• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mesaja Cevap Vermedim

Merhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Madem sordunuz kadın size cvp vermiş, keşke okuyup en azindan sorarken samimi olduğunuzu hissettirseydiniz. Ben olsam ben de bozulurdum.

Merhaba,
kardeşimin eşi rahatsızlanmış hastaneye kaldırmışlar haberini aldım, geçmiş olsun dedim.
sonrasında tekrar nasıl olduğunu öğrenmek için kardeşimin eşine mesaj attım nasılsın diye. Cevap verdiğinde dışarıdaydım bildirimi gördüm mesajı bildirimden okudum ama mesaja sonra dönerim diye düşünüp yazmadım. Sonrasında ise artık geç olduğunu düşünüp görüldü mavi tık olmasın diye mesajı açmadım. Yaklaşık bir hafta öyle kaldı.
Şimdi hanımefendi bana tripliymiş ben nasıl cevap vermezmişim, madem cevap vermeyecektim hiç yazmasaymışım. Allah aşkına bunda trip yapacak ne var sizce haksız mıyım?zaten geçmiş olsun demiştim. Kimseye yaranılmıyor.
Not: kadının durumu iyi ve evindeydi. Ölüm kalım mevzusu değildi yani..
Laf olsun, torba dolsun diye sormasaydınız ozaman. Evet haksızsınız, geç de olsa kusura bakma işlerimden dolayı telefona bakamadım deseydiniz en azından. Biri siz hasta olduğunuzda nasılsın diye mesaj atsa, sizde durum böyle böyle diye kendinizi ifade etseniz ve karşı taraf cevap dahi vermese üzülmez miydiniz? Ben üzülürdüm açıkçası. Hiç sormasanız daha iyiydi.
Tavrınız çok terbiyesizce, bir de haksız mıyım diye soruyorsunuz. Sahi hayatta hep bu kadar bencil ve umursamaz mısınız?

Evet dediğiniz gibi dışarıdaydım baya yoğun bi gündü. Sonra da geç oldu diye yazmak istemedim. Sorun çikar diye yani. Gördü ve yazmadı olmasın diye de açmadım mesajı. Ama yine de sorun çıktı. Bu mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmemiştim
Size göre, 1 hafta görüldü atmamak görüldü atıp bir kaç saat cevap yazmamaktan daha mı iyi?

Sosyal çevrenizle ilişkilerinizi çok merak ettim :işsiz:

Kardeş bu el değil ki gerekirse arasaydiniz 1 günü anlarımda 1 hafta da görmezse kardeşim mesajı bende derim önemsemiyor diye hem geç saatte mavi tık olmasın diye bakmadım demişsiniz bilerek yapılan birşey

Mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Siz lutfen bundan sonra kimseye gecmis olsun falan demeyin baksaniza desenizde olay oluyormus demesenizde 🥴

Konunuzun sahte olduğunu düşünüyorum, sanki dalga geçmek için sorulmuş biri soru. Bu olayda kendini sizin gibi haklı gören bir insan hayatta olamaz çünkü olmamalı...
Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.

Kardeşinizin eşinden bahsediyorsunuz yahu. İnsan eltisini, görümcesini bile arıyor. Ona da mesajla geçmiş olsun denmez ki. Bi arar sorar, ihtiyacı var mı öğrenir. Hem kardeşinizi hem eşini aramanız lazımdı. Hastaneye kaldırılacak kadar kötüyse durumu, biraz ilgilenmeniz gerekirdi.
Elti görümce yerine göre daha yakın hissettirebilir sonuçta. benim kardeşimin eşi ile yakın bir ilişkim yok

Bazen arkadaşlarıma mesaj atıyorum onlar üç beş gün sonra dönüyor bazen ben geç atıyorum ama sorun olmuyor. Ben burada sorun olmasın diye geç oldu hiç atmayayım dedim ama yine de sorun oldu

Yalnız sizin durumunuz "mesajı okudum ama çok yoğun olduğum için o an cevap yazamadım, sonra yazdım" durumu değil.
Mesajı açıp okuyup mavi tikli hale bile getirmemişsniz. Dalga geçer gibi "sorun olmasın diye hiç yazmadım" diyorsunuz bir de. Karşıdakini salak falan sanıyorsunuz galiba.

Ne ile dalga geçeceğim pardon da. Mesaj olayına bu kadar anlam yükleneceğini düşünmediğim için bu başlığı açtım ama belli ki ben hariç herkes aynı fikirde. Çok şükür eşim bana hak verdi.
Mesaja anlam yüklemiyorsunuz ama geçmiş olsun demek için aramak yerine mesaj atıyorsunuz. Eşinizde düşman başına maşallah

Madem 1 haft cevap yazmayacaktınız kadına keşke hiç geçmiş olsun demeseydiniz.1 gün olur 2 gün olur da bir hafta yani hiç mi aklınıza gelmedi.Kusura bakmayın sizi hiç iyi niyetli bulmadım.Bence bilerek cevap vermediniz net yani.

Back
X