle öldüm bittim durumu yoktu abartacak kadarHastaneye kaldırılan birine nasılsın mesajinizdan sonra 1 hafta umursamamak pesGelin hanım lutfedip trip atıyor ya ben olsam hayat boyu sizle muhattap olmazdım.
Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani benYok artık 1 hafta bakmamak…
Mesaj atmak falan…
Dakikanız falan mı bitti de aramadınız ?
Bari çaldırıp kapatsaydınız bundan iyiydi. 2 çağrı nasılsın demek. Haberiniz olaa.
Yalandan.Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Zaten geçmiş olsun demiştim olay ilk yaşandığında. O da mı önemsiz kalıyor ikinciye cevap vermedim diye?Yalandan.
Yahu insan düşmanı olsa arıyor, nedir bu paylaşamadığınız ?
Herkes size haksız olduğunuzu söylüyor hala haklıyım diyorsunuz. Yok sizden olmaz.
1 haftaysa azmış canım 10 gün olsa neyseYaklaşık bir hafta öyle kaldı
Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
Ay aman lutfetmişsiniz.Aramalı bi ilişkimiz yok genelde mesaj ile ilerliyorduk bir durum olduğunda. Kardeşim de arasaydın falan dedi ama ben burada haksizlik yapildigini düşünüyorum hiç sormamak daha kötüydü bence en azından sordum yani ben
hanımefendi bu adam ölmemiş işte meselesi değil. bu saygıdır, adam yerine koymaktır. onun kızdığı da bu zaten . kendini adam yerine konmamış hissediyor ve size haklı tepki gösteriyor. ben olsam sizden gelen mesajı uzun süre açmazdımHastaneye kaldirildi ama eve geçmişti biliyodum yani öyle öldüm bittim durumu yoktu abartacak kadar
Keşke ikinciye hiç teşebbüs etmeseydiniz.Zaten geçmiş olsun demiştim olay ilk yaşandığında. O da mı önemsiz kalıyor ikinciye cevap vermedim diye?
Evet dediğiniz gibi dışarıdaydım baya yoğun bi gündü. Sonra da geç oldu diye yazmak istemedim. Sorun çikar diye yani. Gördü ve yazmadı olmasın diye de açmadım mesajı. Ama yine de sorun çıktı. Bu mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmemiştimÇok yoğun musunuz? Benim mesela bazen cidden kafam yerinde olmuyor yani değil etrafımdaki insanlarla kendimle ilgilenecek vaktim olmuyor temiz bi bulaşığım yemeğim giyecek temiz donum bile olmuyor o derece yoğun olup yetistiremiyorum hayatı çalışmaktan. O zaman insanlara açıklıyorum lütfen alınma durumum böyle böyle diyip özür diliyorum siz de böyle yapabilirsiniz belki.
Şaka mı yapıyorsunuz yoksa insanları gerizekalı falan mı sanıyorsunuz bilemedimEvet dediğiniz gibi dışarıdaydım baya yoğun bi gündü. Sonra da geç oldu diye yazmak istemedim. Sorun çikar diye yani. Gördü ve yazmadı olmasın diye de açmadım mesajı. Ama yine de sorun çıktı. Bu mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmemiştim